Miffy nyuszi kalandjai


Zsebzenegépekből létezik minden féle formájú és stílusú darab. Van négyzet alakú mp3, kerek mp3, henger mp3, kapszula formájú mp3 és még sorolhatnám hány féle forma és típus kapható már a nagyvilágban. De ilyennel még életemben nem találkoztam. Nyuszi formájú zenelejátszó. Ahogy elnézem ezt a kis jószágot, Hello Kittynek hamarosan annyi!

Miffy nem más, mint egy kedves kis rajzfilm egy nyuszisrácról, aki más állatkákkal együtt a kerek erdő közepén lakik, s nem utolsó sorban a gyerekek nagy kedvence tőlünk nyugatabbra. Ám a végzet őt sem kerülhette el.  Mp3 lejátszót csináltak belőle, hála a mobiBLU-nak.

Sajnos mindent kimerítő leírással nem tudok szolgálni a kis „nyuszikáról”, ugyanis a specifikációt egyelőre a gyártó oldalán sem lehet megtalálni, annyira új még az mp3 lejátszók világában. Azt azonban már most biztosra veszem, hogy sok gyermek mellett a felnőttebb korosztály is szeretni fogja ezt a kedves kis szerkentyűt.

Miffy-t a nyulat használhatod a megszokott módon, vagyis a hozzá mellékelt, designban hozzáillő fülhallgatócskával. De ha összejönnek a barátok, használhatod közösségi zenegépként is, hiszen jár hozzá egy dokkoló egység, ami a hangszórókat is tartalmazza, illetve feltehetőleg a zenegép töltését is végzi. Ez a kiegészítő is idomul a designhoz. 

Ránézésre egy kis mezőcskét formáz, valószínűleg Miffy lakóházával a háttérben. A házikó előtt található USB-re kell ráállítani Miffy nyuszit és már szórja is kedvenc dalunkat a világba, gondolom a méretének megfelelő hangerővel, ami a videó alapján nem is oly rossz. Egyszerű a kis motyó és szerintem rettentő aranyos is.

A kezelőfelületet se bonyolították agyon a tervezők. Miffy hátán található egy gombocska, mellyel az összes funkció elérhető, ami a kezeléshez szükséges. Hangerőt szabályozhatunk, oda-vissza lépegethetünk zenéink között, illetve ki/be kapcsolgathatjuk nyulunkat. A lejátszó nem kapott kijelzőt, ami szerintem jó, hiszen elrontotta volna az összhatást. Mindösszesen egy ledecske villog, ha nyulunk aktív. Miffy sajnos még nincs forgalomban, így az áráról nem tudok beszámolni, de elvileg a nyár közepén már kapható lesz.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Borderlands 3 – megszűnt a szivárogtató Youtuber csatornája
A Take-Two magánnyomozókkal ment SupMatto után, aki törölte Twitterét, és most a Youtube csatornája is eltűnt.
[Képregénybörze] Szukits - Tótágas borzongás
Bár ezúttal „csak” három kötettel gazdagodtunk a Szukits jóvoltából, a hozzánk került képregényes kiadványok ezúttal is minőségi darabok.
Microsoft Flight Simulator – még mindig álleejtően gyönyörű
A Microsoft Flight Simulator már az első bemutatón sem volt ronda, a legújabb videók sem hazudtolják meg az eddig látottakat.
Tovább kapnak frissítéseket a Nokia-telefonok
A HMD egy évvel kitolja több eltérő típus támogatását, ezzel 2020-ig maradnak a frissítések.
Világelsők a Galaxy Note10+ 5G kamerái
Az előlapi és a hátlapi kamerája tarolt a DxOMark tesztjein.

További tech hírek >>