Mindenki az Elloról, az új közösségi oldalról beszél! Te már bent vagy?


Berobbant a köztudatba az Ello.co, amire óránként több tízezren regisztrálnak. Egyelőre még csak meghívóval lehet regelni, de már egyre többeknek sikerült. Nekünk is, így hát bemutatjuk az Ellot!

Még csak beta, de reklámmentes, ami a legfőbb erénye. A tervek szerint az is marad, így hívják ki a Twittert és a Facebookot. “A közösségi hálózatodat a hirdetők birtokolják. Lekövetnek és rögzítenek minden bejegyzést, amit megosztasz, minden ismerősödet és minden linket, amire kattintasz – majd adattá konvertálják mindezt. A hirdetők megveszik az adataidat, így több hirdetést mutathatnak neked. Te vagy a termék, amit eladnak és megvesznek.” - ebben bizony van igazság.

Az Ello egyszerű, vannak barátok, és be lehet embereket rakni a 'Noise'-ba, ahol követhetjük őket, anélkül, hogy barátnak jelölnénk. Posztolni lehet szöveget, vagy képet, beágyazás nincs. A posztokhoz hozzászólhatsz komment formájában, viszont nincs lájk, cserébe látod, hogy egyet hányan néztek meg.

ello2 Ello

Az indulást nézve ez valószínűleg nem lesz akkora bukás, mint a Google+, de kérdéses, hogy mekkora teret tud nyerni a Face és a Twitter mellett. Mindenesetre mi reméljük, hogy az Ello reklámmentes marad és töretlen lesz a népszerűsége.

Kulcsszavak: ello, social network
Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

9000 éves települést találtak Jeruzsálem mellett, újraírhatja a történelmet a környéken
Izrael régészek kilencezer évvel ezelőtti, több ezer lakosú településre bukkantak Jeruzsálem mellett, a felfedezés újraírja ennek az ősi kornak a térségbeli történetét –...
Állj félre Fortnite, új seriff van a városban
Januárban indult a legújabb videójátékos őrület, de csak nyáron szabadult el igazán. Mi az az auto battler, és miért szeretik annyian?
Podcast: Mivel készül egy magyar asztrofotós a holdra szállás évfordulójára?
A holdra szállás 50. évfordulójáról emlékezett meg az Őrültech című teches podcast két műsorvezetője is, amiről a magyar asztrofotóssal, Hődör Gáborral beszélgettek.
Az eddigi legrosszabb évet zárhatja az okostelefonok piaca
A 2019-es visszaesés után jövőre azonban javulhat a helyzet az elemzők szerint.
Sosem váltott még ennyi iPhone-tulajdonos androidos mobilra
Egy felmérés szerint minden negyedik iPhone-felhasználó úgy dönt, hogy Androidra vált.

További tech hírek >>