Mike Tyson leszoktat az Angry Birdsről


Az egykori profi öklöző és fülharapdáló manapság inkább a madarakkal foglalkozik. A galambtenyésztésről még egy realityt is forgatott, most pedig a menthetetlen Angry Birds függőknek kínál gyors leszokási lehetőséget.

Miután a hivatásos boxoló szerepét maga mögött hagyta, Mike láthatóan igyekszik sokoldalú celebritássá válni. Voltaképpen nem csinálja rosszul, láthattuk a mozivásznon, rendre felbukkan különféle tévéműsorokban, illetve az Animal Planeten saját realityt is indíthatott. A műsor a versenygalambokról szólt és a harcos állatvédő szervezet, a PETA azonnal rá is szállt Tysonra, mondván hogy állatkínzás az egész.

De most nem ez a lényeg, hanem az a videó, ami az iPad 2 piacra dobásának alkalmából került fel a minap az ESPN sportcsatorna YouTube oldalára. A rövid reklámban Iron Mike gyors, mindössze három lépésből álló leszoktató kúrát ajánl az Angry Birds játékra végérvényesen rákattant kockáknak. Sőt, menet közben rájön, hogy igazából egy lépés is elég...

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Eltöröltek egy 2012-es rendelkezést, ismét drágulhatnak a .com webcímek
Donald Trump politikájába nem illik bele az a döntés, amit még Barack Obama kormánya hozott a .com végződésű webcímek áráról. A 2012-es befagyasztás után most újra elindulhatnak...
Meghalt az ember, aki kitalálta a Ctrl+C és Ctrl+V parancsokat
Ha Larry Tesler munkásságáról hű módon szeretnénk megemlékezni, akkor ezt a hírt valahonnan csak bemásolnánk. De nem ezt tesszük.
Androidos? Vagy iPhone-ja van? Akkor már ön is letöltheti a Microsoft nagy Office appját
Egyetlen okostelefonos alkalmazásba integrálta a Microsoft a Word, az Excel és a PowerPoint programjait, és bárki számára elérhetővé tette az ingyenes appot.
Nagy gond van a Windows 10 legutolsó frissítésével, ne telepítse
A Microsoft minden új Windows-funkció bevezetésekor megígéri, hogy jobbá teszi a frissítéseket. Ez a jelek szerint még várat magára.
Zsarolóvírussal támadtak meg egy amerikai gázüzemet, két napig állt a termelés
Üzenetben küldött kamu link segített a hackereknek, hogy bejussanak egy amerikai gázüzem rendszerébe.

További tech hírek >>