MiFi és a puffadó akksik


Jó régen volt már, hogy beszámoltunk nektek a Novatel MiFi régebbi 3G és WiFi routeréről, amit nem is olyan régen követett a nagytesó, a Novatel MiFi 2372 3G típus. Ám valami anomália lehet a dologban, mert sokaknak „hízik” a ketyeréjük.

A hízást természetesen ne úgy értsétek, hogy nő a pocakja, pedig de. Szó szerint. Sok-sok vásárló ugyanis arra panaszkodott, hogy a töltést bár felveszi a szerkentyű, ám nagyon hamar lemerül, majd elkezd puffadni. Ez utóbbi, meg természetesen az előbbi is az akku hibája miatt van, ugyanis a kis áramellátó túlmelegszik, nem adja le a megfelelő feszkót, ezáltal a mérete is jelentősen megnő (biztos csak gyűlik benne az áram, csak gyűlik…).

A panaszokra egyébként a gyártó rettentő jól reagált (nem úgy, mint az iPad esetén almáék), ugyanis bejelentette, hogy minden eszközt, ami ezzel a hibajelenséggel rendelkezik, azonnal cserélik, illetve átmenetileg (ha épp nincs raktáron csere darab) egy másik, hasonló eszközzel lepi meg a júzereket, amíg a sajátjuk nem érkezik meg a raktárba, majd utána a boldog tulajok praclijába. Le a kalappal a Novatel előtt a bámulatos garanciális ügyintézésükért, az akku bajokat meg sajnálom, ugyanis a gyártó által létrehozott és forgalmazott termékekre a stabilitás a jellemző.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Androidos? Problémás alkalmazásokra bukkantak, az egyik a netet és az aksit is szívta
A kínai DU Group több alkalmazását is törölte a Play Store felületéről a Google, mert titokban olyan dolgot művelnek, ami sem a telefonnak, se a használójának nem tesz jót.
XIII – A kultikus, képregényre hajazó FPS idén remake-t kap
Még idén remake-t kap a kultikus XIII, mely eredetileg 2003-ban jelent meg, és a képregények világát vegyíti az FPS játékmenettel.
Szívesen hallgatna podcastot a hétvégén? Itt egy teches adás, érdemes belehallgatnia
Nemrég megjelent a kifejezetten technológiai hírekkel foglalkozó, Őrültech című podcast hatodik adása, ami ezúttal többek között a dán faluban felépülő 320 méteres...
Késik az LG V50 ThinQ 5G
A gyártónak több időre van szüksége ahhoz, hogy optimalizálja a hardver működését.
Transistor – Most ingyen a tiéd lehet
Az Epic Store következő ingyenes játéka a Transistor, a különleges hangulatú cyberpunk kalandot két hétig lehet bérmentve beszerezni.

További tech hírek >>