MTX Jackhammer


Ez a kis hangkibocsájtó szerkezet 6000W RMS teljesítményre képes, maximális terhelhetősége pedig: 12.000W. Ez bizony nem kevés. Ehhez bizony már nem elég egy mezei 1-2 ezer wattos erősítő, meg egy plusz akkumulátor.

Ez már ránézésre is kiderül, ugyanis a képen egy igazi kosárlaszti van mellé állítva. Magassága megközelíti a fél métert. Tehát minimum egy combi kell, hogy beférjen a cucc az erősítőkkel, meg az áramot szolgáltató akkumulátorokkal együtt.

A mérlegen mindössze 160kg-ot nyom. A teste szénszálas, üvegszálas, és alumínium alkatrészekből épül fel. A hűtőborda, (mert itt már keletkezik egy kis hő is) alumíniumból készült. A membrán átmérője 55,88 cm.

Nem egy olcsó mulatság, hiszen az árcédulán hat darab nullát találunk, előttük pedig egy kettes számot. És még a működéséhez szükséges eszközökről nem is beszéltünk.

##189314##

]]>

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Firefox 70.0
A Mozilla böngészőjének 70.0-ás verziója.
Hatalmas siker lett a Lenovo jótékonysági CS:GO meccse
A Lenovo jótékonysági CS:GO meccset szervezett a Csodalámpa Alapítvány javára, a befolyt összeg pedig a negyedmillió forintot is átlépte.
Megzavart pár iPhone 11-et az iOS 13 frissítése
Az iOS 13.1.3 használhatatlanná tette az Ultra WideBand U1 chipet egyes modellekben.
Kiszivárgott, mikor jön a PlayStation 5, és az is, mennyibe kerülhet
Egyre biztosabbnak tűnik, hogy a Sony 2020 decemberében mutatja majd be a PlayStation ötödik generációs változatát. Egy szlovák viszonteladónak köszönhetően most nemcsak a pontos dátum...
Bemutatkozott az AOC AG273QX gamer monitora (x)
Bemutatkozott az AOC AG273QX gamer monitor, mely QHD felbontással és 165 Hz-es képfrissítéssel keresi a játékosok kegyeit.

További tech hírek >>