Mobiltöltős póló fesztiválra


A nagy szabadtéri események szervezői már sokféle dolgot kitaláltak arra a problémára, hogy az embereknek nincs hol és hogyan tölteniük a mobiltelefonjaikat egy-egy partin. A legújabb elképesztő ötlet a mobiltöltős póló, ami a zenéből nyeri az energiát.

Az Orange UK a Glastonbury fesztiválra terveztette ezt a speckó pólót. Nem ez az első ilyen húzásuk, tavaly gumicsizmával töltöttek mobilt ugyanezen a bulin.

Sok részletet nem árultak el, de állítólag ugyanúgy a piezoelektromosságon alapszik a dolog, mint a korábban emlegetett billentyűzetes töltésnél. Eszerint a póló egy részének anyaga olyan kristályokból áll, amelyek összenyomásra elektromosságot termelnek. A fesztiválon pedig a zene okozta rezgés biztosítja az “összenyomást”.

Elég furán hangzik, kíváncsi leszek a beszámolókra, hogy mennyire működik. Mindenesetre remek okot garantál arra, hogy az első sorban akarjon mindenki tombolni. Pusztán a rezgés kedvéért, persze.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Sokak által várt funkció érkezik az Instagramba: időrendben láthatjuk a képeket
A felhasználók régóta zúgolódnak, hogy az ismerőseik bejegyzését nem időrendi sorrendben jeleníti meg az Instagram. A képmegosztó alkalmazás androidos változatában most egy olyan...
Okospelenkát fejlesztettek ki amerikai kutatók
Nedvességet érzékelő okospelenkát fejlesztettek ki a Massachusettsi Műszaki Egyetem (MIT) kutatói, akik szerint a találmány a kisbabák és az idősek gondozását is megkönnyítheti.
0-ról 100-ra 58 perc alatt: ilyen gyorsan töltődik fel a Galaxy S20 Ultra
Bár a boltok polcaira csak márciusban kerül majd fel a Samsung Galaxy S20 Ultra (ahogy az S20-család többi tagja is), van, aki már most kipróbálta, hogyan dolgozik össze a készülékben...
Vagy a Huawei vagy az USA – Washington feltételeket szab
Az Egyesült Államok megszakíthatja a hírszerzési együttműködést azokkal az országokkal, amelyek együttműködnek a Huawei-jel.
Néhányan 1-2 nap után törésre panaszkodnak, óvatosan kell bánni a Samsung Galaxy Z Flippel
Déjà vu érzésünk lehet: kiad a Samsung egy különleges összehajtható telefont, és néhány korai felhasználó arról panaszkodik, valami nincs rendben vele.

További tech hírek >>