Monitorpécé


Medion all in one pc

Mostanában nagy divat, bár még elég fiatal formáció az all-in-one számítógépek, aminek lényege egy monitor, amiben van egy pc is. Jól összefoglalva. Eddig szerintem nem nagyon írtunk róluk, vártuk, míg kiforrja magát a dolog. Kiforrta.

A nagyok után (MSI,ASUS) a Medion állt elő saját platformjával (X9613), annyi különbséggel, hogy nem egy vastagított monitort tolt ki magából, hanem egy nagy, 24 colos szépséget, ami alá tett egy deck szerű kezelőpultot, illetve házat is, szép nagy hang gombbal.

##138573##

Hűű, de jó! Meg szép! Ráadásul ez egy érintőképernyő, ami láthatóan  jól is működik. A gép lelke egy 2 GHz-es Intel Quad2 proci, ami mellé 4 GB RAM-ot pakoltak, őket meg egy GeForce GT2410M grafikus kártya támogatja. Nem rossz. Az előlapon is található egy kis SideShow képernyő, számtalan média kontroller között, és a jobb szélen terpeszkedik a már említett, méretes hangerő gomb.

A monitor felbontása 1920x1080 képpont, tehát HD képességű, de feldobták őt HDMI ki,- és bemenettel, SCART, VGA csatlakozókkal, és TV-tunerekkel. Ahogy a videón is látszik, a képernyő oldalán található a Blue Ray meghajtó szemérmes nyílása. Adattárolásra egy 1 terabájtos merevlemez áll rendelkezésre, a Bluetooth, gigabites Ethernet, és Wi-Fi kötelező felszerelések. A multimédiát beépített kamera, és sztereo hangszórók képviselik, mélynyomóval. Első látásra minőséget kapunk, ráadásul igencsak tetszetős köntösben.

Az ára típustól függően 2100 és 2700 dollár lesz, amiből biztosan össze lehet kalapálni egy sokkal jobb asztali gépet, (bár ekkora érintőképernyővel, nem biztos) de, hogy ilyen kompakt vizuális egységet nem fogunk tudni alkotni, az is elkönyvelhető. Nekem legalábbis eddig ez kéne a legjobban!

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Kiterjesztett valóság szemüveget készít a Facebook
A társaság erősítheti a fejlesztéseit a területen, mert egy exkluzív partnerre tett szert.
Nanodrónokat vethet be a bűnüldözésben az EU
Retteghetnek a maffiózok: a mindössze 33 grammos apróságok akár 2 kilométerre is el tudnak repülni.
A szülők 28 százaléka aggódik a káros online tartalmak miatt
A 7–12 éves korú gyermeket nevelő szülők több mint egynegyede az erőszakos vagy szexuális tartalmaktól fél.
Az Androméda-törzs [filmkritika]
Újabb klasszikus vírusfilmet vettünk elő. Michael Crichton, a Westworld írójának látomása ma is érvényes kérdéseket vet fel.
Évtizedes mélypont felé száguld a mobilpiac
A CCS Insight szerint 250 millió okostelefonnal kevesebb fogyhat idén, mint tavaly.

További tech hírek >>