Mikrohullámpa


Flashpoint mikrohullámú lámpa

Erről a jövevényről nem sok mindent tudni, annyira, hogy még az sem biztos, hogy létezik. Ha viszont igen, akkor nálunk helye van, mert eléggé technikai dologról van szó, és mert éppen lámpa-napot tartok. Sütögetem a gesztenyém a lámpafényben.

Első, majd második hallásra is elég vad dologról van itten szó, kérem, ugyanis a Flashpoint márkanév alatt forgalmazott zseblámpa méretű, és kinézetű kézi eszköz valójában mikrohullámokkal operáló lebegő forraló. Amennyiben nem merül. Arra való, hogy kávénkat, vagy hidegszendvicsünket pár másodperc alatt forróvá varázsolja, ami egy Tisza-túránál nem valami felemelő cselekedet, de egy elszúrtan sikerült családi kiránduláson életet menthet.

Engem főleg a technikai része nyűgöz le, mert én úgy tudtam, hogy a mikrohullámokat előállító magnetronok működtetéséhez olyan nagy energiaforrás szükségeltetik, ami Komár Lacit is elmozgatja hetekig a zongora előtt, erre itt meg beleszuszakolták azt egy tócsni méretű aksiba. Most vagy én tudtam rosszul, ami kicsit sem lepne meg, vagy a technológia fejlődik sebesen, ami még kevésbé okozna meglepetést. Természetesen biztonsági zárral forgalmazzák, nehogy pofán süssem magam, mikor este vicceskedni akarok, de másnak sem tanácsolnám, hogy idegesítsen, ha éppen ez van a kezemben, pirításra készen.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Egyetlen gombnyomással tuningolja fel az ASUS laptopokat a ROG Boost
A GPU teljesítményét emeli meg kicsi, de észrevehető mértékben a funkció.
Hétvégi HBO premierek
Ez a hétvége sem telik eseménytelenül az HBO GO-n. Új sorozatok és az elmúlt évek sikeres hollywoodi filmjei debütálnak a streamingszolgáltató műsortárában.
Olcsóbb lesz 1000 dollárnál a OnePlus 8 Pro, de ez nem mindenkit vigasztal
Sok szakértő szerint a minden eddiginél magasabb vételárakkal a OnePlus elhagyja az eredeti gyökereit.
Áprilisban élesben is elstartol a Legends of Runeterra, méghozzá egy új kiegészítővel
Megjelenési dátumot kapott a Riot Games kártyajátéka.
[Hardver] Acer Nitro G550 teszt – Mégis milyen egy gamer projektor?
Ha gamer termékekre gondolunk, általában nem a projektorok ugranak be, az Acer nemrég mégis előállt egy játékra kihegyezett darabbal.

További tech hírek >>