MSI Wind Top AE1900


Egyre jobban terjed az úgynevezett all in one pc. Ami annyit tesz, hogy minden alkatrész a monitorban kap helyet.

Az MSI egy 16:9-es képarányú 18.5”-os érintőkijelzőt szerelt a gépbe. Ami jó hír azoknak, akik ki szeretnék próbálni a Windows7 kínálta lehetőségeket. Ugyanis mint azt tudjuk, a Win7 támogatja az érintőkijelzőket.

Felbontása: 1366x 768. Természetesen azért használhatjuk a gépet a rég megszokott billentyűzet, és egér párosával is. A már említett kijelzőt ezüstös szegéj veszi körül, mely széle átlátszó. Maga a gép három lábon álldogál az asztalon.

A kijelző fölött szembe néz velünk az 1,3Mpx-es webkamera. A gép lelke egy 1,6 Ghz-s Intel Atom processzor, melyet 1Gb 533 Mhz-s DDR2-es memória támogat. Nem túl jó hír, hogy csak ez az egyetlen egy foglalat található a memóriák számára. Így maximum csak 2Gb-al gazdálkodhatunk, mely azért már szinte tökéletes.

A videókártya szerepét egy integrált Intel Graphics Media Accelerator 950-es tölti be. Oldalt különböző csatlakozókat találunk: 4in1-es kártyaolvasó, négy darab usb port a 2.0-ás verzióból, egy super Multis DVD író, LAN port, továbbá hang ki és bemenetek.

Fizikai kiterjedése: 476 X 365 X 49mm. A csomagban találunk egy egeret (nem olyanra gondoltam), egy billentyűzetet, és a működéshez elengedhetetlen tápegységet.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Jön a Xiaomi Mi A3
A sikeres sorozat OLED-panellel, tripla-kamerával és üveg burkolattal újulna meg.
Mi lett volna, ha a Microsoft fejleszti ki az Androidot?
Túl sok gyakorlati értelme nincs a „mi lett volna, ha…” kérdésnek, azonban időnként izgalmas eljátszani a gondolattal, hogyan alakulhattak volna a dolgok, ha más irányba fordulnak....
Ez a mobil kapja meg elsőként a Qualcomm új csúcsprocesszorát
Az Asus július 23-án mutatja be az új készülékét, amibe a jelenlegi legerősebb Qualcomm-erőforrást pakolják.
Egy lépésben 20%-kal javíthat az akkumulátorokon a Bosch
A Bosch összekapcsolja az elektromos autó akkumulátormenedzselő rendszereit a felhővel, mert a mérnökök szerint így jelentős mértékben javíthatnak az akkuk teljesítményén, illetve...
Valamire készül a Facebook, különleges csapatot épít
A Facebook jelentette be, hogy sikerült a Google-től elcsábítani azt a Jason Toffot, aki a Vine társalapítója volt.

További tech hírek >>