Mindenki az Elloról, az új közösségi oldalról beszél! Te már bent vagy?


Berobbant a köztudatba az Ello.co, amire óránként több tízezren regisztrálnak. Egyelőre még csak meghívóval lehet regelni, de már egyre többeknek sikerült. Nekünk is, így hát bemutatjuk az Ellot!

Még csak beta, de reklámmentes, ami a legfőbb erénye. A tervek szerint az is marad, így hívják ki a Twittert és a Facebookot. “A közösségi hálózatodat a hirdetők birtokolják. Lekövetnek és rögzítenek minden bejegyzést, amit megosztasz, minden ismerősödet és minden linket, amire kattintasz – majd adattá konvertálják mindezt. A hirdetők megveszik az adataidat, így több hirdetést mutathatnak neked. Te vagy a termék, amit eladnak és megvesznek.” - ebben bizony van igazság.

Az Ello egyszerű, vannak barátok, és be lehet embereket rakni a 'Noise'-ba, ahol követhetjük őket, anélkül, hogy barátnak jelölnénk. Posztolni lehet szöveget, vagy képet, beágyazás nincs. A posztokhoz hozzászólhatsz komment formájában, viszont nincs lájk, cserébe látod, hogy egyet hányan néztek meg.

ello2 Ello

Az indulást nézve ez valószínűleg nem lesz akkora bukás, mint a Google+, de kérdéses, hogy mekkora teret tud nyerni a Face és a Twitter mellett. Mindenesetre mi reméljük, hogy az Ello reklámmentes marad és töretlen lesz a népszerűsége.

Kulcsszavak: ello, social network
Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Apex Legends tippek-trükkök – Így válhatsz legendává!
Az Apex Legends oktatómódja sajnos hajlamos elhallgatni néhány apróságot, így összeszedtük, mire érdemes figyelni egy-egy meccs során.
Ennyibe fog kerülni a Sony csúcs LED LCD tévéje
Az amerikai árak már ismertek, ami jó támpontul szolgálhat ahhoz, hogy nagyjából mire számíthatunk itthon.
Hollywood a négy fal között: 3+1 új tévével venné be a nappalikat a Panasonic
Három új OLED-televíziót is bejelentett most kezdődött expóján a Panasonic. A cél közös: hollywoodi moziélményt tenni a fogyasztók szeme elé.
Sekiro: Shadows Die Twice – Íme egy újabb boss
A Sekiro: Shadows Die Twice rövidke trailerében egy újabb boss-szal, bizonyos Lady Butterfly-jal ismerkedhetünk meg.
Mindent lefed a Qualcomm új 5G-s modeme
Bemutatta legújabb rádiós modemét a Qualcomm. A dél-kaliforniai tervezőcég X55-ös fejlesztése a piac első olyan chipje, amely az 5G mellett a 4G, 3G, illetve 2G támogatással is...

További tech hírek >>