MiFi és a puffadó akksik


Jó régen volt már, hogy beszámoltunk nektek a Novatel MiFi régebbi 3G és WiFi routeréről, amit nem is olyan régen követett a nagytesó, a Novatel MiFi 2372 3G típus. Ám valami anomália lehet a dologban, mert sokaknak „hízik” a ketyeréjük.

A hízást természetesen ne úgy értsétek, hogy nő a pocakja, pedig de. Szó szerint. Sok-sok vásárló ugyanis arra panaszkodott, hogy a töltést bár felveszi a szerkentyű, ám nagyon hamar lemerül, majd elkezd puffadni. Ez utóbbi, meg természetesen az előbbi is az akku hibája miatt van, ugyanis a kis áramellátó túlmelegszik, nem adja le a megfelelő feszkót, ezáltal a mérete is jelentősen megnő (biztos csak gyűlik benne az áram, csak gyűlik…).

A panaszokra egyébként a gyártó rettentő jól reagált (nem úgy, mint az iPad esetén almáék), ugyanis bejelentette, hogy minden eszközt, ami ezzel a hibajelenséggel rendelkezik, azonnal cserélik, illetve átmenetileg (ha épp nincs raktáron csere darab) egy másik, hasonló eszközzel lepi meg a júzereket, amíg a sajátjuk nem érkezik meg a raktárba, majd utána a boldog tulajok praclijába. Le a kalappal a Novatel előtt a bámulatos garanciális ügyintézésükért, az akku bajokat meg sajnálom, ugyanis a gyártó által létrehozott és forgalmazott termékekre a stabilitás a jellemző.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Apex Legends tippek-trükkök – Így válhatsz legendává!
Az Apex Legends oktatómódja sajnos hajlamos elhallgatni néhány apróságot, így összeszedtük, mire érdemes figyelni egy-egy meccs során.
Ennyibe fog kerülni a Sony csúcs LED LCD tévéje
Az amerikai árak már ismertek, ami jó támpontul szolgálhat ahhoz, hogy nagyjából mire számíthatunk itthon.
Hollywood a négy fal között: 3+1 új tévével venné be a nappalikat a Panasonic
Három új OLED-televíziót is bejelentett most kezdődött expóján a Panasonic. A cél közös: hollywoodi moziélményt tenni a fogyasztók szeme elé.
Sekiro: Shadows Die Twice – Íme egy újabb boss
A Sekiro: Shadows Die Twice rövidke trailerében egy újabb boss-szal, bizonyos Lady Butterfly-jal ismerkedhetünk meg.
Mindent lefed a Qualcomm új 5G-s modeme
Bemutatta legújabb rádiós modemét a Qualcomm. A dél-kaliforniai tervezőcég X55-ös fejlesztése a piac első olyan chipje, amely az 5G mellett a 4G, 3G, illetve 2G támogatással is...

További tech hírek >>