Nagyon szoros az iOS - Android csata


A Google mobil oprendszere továbbra is a legnagyobb szeletet hasítja ki a tortából, de az Apple sem marad le nagyon, sőt. Tavaly rendesen megdobta az eladásaikat az iPhone 4S, így megközelítették az Android eredményeit.

A Nielsen 75.000, 18 év feletti telefon vásárló adatai alapján készített tanulmánya szerint egyre többen választják az okostelefonokat a hagyományos készülékek helyett. A különféle platformok részesedését vizsgálva kiderült, hogy az Android őrzi vezető pozícióját, bár tavaly a negyedik negyedévben alaposan belehúzott az Apple is.

A Nielsen eredményeit böngészve látható, hogy a 46,3 % stabil előnyt jelent az Androidnak, ami mögött a második helyen álló Apple-nek 30 % jutott. Azok között viszont, akik az utolsó három hónapban vásároltak telefont, az Apple készülékek voltak a legnépszerűbbek, elsősorban az iPhone 4S. Az Android elsősége egyelőre nem igazán forog veszélyben, a RIM zuhanórepülése viszont folytatódni látszik.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Tömeges kihalási hullám jöhet még 5-6 fokos globális hőmérséklet-emelkedés után
Ha kihal egy faj, kihalhat az is, amelyik a másikkal táplálkozott. 5-6 fokos globális hőmérséklet-emelkedés esetén már az élet jelentős része eltűnhet a bolygóról egy friss...
Lapos Infinity-O kijelzőt kaphat a Samsung Galaxy S10 Lite
Újabb részletek derültek ki a közelgő Galaxy S10 széria legolcsóbb modelljéről.
Összehajtható okostelefon, 4 kamerával szerelt mobil – ezek jönnek a Huaweitől 2019-ben
Walter Ji, a Huawei európai fogyasztói üzletágának elnöke elárulta, mi mindennel készül a Huawei 2019-ben. Az elsődleges konkurenciának a Samsungot tekintik.
Fagyos szuperföld kering tőlünk alig hat fényévnyire
Az objektum a Barnard-csillag körül kering, amely Naprendszerünk egyik legközelebbi szomszédja.
Nincs kegyelem: 3,3 milliárd forintos pert akasztott a Nintendo egy házaspár nyakába
Egy arizóniai házaspárnak több mint 12 millió dollárt kell fizetnie, amiért házilagosan üzemeltetett olyan oldalakat, ahol illegálisan lehetett hozzájutni a cég játékaihoz.

További tech hírek >>