MiFi és a puffadó akksik


Jó régen volt már, hogy beszámoltunk nektek a Novatel MiFi régebbi 3G és WiFi routeréről, amit nem is olyan régen követett a nagytesó, a Novatel MiFi 2372 3G típus. Ám valami anomália lehet a dologban, mert sokaknak „hízik” a ketyeréjük.

A hízást természetesen ne úgy értsétek, hogy nő a pocakja, pedig de. Szó szerint. Sok-sok vásárló ugyanis arra panaszkodott, hogy a töltést bár felveszi a szerkentyű, ám nagyon hamar lemerül, majd elkezd puffadni. Ez utóbbi, meg természetesen az előbbi is az akku hibája miatt van, ugyanis a kis áramellátó túlmelegszik, nem adja le a megfelelő feszkót, ezáltal a mérete is jelentősen megnő (biztos csak gyűlik benne az áram, csak gyűlik…).

A panaszokra egyébként a gyártó rettentő jól reagált (nem úgy, mint az iPad esetén almáék), ugyanis bejelentette, hogy minden eszközt, ami ezzel a hibajelenséggel rendelkezik, azonnal cserélik, illetve átmenetileg (ha épp nincs raktáron csere darab) egy másik, hasonló eszközzel lepi meg a júzereket, amíg a sajátjuk nem érkezik meg a raktárba, majd utána a boldog tulajok praclijába. Le a kalappal a Novatel előtt a bámulatos garanciális ügyintézésükért, az akku bajokat meg sajnálom, ugyanis a gyártó által létrehozott és forgalmazott termékekre a stabilitás a jellemző.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

A Biostar engedélyezi az PCI Express 4.0-át az AMD 400-szériás alaplapjain
Bár az öröm nem tart majd örökké, azért mindenképpen üdvözlendő a hír.
Nincs most ennél erősebb androidos mobil: megjött az Asus ROG Phone II
Az Asus mutatta be elsőként azt a készüléket, amibe a Qualcomm jelenlegi legerősebb processzora került. Az eszköz méltó utódja lett a tavaly ROG Phone-nak.
Egész hétvégén vár titeket a Teamfight Tactics a MondoConon
Két program között nyugodtan beülhettek majd játszani egyet a népszerű autobattler játékkal a hétvégi MondoConon.
Érkezik a jósolt memória áremelkedés
Most kell venni memóriát, az idei évben ugyanis várhatóan már csak drágulni fognak a termékek. Az esetleges vásárlást vagy bővítést tehát célszerű napokon vagy legfeljebb 1-2 héten...
Kettős mércére számít a Tinder
Sérti a Google Play fejlesztői szabályzatát a mobilappja.

További tech hírek >>