Mindenki az Elloról, az új közösségi oldalról beszél! Te már bent vagy?


Berobbant a köztudatba az Ello.co, amire óránként több tízezren regisztrálnak. Egyelőre még csak meghívóval lehet regelni, de már egyre többeknek sikerült. Nekünk is, így hát bemutatjuk az Ellot!

Még csak beta, de reklámmentes, ami a legfőbb erénye. A tervek szerint az is marad, így hívják ki a Twittert és a Facebookot. “A közösségi hálózatodat a hirdetők birtokolják. Lekövetnek és rögzítenek minden bejegyzést, amit megosztasz, minden ismerősödet és minden linket, amire kattintasz – majd adattá konvertálják mindezt. A hirdetők megveszik az adataidat, így több hirdetést mutathatnak neked. Te vagy a termék, amit eladnak és megvesznek.” - ebben bizony van igazság.

Az Ello egyszerű, vannak barátok, és be lehet embereket rakni a 'Noise'-ba, ahol követhetjük őket, anélkül, hogy barátnak jelölnénk. Posztolni lehet szöveget, vagy képet, beágyazás nincs. A posztokhoz hozzászólhatsz komment formájában, viszont nincs lájk, cserébe látod, hogy egyet hányan néztek meg.

ello2 Ello

Az indulást nézve ez valószínűleg nem lesz akkora bukás, mint a Google+, de kérdéses, hogy mekkora teret tud nyerni a Face és a Twitter mellett. Mindenesetre mi reméljük, hogy az Ello reklámmentes marad és töretlen lesz a népszerűsége.

Kulcsszavak: ello, social network
Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Androidos? Problémás alkalmazásokra bukkantak, az egyik a netet és az aksit is szívta
A kínai DU Group több alkalmazását is törölte a Play Store felületéről a Google, mert titokban olyan dolgot művelnek, ami sem a telefonnak, se a használójának nem tesz jót.
XIII – A kultikus, képregényre hajazó FPS idén remake-t kap
Még idén remake-t kap a kultikus XIII, mely eredetileg 2003-ban jelent meg, és a képregények világát vegyíti az FPS játékmenettel.
Szívesen hallgatna podcastot a hétvégén? Itt egy teches adás, érdemes belehallgatnia
Nemrég megjelent a kifejezetten technológiai hírekkel foglalkozó, Őrültech című podcast hatodik adása, ami ezúttal többek között a dán faluban felépülő 320 méteres...
Késik az LG V50 ThinQ 5G
A gyártónak több időre van szüksége ahhoz, hogy optimalizálja a hardver működését.
Transistor – Most ingyen a tiéd lehet
Az Epic Store következő ingyenes játéka a Transistor, a különleges hangulatú cyberpunk kalandot két hétig lehet bérmentve beszerezni.

További tech hírek >>