MSI Wind Top AE1900


Egyre jobban terjed az úgynevezett all in one pc. Ami annyit tesz, hogy minden alkatrész a monitorban kap helyet.

Az MSI egy 16:9-es képarányú 18.5”-os érintőkijelzőt szerelt a gépbe. Ami jó hír azoknak, akik ki szeretnék próbálni a Windows7 kínálta lehetőségeket. Ugyanis mint azt tudjuk, a Win7 támogatja az érintőkijelzőket.

Felbontása: 1366x 768. Természetesen azért használhatjuk a gépet a rég megszokott billentyűzet, és egér párosával is. A már említett kijelzőt ezüstös szegéj veszi körül, mely széle átlátszó. Maga a gép három lábon álldogál az asztalon.

A kijelző fölött szembe néz velünk az 1,3Mpx-es webkamera. A gép lelke egy 1,6 Ghz-s Intel Atom processzor, melyet 1Gb 533 Mhz-s DDR2-es memória támogat. Nem túl jó hír, hogy csak ez az egyetlen egy foglalat található a memóriák számára. Így maximum csak 2Gb-al gazdálkodhatunk, mely azért már szinte tökéletes.

A videókártya szerepét egy integrált Intel Graphics Media Accelerator 950-es tölti be. Oldalt különböző csatlakozókat találunk: 4in1-es kártyaolvasó, négy darab usb port a 2.0-ás verzióból, egy super Multis DVD író, LAN port, továbbá hang ki és bemenetek.

Fizikai kiterjedése: 476 X 365 X 49mm. A csomagban találunk egy egeret (nem olyanra gondoltam), egy billentyűzetet, és a működéshez elengedhetetlen tápegységet.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Lezajlott az első csak női űrséta
Jessica Meir és Christina Koch a Nemzetközi Űrállomás akkumulátorait cserélte ki. Sandra Magnus korábbi női űrhajós azt mondta, nagyon fontos, hogy a fiatal nők ez alapján is tudjanak...
Befejeződött a Star Wars Jedi: Fallen Order fejlesztése
A Respawn nemrég egy csoportképpel jelezte, hogy aranylemezre került a Star Wars Jedi: Fallen Order, azaz vége a fejlesztésnek.
5G-t hoz a Redmi K30
Ráadásul olyan kivágású fúrt szelfikamerákat kaphat, mint a Samsung Galaxy S10+.
Csak az EU-ban egyetlen év alatt 400 ezren haltak meg, mert olyan rossz a levegő
Mintegy 400 ezer ember idő előtti halálát okozta a légszennyezettség 2016-ban az Európai Unió tagállamaiban – közölte az Európai Környezetvédelmi Ügynökség (EEA).
Shadows of Kepler – Ingyenes demót kapott a vérfagyasztó sci-fi horror
Ingyenes demót kapott az Infinite Hole első pillantásra is félelmetes sci-fi horrorja, a Shadows of Kepler, a teljes játék 2021-ben jön

További tech hírek >>