Minden eddigi telefonnál erősebb lesz az új Galaxy SIII


A Samsung Galaxy SIII végleges specifikációjának egy része már megtekinthetőek az AnTuTu adatbázisában.

A Samsung új okostelefonja, a Galaxy SIII minden várakozáson túlmutat. Specifikációja szerint ez lesz az eddigi legerősebb okostelefon. Négy magos NVIDIA Tegra 3, 1,4 GHz-es processzorral lesz felszerelve, mely mellé egy 1 GB RAM társul. Ezeken felül egy 4,7'-os 720X1280-as megjelenítővel fog érkezni, a 12 megapixeles hátlapi kamera és 2 mgepaixeles előlapi kamera már csak hab a tortán. A belső tárhely is nagy méretű lesz, 32 GB.

Vastagságáról jelenleg annyit lehet tudni, hogy 7mm lesz, vagyis körülbelül egyezni fog a Motorola RAZR-rel. Anyaghasználatát tekintve sajnos műanyag házat fog kapni, ami ebben az árkategóriában már nem mondható egészen elfogadhatónak. Minden esetre nem a szálcsiszolt fém hátlaptól csődölt volna be a Samsung.

A bechmark eredményekből jól látszik még az Asus Transformer Prime-ot is sikerült maga mögé utasítania. A táblázat nem csak az eredmények miatt fontos, hanem az ott található kép miatt is. A jövő héten debütáló készülékről sajnos még egy kémfotót sem láthattunk, de a táblázatban szereplő fotóról már lehet következtetni egy-két dologra. Többek között a telefon alsó részén lévő kapacitív gombok és a kijelzőhöz képest kicsi keretre.

Az előzetes adatok ismeretében szerintetek mennyibe fog kerülni az új készülék? Megvásárolnátok?

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Iron Man VR a Sony nagy bejelentése
A Mortal Kombatba jön Liu Kang, Kung Lao és Jax, VR-támogatást kap 2016 legnagyobb átverését hozó játéka is.
Meg tud-e újulni Tarantino?
Mi az, ami olyan vonzóvá tette Quentin Tarantino filmjeit a kilencvenes évek elején és mi az, ami hiányzik újabb alkotásaiból?
És akkor az Apple belép a videojátékos világba: 100 új játékkal jön az Arcade
A videojátékosoknak is tartogatott meglepetést az Apple hétfő esti bejelentése. Jön az Arcade, és vele egy rakás minőségi program.
Saját hitelkártyát mutatott be az Apple
A régóta várt filmes szolgáltatás mellett, de akadtak más meglepetések is!
Jól jártak az iPad-tulajdonosok a Firefox frissítésével
Megosztható lett az iPadek képernyője a Firefox böngésző és más appok között.

További tech hírek >>