Microsoft Touch Mouse


A redmondi óriás is előrukkolt egy “taperolható” eszközzel: a Touch Mouse érintésérzékeny felülettel rendelkezik, ami az eddig megszokott feladatok mellett új mozdulatokkal is meg tud birkózni.

Az idei CES-en bemutatott Touch Mouse egy egér átlagos képességeit kombinálja a multi-touch technológiával. “A Touch Mouse újszerű formája révén praktikusabbá teszi az egér és ezáltal a Windows 7 használatát, hiszen segítségével természetesebbek lesznek a felhasználók mozdulatai ” – olvasható a cég sajtóközleményében Mark Relphnek, a Windows Developer és Ecosystem Team vezetőjének véleménye.

Összegezve, ezeket tudja a kicsike:

Egy ujjal: lépdelhetünk, pásztázhatunk egyes dokumentumok vagy oldalak között. Hüvelykujjunk használatával pedig előre vagy hátra navigálhatunk a webböngészők ablakai között.

Két ujjal: kedvünk szerint rendezhetjük már nyitva lévő ablakainkat: nagyítva, kicsinyítve, igényeink szerint elrendezve azokat.

Három ujjal: navigálhatunk az egész asztalon, előhozhatjuk az instant viewert (futó alkalmazások mininézete), vagy azonnal letakaríthatjuk az asztalt a futó alkalmazások tálcára helyezésével.

A cég reményei szerint az újítással a Windows 7 használata az eddigieknél könnyebb, egyszerűbb és szórakoztatóbb is lesz. Ha minden jól megy, a terméket júliustól lehet majd megvenni, 20.000 forintos ajánlott fogyasztói áron, ami mellé 3 év garancia is jár.

##233695##

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Ezek voltak július legerősebb androidos mobiljai
Az AnTuTu kiadta a szokásos toplistáját a legerősebb androidos okostelefonokról.
Nagyon különleges tokot csinált a Galaxy Note 20 mobilokhoz a Razer
Speciális hőelvezetésre képes tokot rakott össze a Galaxy Note 20 okostelefonokhoz a Razer.
5G-t hoz a laptopokba a MediaTek chipje
Az Intel közreműködésével jövőre bukkanhatnak fel az első ilyen PC-k.
Innentől kezdve három nagy rendszerfrissítés jár a Samsung csúcsmobilokhoz
Három generációnyi Android-frissítés mellett kötelezte el magát a Samsung, ráadásul a Galaxy S10-ig visszamenőleg.
Hétvégi HBO premierek
Fináléjához érkezett a Doom Patrol második évadja. Premieren az Artemis Fowl és egy spanyol vígjáték sorozat, de érkeznek sikerfilmek is.

További tech hírek >>