Mili univerzális utazó töltő


Bizonyára voltatok már olyan helyzetben, hogy egy megvásárolt kütyü töltéséhez nem nagyon adtak mást, mint USB kábelt, amivel max otthon lehetett számítógépről etetni a lemerült aksikat. Jómagam is így jártam tavaly, amikor zenelejátszót vettem. Szerintem nem kényelmes.

Persze jó régóta lehet olyan „villásdugókat” kapni, amik nem kábelben, hanem USB „mamában” végződnek, pont az ilyen gyártói hiányosságok pótlására. Ám ezeket a kis adaptereket nem tudjuk minden földrész, minden konnektorába bedugni. Gondoljunk csak az amerikai, ausztrál, angol és főleg némely távol keleti országban használt csatlakozók formai világára. Arról nem is beszélve, hogy ezeket maximum a hálózati aljzatban lehet használni. De mi van, ha autóba ülünk, esetleg messzire megyünk nyaralni?

Nos, ilyenkor jó ha rendelkezünk a Mili Universal Chargerrel. Ez a kis kütyü nagy segítségünkre lesz, ha idegenben szeretnénk USB-s bigyókat árammal táplálni. A minden földrészen használható villás dugó készlet mellett a készüléken megtalálható két darab USB port és egy kihajtható szivargyújtó csatlakozó is, ha az autóban éhezne meg kedvenc mp3 lejátszónk, vagy egyéb eszközünk. Tudom, hogy mind a szivargyújtós, mind pedig az aljzat átalakító létező termék már egy ideje, de így együtt még soha sem „jelentkeztek munkára”.

Összecsukhatóságának és méretének köszönhetően utazásra termett. Balgaság lenne otthon hagyni, ha több napra túrázni megyünk, vagy elutazunk bárhova. Nekem biztos lesz egy ilyenem. A 20 fontom meg van rá, már csak augusztus 14-ét kell megvárnom, mivel akkortól tudják leszállítani a megrendelt darabokat.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Sötét móddal frissült az iOS-es Shazam
Az iOS 13 miatt több újdonsággal is frissült a Shazam iOS-es verziója.
Így nézhetett ki 70 000 éve egy 13 éves lány – képek
Izraeli tudósok rekonstruálták a gyenyiszovai ember csontvázát egy 70 ezer évvel ezelőtt élt 13 éves lány csontmaradványaiból nyert DNS-minták alapján.
Tudósok megvizsgáltak 579 óvodást, és azt mondják, rosszul járhat, aki nem népszerű
Az óvodában a népszerűtlen gyerekek kicsit gyakrabban kapnak el valamilyen betegséget - ezt állapította meg egy frissen publikált norvég tanulmány.
Mint egy ember, úgy veszi az akadályokat az Atlas emberszabású robot – videó
Már a katasztrófa sújtotta területeken is bevethető lehet az Atlas nevű emberszabású robot, köszönhetően egy új navigációs szoftvernek.
Tényleg csak 4 GB RAM van az új iPhone-okban
Az Xcode-ban talált adatok is megerősítették, mindhárom új Apple mobilba csak 4 GB RAM-ot építettek.

További tech hírek >>