Motorolartu: jön az R2D2 telefon!


A napokban rajtolt el a Motorola új androidos telefonja, a Droid 2: pár héten belül speciális kiadás is piacra kerül, méghozzá mindenki kedvenc csipogós kukásdoboza, R2D2 kinézetével!

A Droid 2 megjelenésétől sokat vár a Motorola, hiszen a manapság legdivatosabb, Android operációs rendszert futtató okostelefonok között akar jelentős részesedést kitúrni magának. Persze már az alapmodell is erősnek és slágergyanúsnak tűnik: az előző sorozathoz hasonlóan kicsúsztatható, teljes értékű QWERTY-billentyűzetet kapott, a processzora 1 gigaherztes, így az erősebb szoftveres követelményeknek is megfelel. Erre már csak azért is szükség van, mert a legújabb, 2.2-es Android fut majd a készüléken.

3,7 hüvelykes, 854x480 képpontos felbontású kapacitív érintőképernyője támogatja a multitouch kezelést, a képernyő mögött pedig 8 gigabájtos háttértár, beépített GPS és 5 megapixeles, autofókuszos, villanós kamera is figyel.

Az amerikai Verizon ráadásul extra "oldalhajtásokkal" is kedveskedik az előrendelőknek: limitált példányszámú, különleges külsejű változatot is piacra dob szeptember 30-án, méghozzá a Star Wars klasszikus trilgiájában másodikként megjelent "A Birodalom visszavág" harminc éves jubileumának tiszteletére. Ha már a készülék neve Droid, az operációs rendszer Android, a kinézetet is egy droid inspirálta, a kék-fehér kis robot, R2D2, vagy ahogy sokan ismerik, Artu.

Az egyetlen szomorúság a dologgal kapcsolatban, hogy sajnos egyelőre nem az európai GSM-hálózatokon működik a Motoartu, csupán az amerikai CDMA/EV-DO rendszerben. Mindenesetre talán az európai Star Wars fanok számára is kedveskednek majd egy itt használható változattal - ha az Erő velünk van, talán szerencsénk lehet...

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Cyberpunk 2077 – Jól elkülöníthetőek lesznek Night City utcái
A Cyberpunk 2077-nek otthont adó hatalmas város, Nighnt City hat körzetre oszlik szét, és mindegyik jól felismerhető lesz.
Korlátlan mobilnetet adnak a Telekom bővítőcsomagjai
Fix összegért rövid időre el lehet felejteni a gigabájtokat.
Ha Windows van a gépén, ezt nézze: így működik majd a vadonatúj Start menü
A Microsoft Insider programjának résztvevői már javában próbálgatják az átdolgozott Start menüt. A változásokról összefoglaló videót adtak ki.
Az Assassin's Creed világához kapcsolódik a Ubisoft új battle royale-játéka?
Sejtelmes kijelentést tett a Hyper Scape kreatív direktora.
Minden OneDrive-felhasználó új funkciókat kap
Mind az üzleti felhasználók, mind az egyéni OneDrive-használók számára kínál új funkciókat a Microsoft internetes tárhelyszolgáltatásához.

További tech hírek >>