Mozillát iPad-re


A böngésző óriás számára nincs lehetetlen. Szinte minden platformon jelen van böngészőivel, most úgy tűnik az iPad-et nézte ki magának újabb célként.

Mozilla Firefox böngészővel egy kis túlzással szinte mindenhol találkozhatunk. Úgy tűnik, hogy a legújabb fejlesztéssel, a junior projecttel az Apple táblagépére, az iPad-re fókuszálnak. Az új böngésző alapkoncepcióját a felhasználóbarátság és a letisztultság jelenti.  Mutatja ezt az is, hogy csupán két gombból fog állni a kezelőfelülete, melyek a képernyő jobb szélső sarkán érhetően majd el. Ezek kezelése után érhetőek el a legfontosabb funkciók, például a könyvjelzők, vagy az új webcím beírására szolgáló sorok.

Az új fejlesztés lényege és koncepciója várhatóan nagy sikert fog aratni, amivel a Mozilla visszahódíthatja korábbi dobogós helyét a böngészők háborújában.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Ha a K&H Bank ügyfele, még ma ellenőrizze a számítógépét
Szerdától csak a legfejlettebb operációs rendszereken és böngészőkön keresztül lesznek elérhetők a K&H Bank szolgáltatásai. Mutatunk egy oldalt, ahol egy kattintással megnézheti,...
Érkezhet a GeForce GTX 1650 GDDR6-os verziója?
Az eddigi GeForce GTX 1650 és a GeForce GTX 1650 Super között építhet hidat az NVIDIA.
46 000 éves madarat találtak
Már nem tudták megmenteni az életét.
Ezekből a játékokból még nem készültek filmek. Pedig jó lenne!
Megmutatjuk a legjobb alapanyagokat, szavazzon, melyiket látná szívesen a filmvásznon!
Videón az iPhone 9
A klip is azt mutatja, hogy valóban a régi dizájnt választott az Apple.

További tech hírek >>