Minden egyben: tablet és notebook, Windows és Android


A Lenovo IdeaPad U1 a hibridek netovábbja: egyszerre tablet és notebook, és egyszerre fut rajta Windows és Android. Ez még a leghatározatlanabb embernek is eldöntheti a dilemmáját.

A Mashable munkatársainak kijutott nemrég az élvezet, hogy megtapizzák a jószágot. A CES-re zarándokoló újságírókon kívül ez a kiváltság nem fog mostanában járni senkinek, ugyanis a ketyere még mindig fejlesztési fázisban van.Az ötlet lényege az, hogy a billentyűzettel szemközt egy olyan elem bújik meg a monitor mögött, amit ki lehet emelni a szerkezetből, és tabletként is lehet használni.

A két oprendszer meg úgy jön a képbe, hogy amikor notebookként használják a gépet, akkor Windows fut rajta, amikor pedig kiemelik, akkor Androidra vált.

A Lenovo tervei szerint június-július környékén kerül a boltokba az IdeaPad U1, és az ára 1000 dollár alatt lesz. (Összehasonlításképpen: legdrágább iPad most 829 dollárba kerül az Apple Store-ban.)

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Ilyen lehet a Samsung következő vezeték nélküli fülhallgatója
Babszem formájúak lesznek a Samsung következő Galaxy Buds vezeték nélküli fülhallgatói.
Visszatért a Steamre a Last Oasis, ráadásul ezúttal már játszható állapotban
A Last Oasis debütálása múlt héten katasztrófába torkollott, ezért a készítők leszedték a Steamről, de most eljött a visszatérés ideje.
Mai HBO premierek
Valóságos premierlavina indul áprilisban az HBO GO-n, mi pedig összegyűjtöttük nektek a hétindító megjelenéseket. Íme, a hétfői bemutatók.
30 szuperszámítógéppel száll be az Nvidia a koronavírus elleni küzdelembe
Korábban több amerikai technológiai cég is jelezte, közös (számítógépes) erővel igyekeznek legyőzni a koronavírust. Az Nvidia most csatlakozott a kezdeményezéshez.
Ezek most a legerősebb androidos mobilok
Előkerültek az AnTuTu márciusi toplistái, a legerősebb okostelefonnak az Oppo Find X2 Pro bizonyult.

További tech hírek >>