Moixamum power


usb elem

Amellett, hogy egyre terjed az usb használata a hétköznapi, számítógéphez már nem kötődő alkalmazások terén, még mindig jelentős számú akkumulátort, jellemzően ceruzaelemet fogyasztunk úgy irodai, mint otthoni eszközeinkben is. Sőt, még a régebbi usb-vel kapcsolódó kütyük sem töltődnek a kábelről, és elemet használnak működésükhöz. Ezt a fajta kényszerű kötődést, ha nem is oldja meg, de könnyebbé teheti újfajta elemünk.

Akárcsak a nemrégen megírt vízórát, úgy ezt a kis okosságot is ugyanabban az irodaszereket bemutató katalógusban láttam először, hogy aztán végre a technikai jellegű oldalakon is megjelenjen, mintegy legalizálva a létezését, egy felsőbbrendű médiában is. A Moixa elemei abban különböznek a hagyományos újra tölthető elemektől, hogy teljesen másképpen kelnek újra életre, mint elavult társaik.

Amellett, hogy normál töltőre is helyezhetők, egyszerűbb, ha csak lepattintjuk pozitív kupakját, és az usb csatlakozóba dugjuk. Az elemek több százszor újratölthetők, a teljes töltési idő 5 óra, de ha nincs időnk, kevesebbel is beérhetjük. Mivel egy háztartásban számos kütyünk fogyaszthatja az elemeket, mindenképpen hasznos lehet, ha amúgy is működő gépünket is bevonjuk szolgálatunkba, és végre hasznos dologra is használjuk a sok idétlen játék mellett.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Nem, a neten keringő teljesen gagyi, helyesírási hibás levél nem Kásler Miklóstól származik
A levélben arról van szó, hogy a kórházak ne hozzák nyilvánosságra a koronavírusos halálozási statisztikákat, de ilyenről szó sincs.
Az új Half-Life nem vak, hanem bátor
VR-be költözött a legendás játék folytatása, de ugyanolyan úttörő és formabontó, mint az elődei.
Egyre terjeszkedik Európában a Disney+
Hét újabb piacon vált legutóbb elérhetővé a streamingszolgáltatás.
Okosmaszkokon dolgozik a Xiaomi
A szokatlan helyzetre való tekintettel úgynevezett Smart Mask arcmaszk fejlesztésébe kezdett a cég.
Tarantino filmek az HBO GO-n
Újabb tartalomfrissítés az HBO GO-n: április 1-től számos népszerű és kevésbé ismert Tarantino filmmel bővül a streamingszolgáltató kínálata.

További tech hírek >>