Minden eddigi telefonnál erősebb lesz az új Galaxy SIII


A Samsung Galaxy SIII végleges specifikációjának egy része már megtekinthetőek az AnTuTu adatbázisában.

A Samsung új okostelefonja, a Galaxy SIII minden várakozáson túlmutat. Specifikációja szerint ez lesz az eddigi legerősebb okostelefon. Négy magos NVIDIA Tegra 3, 1,4 GHz-es processzorral lesz felszerelve, mely mellé egy 1 GB RAM társul. Ezeken felül egy 4,7'-os 720X1280-as megjelenítővel fog érkezni, a 12 megapixeles hátlapi kamera és 2 mgepaixeles előlapi kamera már csak hab a tortán. A belső tárhely is nagy méretű lesz, 32 GB.

Vastagságáról jelenleg annyit lehet tudni, hogy 7mm lesz, vagyis körülbelül egyezni fog a Motorola RAZR-rel. Anyaghasználatát tekintve sajnos műanyag házat fog kapni, ami ebben az árkategóriában már nem mondható egészen elfogadhatónak. Minden esetre nem a szálcsiszolt fém hátlaptól csődölt volna be a Samsung.

A bechmark eredményekből jól látszik még az Asus Transformer Prime-ot is sikerült maga mögé utasítania. A táblázat nem csak az eredmények miatt fontos, hanem az ott található kép miatt is. A jövő héten debütáló készülékről sajnos még egy kémfotót sem láthattunk, de a táblázatban szereplő fotóról már lehet következtetni egy-két dologra. Többek között a telefon alsó részén lévő kapacitív gombok és a kijelzőhöz képest kicsi keretre.

Az előzetes adatok ismeretében szerintetek mennyibe fog kerülni az új készülék? Megvásárolnátok?

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Jönnek a TP-Link ax-es routerei is
Az IFÁ-n látott Archer AX6000 és AX11000 megjelenési idejét és árait tette közzé a kínai gyártó.
mindiGO TV néven folytatja az online MindigTV
Mobilappok mellett már webes felületről is elérhető a szolgáltatás.
Izgalomba hozta a kutatókat a 100 millió éves madártoll, amit borostyánba zárva találtak meg
A dinoszauruszok korából származó, mintegy százmillió éves madártollat talált borostyánba ágyazódva egy nemzetközi kutatócsoport Kínában.
Szabálysértő kommentek millióit törölte a Play Store-ból a Google
Több ezer hamis értékelésekre támaszkodó, gyanús appnak is mennie kellett - egy hét leforgása alatt.
Befutott A balszerencse áradása előzetese
Hamarosan jön a Lemony Snicket Jim Carrey-t is megihlető gyerekregény-sorozatát feldolgozó Netflix sorozat harmadik, záróévadja.

További tech hírek >>