Minden eddigi telefonnál erősebb lesz az új Galaxy SIII


A Samsung Galaxy SIII végleges specifikációjának egy része már megtekinthetőek az AnTuTu adatbázisában.

A Samsung új okostelefonja, a Galaxy SIII minden várakozáson túlmutat. Specifikációja szerint ez lesz az eddigi legerősebb okostelefon. Négy magos NVIDIA Tegra 3, 1,4 GHz-es processzorral lesz felszerelve, mely mellé egy 1 GB RAM társul. Ezeken felül egy 4,7'-os 720X1280-as megjelenítővel fog érkezni, a 12 megapixeles hátlapi kamera és 2 mgepaixeles előlapi kamera már csak hab a tortán. A belső tárhely is nagy méretű lesz, 32 GB.

Vastagságáról jelenleg annyit lehet tudni, hogy 7mm lesz, vagyis körülbelül egyezni fog a Motorola RAZR-rel. Anyaghasználatát tekintve sajnos műanyag házat fog kapni, ami ebben az árkategóriában már nem mondható egészen elfogadhatónak. Minden esetre nem a szálcsiszolt fém hátlaptól csődölt volna be a Samsung.

A bechmark eredményekből jól látszik még az Asus Transformer Prime-ot is sikerült maga mögé utasítania. A táblázat nem csak az eredmények miatt fontos, hanem az ott található kép miatt is. A jövő héten debütáló készülékről sajnos még egy kémfotót sem láthattunk, de a táblázatban szereplő fotóról már lehet következtetni egy-két dologra. Többek között a telefon alsó részén lévő kapacitív gombok és a kijelzőhöz képest kicsi keretre.

Az előzetes adatok ismeretében szerintetek mennyibe fog kerülni az új készülék? Megvásárolnátok?

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

A Lucasfilm nem kaszálta el a spin-off filmeket
Hamisnak bizonyult az a korábbi pletyka, hogy a Lucasfilm elkaszálná a Solohoz hasonló spin-offokat a film bukása miatt.
Milyen bizonyítékok lapulnak az Antarktisz több ezer éves jégrétege alatt?
Nem csupán a régmúlt éghajlati viszonyait lehet egyre pontosabban feltárni jégminták alapján, hanem történelmi események beazonosítását, gazdaságtörténeti következtetések...
Ez történt: egy EU-s bizottság megszavazta, hogy ne tölthessünk fel bármit az internetre
Összegyűjtöttük egy cikkbe az elmúlt napok legérdekesebb, legolvasottabb tech témáit – nézzük, mi történt a héten.
Az Adidas már bevetette a robotjait
Egymillió ázsiai munkás dolgozik jelenleg az Adidasnak, de a robotok náluk is olcsóbbak lesznek, ráadásul odahaza.
Ez a hír most nagyon rosszul érintheti a Samsungot: partnert válthat a Qualcomm
Korábban még úgy volt, hogy a Samsung fogja gyártani az új, 7 nm-es Snapdragon lapkakészleteket, azonban, a mostani értesülések szerint, másképp döntött a Qualcomm.

További tech hírek >>