Miffy nyuszi kalandjai


Zsebzenegépekből létezik minden féle formájú és stílusú darab. Van négyzet alakú mp3, kerek mp3, henger mp3, kapszula formájú mp3 és még sorolhatnám hány féle forma és típus kapható már a nagyvilágban. De ilyennel még életemben nem találkoztam. Nyuszi formájú zenelejátszó. Ahogy elnézem ezt a kis jószágot, Hello Kittynek hamarosan annyi!

Miffy nem más, mint egy kedves kis rajzfilm egy nyuszisrácról, aki más állatkákkal együtt a kerek erdő közepén lakik, s nem utolsó sorban a gyerekek nagy kedvence tőlünk nyugatabbra. Ám a végzet őt sem kerülhette el.  Mp3 lejátszót csináltak belőle, hála a mobiBLU-nak.

Sajnos mindent kimerítő leírással nem tudok szolgálni a kis „nyuszikáról”, ugyanis a specifikációt egyelőre a gyártó oldalán sem lehet megtalálni, annyira új még az mp3 lejátszók világában. Azt azonban már most biztosra veszem, hogy sok gyermek mellett a felnőttebb korosztály is szeretni fogja ezt a kedves kis szerkentyűt.

Miffy-t a nyulat használhatod a megszokott módon, vagyis a hozzá mellékelt, designban hozzáillő fülhallgatócskával. De ha összejönnek a barátok, használhatod közösségi zenegépként is, hiszen jár hozzá egy dokkoló egység, ami a hangszórókat is tartalmazza, illetve feltehetőleg a zenegép töltését is végzi. Ez a kiegészítő is idomul a designhoz. 

Ránézésre egy kis mezőcskét formáz, valószínűleg Miffy lakóházával a háttérben. A házikó előtt található USB-re kell ráállítani Miffy nyuszit és már szórja is kedvenc dalunkat a világba, gondolom a méretének megfelelő hangerővel, ami a videó alapján nem is oly rossz. Egyszerű a kis motyó és szerintem rettentő aranyos is.

A kezelőfelületet se bonyolították agyon a tervezők. Miffy hátán található egy gombocska, mellyel az összes funkció elérhető, ami a kezeléshez szükséges. Hangerőt szabályozhatunk, oda-vissza lépegethetünk zenéink között, illetve ki/be kapcsolgathatjuk nyulunkat. A lejátszó nem kapott kijelzőt, ami szerintem jó, hiszen elrontotta volna az összhatást. Mindösszesen egy ledecske villog, ha nyulunk aktív. Miffy sajnos még nincs forgalomban, így az áráról nem tudok beszámolni, de elvileg a nyár közepén már kapható lesz.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

[TGA 2019] New World: Aeternum Awaits
Az Amazon frissen bemutatott MMO-ja egy alternatív 17. században játszódó akció-RPG lesz, természetfeletti erőkkel.
[TGA 2019] Prologue - Új játék a PUBG alkotójától
Sejtelmes kedvcsinálót kapott a PlayerUnknown Productions első játéka, melyet Brendan Greene felügyel.
[TGA 2019] Ghost of Tsushima trailer
Megkaptuk a hétközi State of Play trailer teljes verzióját, mely a játék megjelenési dátumát is leleplezte.
[TGA 2019] Fast & Furious Crossroads trailer
A pletykák igazak voltak, a Project CARS fejlesztői tényleg egy Halálos iramban-játékon dolgoznak, melyet most le is lepleztek.
[TGA 2019] Ruined King: A League of Legends Story trailer
A korábbi ígéretnek megfelelően a The Game Awardson bemutatkozott a League of Legends-univerzumban játszódó új történet.

További tech hírek >>