Microsoft Touch Mouse


A redmondi óriás is előrukkolt egy “taperolható” eszközzel: a Touch Mouse érintésérzékeny felülettel rendelkezik, ami az eddig megszokott feladatok mellett új mozdulatokkal is meg tud birkózni.

Az idei CES-en bemutatott Touch Mouse egy egér átlagos képességeit kombinálja a multi-touch technológiával. “A Touch Mouse újszerű formája révén praktikusabbá teszi az egér és ezáltal a Windows 7 használatát, hiszen segítségével természetesebbek lesznek a felhasználók mozdulatai ” – olvasható a cég sajtóközleményében Mark Relphnek, a Windows Developer és Ecosystem Team vezetőjének véleménye.

Összegezve, ezeket tudja a kicsike:

Egy ujjal: lépdelhetünk, pásztázhatunk egyes dokumentumok vagy oldalak között. Hüvelykujjunk használatával pedig előre vagy hátra navigálhatunk a webböngészők ablakai között.

Két ujjal: kedvünk szerint rendezhetjük már nyitva lévő ablakainkat: nagyítva, kicsinyítve, igényeink szerint elrendezve azokat.

Három ujjal: navigálhatunk az egész asztalon, előhozhatjuk az instant viewert (futó alkalmazások mininézete), vagy azonnal letakaríthatjuk az asztalt a futó alkalmazások tálcára helyezésével.

A cég reményei szerint az újítással a Windows 7 használata az eddigieknél könnyebb, egyszerűbb és szórakoztatóbb is lesz. Ha minden jól megy, a terméket júliustól lehet majd megvenni, 20.000 forintos ajánlott fogyasztói áron, ami mellé 3 év garancia is jár.

##233695##

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Ezekkel a mobilokkal készülhet az MWC-re a Sony
Több 5G-s okostelefont is visz az idei, Barcelonában tartott rendezvényre a Sony.
Digitális adót tervez Csehország, Trump válaszlépéssel fenyeget
Az adó olyan amerikai cégeket érintene mint a Google, Facebook, Amazon vagy az Apple.
Hatórás űrsétát hajtottak végre a Nemzetközi Űrállomáson
Több mint hatórás sikeres űrsétát hajtott végre szombaton a Nemzetközi Űrállomás (ISS) két asztronautája, a küldetés során megszüntették a szivárgást a sötét anyag és...
A világon ötödikként ültettek be egy új eszközt Szegeden egy idős, Parkinson-kórban szenvedő betegnek
Új mélyagyi stimulációs eszközt ültettek be egy előrehaladott Parkinson-kórban szenvedő betegnek szerdán a Szegedi Tudományegyetemen (SZTE), a Kelet-Közép-Európában elsőként...
Mégis frissülhet Android 10-re a Samsung Galaxy S8 és Note 8?
Hivatalosan még nem erősítette ezt meg a Samsung, de idén mégis befuthat az Android 10 a régebbi csúcsmodellekre.

További tech hírek >>