Nagyon szoros az iOS - Android csata


A Google mobil oprendszere továbbra is a legnagyobb szeletet hasítja ki a tortából, de az Apple sem marad le nagyon, sőt. Tavaly rendesen megdobta az eladásaikat az iPhone 4S, így megközelítették az Android eredményeit.

A Nielsen 75.000, 18 év feletti telefon vásárló adatai alapján készített tanulmánya szerint egyre többen választják az okostelefonokat a hagyományos készülékek helyett. A különféle platformok részesedését vizsgálva kiderült, hogy az Android őrzi vezető pozícióját, bár tavaly a negyedik negyedévben alaposan belehúzott az Apple is.

A Nielsen eredményeit böngészve látható, hogy a 46,3 % stabil előnyt jelent az Androidnak, ami mögött a második helyen álló Apple-nek 30 % jutott. Azok között viszont, akik az utolsó három hónapban vásároltak telefont, az Apple készülékek voltak a legnépszerűbbek, elsősorban az iPhone 4S. Az Android elsősége egyelőre nem igazán forog veszélyben, a RIM zuhanórepülése viszont folytatódni látszik.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Call of Cthulhu – Az őrület határára visz az új trailer
A Call of Cthulhu egy új trailerrel jelentkezett, melyből megtudhatjuk, hogyan próbálhatjuk meg elkerülni azt, hogy elboruljon az elménk.
CS:GO-s perifériák érkeznek a SteelSeriestől
A Valve-os kollaboráció eredményeként az egér-egérpad páros az M4A4 Howl mintáját viseli.
Aggódnak a beszállítók: túl drágák az idei iPhone-ok
Bár világviszonylatban Magyarországon a legdrágábbak az idei iPhone-ok, azért máshol sem tartoznak a bárki által könnyen megvásárolható eszközök közé. Emiatt már az Apple...
A faliórától a mikróig minden felokosít az Amazon
Brutális hardverdömpinggel jelentkezett a cég, az Alexa már az autót és a konyhát is ostromolja.
Magasan tarthatja a memória árát a Samsung
Nem tetszik a részvényeseknek, hogy vége a rekordprofitot hozó időszaknak.

További tech hírek >>