Minden eddigi telefonnál erősebb lesz az új Galaxy SIII


A Samsung Galaxy SIII végleges specifikációjának egy része már megtekinthetőek az AnTuTu adatbázisában.

A Samsung új okostelefonja, a Galaxy SIII minden várakozáson túlmutat. Specifikációja szerint ez lesz az eddigi legerősebb okostelefon. Négy magos NVIDIA Tegra 3, 1,4 GHz-es processzorral lesz felszerelve, mely mellé egy 1 GB RAM társul. Ezeken felül egy 4,7'-os 720X1280-as megjelenítővel fog érkezni, a 12 megapixeles hátlapi kamera és 2 mgepaixeles előlapi kamera már csak hab a tortán. A belső tárhely is nagy méretű lesz, 32 GB.

Vastagságáról jelenleg annyit lehet tudni, hogy 7mm lesz, vagyis körülbelül egyezni fog a Motorola RAZR-rel. Anyaghasználatát tekintve sajnos műanyag házat fog kapni, ami ebben az árkategóriában már nem mondható egészen elfogadhatónak. Minden esetre nem a szálcsiszolt fém hátlaptól csődölt volna be a Samsung.

A bechmark eredményekből jól látszik még az Asus Transformer Prime-ot is sikerült maga mögé utasítania. A táblázat nem csak az eredmények miatt fontos, hanem az ott található kép miatt is. A jövő héten debütáló készülékről sajnos még egy kémfotót sem láthattunk, de a táblázatban szereplő fotóról már lehet következtetni egy-két dologra. Többek között a telefon alsó részén lévő kapacitív gombok és a kijelzőhöz képest kicsi keretre.

Az előzetes adatok ismeretében szerintetek mennyibe fog kerülni az új készülék? Megvásárolnátok?

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Windows 10 vagy Windows 7? Netán az XP? Mire esküszik? Írja meg nekünk!
Hiába a fejlettebb és naprakész funkciókkal rendelkező Windows 10, sokan máig a jól bevált 7-es oprendszert használják. És vannak olyanok is, akik még mindig az XP-t nyúzzák....
A Google Home Mini a világ legnépszerűbb okoshangszórója
Eladásokban a Google, árbevételben viszont az Apple vezet.
300-900 ezer forintot ér egy kód annak, aki jól írja meg
Hetedik alkalommal rendezi meg az NNG a C++ Grand Prix-t. A programozóversenyen tavaly bebizonyosodott, hogy a tapasztalat nem minden – harmadik helyen egy középiskolás csapat végzett.
Shadow of the Tomb Raider – Törölték a befejezést
Az első napi patch törölte a Shadow of the Tomb Raider egyik alternatív befejezését, ami véletlenül maradt bent a játékban.
5 kiberbiztonsági fenyegetés, amelyre érdemes lesz odafigyelnünk
Az Accenture tanácsadócég évközi biztonsági jelentésében arra hívja fel a figyelmet, hogy vállalatok és kritikus infrastruktúrák a közeljövőben sokkal több és komolyabb...

További tech hírek >>