Mili univerzális utazó töltő


Bizonyára voltatok már olyan helyzetben, hogy egy megvásárolt kütyü töltéséhez nem nagyon adtak mást, mint USB kábelt, amivel max otthon lehetett számítógépről etetni a lemerült aksikat. Jómagam is így jártam tavaly, amikor zenelejátszót vettem. Szerintem nem kényelmes.

Persze jó régóta lehet olyan „villásdugókat” kapni, amik nem kábelben, hanem USB „mamában” végződnek, pont az ilyen gyártói hiányosságok pótlására. Ám ezeket a kis adaptereket nem tudjuk minden földrész, minden konnektorába bedugni. Gondoljunk csak az amerikai, ausztrál, angol és főleg némely távol keleti országban használt csatlakozók formai világára. Arról nem is beszélve, hogy ezeket maximum a hálózati aljzatban lehet használni. De mi van, ha autóba ülünk, esetleg messzire megyünk nyaralni?

Nos, ilyenkor jó ha rendelkezünk a Mili Universal Chargerrel. Ez a kis kütyü nagy segítségünkre lesz, ha idegenben szeretnénk USB-s bigyókat árammal táplálni. A minden földrészen használható villás dugó készlet mellett a készüléken megtalálható két darab USB port és egy kihajtható szivargyújtó csatlakozó is, ha az autóban éhezne meg kedvenc mp3 lejátszónk, vagy egyéb eszközünk. Tudom, hogy mind a szivargyújtós, mind pedig az aljzat átalakító létező termék már egy ideje, de így együtt még soha sem „jelentkeztek munkára”.

Összecsukhatóságának és méretének köszönhetően utazásra termett. Balgaság lenne otthon hagyni, ha több napra túrázni megyünk, vagy elutazunk bárhova. Nekem biztos lesz egy ilyenem. A 20 fontom meg van rá, már csak augusztus 14-ét kell megvárnom, mivel akkortól tudják leszállítani a megrendelt darabokat.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

A Blizzard félti a játékosait: Amerikába tették át a Hearthstone-versenyt a koronavírus miatt
Elmarad a Masters Tour Indonesia verseny a járvány miatt.
Rossz értékelést írt a fogorvosról, a Google-nek ki kell adnia az adatait
Egy ausztrál fogorvost annyira rosszul érintette, hogy valaki negatív véleményt írt róla az interneten, hogy bírósághoz fordult, a testület pedig neki adott igazat. A következmény a...
Vivarium - Új előzetest villantott az izgalmas sci-fi thriller
Imogen Poots és Jesse Eisenberg egy labirintusszerű külvárosban rekednek, ahol egy házlátogatás szürreális rémálommá válik.
Videóra vették, ahogyan felnyitják Anhefenhonszu 3000 éves koporsóját
Egy előkelő egyiptomi pap koporsóját vizsgálták meg tüzetesebben a Harvard Egyetem kutatói.
Hivatalos: A THQ Nordic bejelentette, hogy a rajongók döntése értelmében érkezik a Gothic Remake
A THQ Nordic két hónapja a rajongókra bízta, hogy készüljön-e Gothic Remake, a visszajelzések pedig eléggé meggyőzték a kiadót.

További tech hírek >>