Mobiltöltős póló fesztiválra


A nagy szabadtéri események szervezői már sokféle dolgot kitaláltak arra a problémára, hogy az embereknek nincs hol és hogyan tölteniük a mobiltelefonjaikat egy-egy partin. A legújabb elképesztő ötlet a mobiltöltős póló, ami a zenéből nyeri az energiát.

Az Orange UK a Glastonbury fesztiválra terveztette ezt a speckó pólót. Nem ez az első ilyen húzásuk, tavaly gumicsizmával töltöttek mobilt ugyanezen a bulin.

Sok részletet nem árultak el, de állítólag ugyanúgy a piezoelektromosságon alapszik a dolog, mint a korábban emlegetett billentyűzetes töltésnél. Eszerint a póló egy részének anyaga olyan kristályokból áll, amelyek összenyomásra elektromosságot termelnek. A fesztiválon pedig a zene okozta rezgés biztosítja az “összenyomást”.

Elég furán hangzik, kíváncsi leszek a beszámolókra, hogy mennyire működik. Mindenesetre remek okot garantál arra, hogy az első sorban akarjon mindenki tombolni. Pusztán a rezgés kedvéért, persze.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Új funkció kerülhet a Facebook Messengerbe
A jövőben látható lesz a felhasználó tartózkodási helye és az éppen végzett tevékenysége.
Kémkedik az androidos alkalmazások egyharmada
A szoftverek egy részét érdekli, hogy milyen más programok vannak feltelepítve egy adott eszközre.
Úgy néz ki, a Bethesda az E3 digitális verzióját is kihagyja idén
A legtöbb kiadó az elmaradt E3 helyett digitális konferenciát tervez tartani júniusban, a Bethesda azonban más irányba gondolkodik.
Az Ubisoft is ingyenjátékot osztogat
Elsőként a Rayman Legends került a terítékre.
Az internet egyik kitalálója is elkapta a koronavírust
Vint Cerf, az internet egyik atyja a Twitteren közölte, hogy megfertőződött a koronavírussal.

További tech hírek >>