Mobil internet szolgáltatásokat indít a UPC


A vezető hazai kábeles szolgáltató UPC Magyarország bejelentette, hogy hosszú távú stratégiája következő lépéseként a mai naptól szélessávú mobil internet szolgáltatásokkal bővíti kínálatát. A UPC vezetékes szolgáltatásainak kiegészítőjeként bevezetett upc mobilinternettel a kábeles előfizetők már az otthonuktól távol is a vállalat szolgáltatásával internetezhetnek. A mobil internet szolgáltatásokat a UPC a Vodafone mobil hálózatán biztosítja.

 

Mobil internet szolgáltatásokat vezetett be a mai naptól a vezetékes távközlési szolgáltató UPC Magyarország. A upc mobilinternet néven nyújtott, laptopokkal és tabletekkel használható szolgáltatásokat a UPC elsősorban saját, lakossági és üzleti előfizetőinek kínálja, kedvezményes árakon.

Betzalel Kenigsztein, a UPC Magyarország vezérigazgatója kifejtette: “Az egy csomagban kínált vezetékes szolgáltatások sikerére alapozva tovább bővítjük termékpalettánkat, hogy előfizetőink bárhol és bármikor használhassák internet szolgáltatásunkat, akár az otthonuktól távol is. Meggyőződésünk, hogy a kombinált vezetékes és mobil ajánlatok egyre jelentősebb szerepet töltenek be a továbbiakban, ezzel tovább élénkítve a távközlési piaci versenyt. A szolgáltatási portfolió mobil irányába történő bővítése nagyon fontos eleme ügyfeleink kiszolgálásának, és  a távközlési piaci hosszú távú szerepvállalásunknak. Hagyományos szolgáltatási területeinken több mint 4 millió lakossági és üzleti fogyasztó veheti igénybe mostantól a kibővített, több elemű, komplex szolgáltatáscsomagjainkat.”

A upc mobilinternet előfizetői havonta 1, 3 vagy 6 GB adatmennyiséget használhatnak fel korlátozások nélkül, 7,2 Mbps maximális letöltési sebességgel. Igényeiktől függően ezt a sávszélességet az egyedülálló sebességnövelő opciót választva egy kattintással bármikor a háromszorosára, 21,1 megabitre emelhetik. Az előfizetők számára a UPC külön díj nélkül biztosítja a mobil internetezéshez szükséges SIM kártyát és USB modemet.

Az üzleti előfizetők számára 4 és 8 GB-es csomagokat kínál a UPC, alapból 21,1 Mbps maximális sebességgel.

Császár Zoltán, a UPC mobil üzletágának igazgatója elmondta: “A mobilinternet előfizetői ugyanolyan ügyfélélményben részesülnek, mint amilyet a mobil szolgáltatók nyújtanak. Az ügyfélkapcsolatokat, a termékfejlesztést, a szolgáltatás aktiválását, a technikai segítségnyújtást és a számlázást maga a UPC végzi, a Vodafone korszerű mobil hálózatának és nagykereskedelmi szolgáltatásának felhasználásával., Az előfizetők kényelmét szolgálja az is, hogy a vezetékes és a mobil szolgáltatásokról a UPC egyetlen, közös számlát állít ki.

 

Kulcsszavak: mobilnet, upc
Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Akkor és most: egymás mellett a Mass Effect eredeti és felújított változata
Videós összehasonlítás a Mass Effect Legendary Editionről.
Leginkább a 40 év alattiakat támadja Brazíliában a helyi vírusvariáns
A brazil kórházak intenzív részlegein már 52 százalékos a 40 év alatti betegek aránya.
Moderna: fél évvel a második oltás után is jól véd a vakcnia az összes vírusvariáns ellen
A gyógyszergyártó elkezdte az oltóanyag egy új változatának a tesztelését.
A szoftverekre és az intelligens járművekre összpontosít a Huawei
A szankcióktól sújtott kínai cég új területeken próbálkozik a túlélés érdekében.

További tech hírek >>