Nagyon szoros az iOS - Android csata


A Google mobil oprendszere továbbra is a legnagyobb szeletet hasítja ki a tortából, de az Apple sem marad le nagyon, sőt. Tavaly rendesen megdobta az eladásaikat az iPhone 4S, így megközelítették az Android eredményeit.

A Nielsen 75.000, 18 év feletti telefon vásárló adatai alapján készített tanulmánya szerint egyre többen választják az okostelefonokat a hagyományos készülékek helyett. A különféle platformok részesedését vizsgálva kiderült, hogy az Android őrzi vezető pozícióját, bár tavaly a negyedik negyedévben alaposan belehúzott az Apple is.

A Nielsen eredményeit böngészve látható, hogy a 46,3 % stabil előnyt jelent az Androidnak, ami mögött a második helyen álló Apple-nek 30 % jutott. Azok között viszont, akik az utolsó három hónapban vásároltak telefont, az Apple készülékek voltak a legnépszerűbbek, elsősorban az iPhone 4S. Az Android elsősége egyelőre nem igazán forog veszélyben, a RIM zuhanórepülése viszont folytatódni látszik.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Androidos? Problémás alkalmazásokra bukkantak, az egyik a netet és az aksit is szívta
A kínai DU Group több alkalmazását is törölte a Play Store felületéről a Google, mert titokban olyan dolgot művelnek, ami sem a telefonnak, se a használójának nem tesz jót.
XIII – A kultikus, képregényre hajazó FPS idén remake-t kap
Még idén remake-t kap a kultikus XIII, mely eredetileg 2003-ban jelent meg, és a képregények világát vegyíti az FPS játékmenettel.
Szívesen hallgatna podcastot a hétvégén? Itt egy teches adás, érdemes belehallgatnia
Nemrég megjelent a kifejezetten technológiai hírekkel foglalkozó, Őrültech című podcast hatodik adása, ami ezúttal többek között a dán faluban felépülő 320 méteres...
Késik az LG V50 ThinQ 5G
A gyártónak több időre van szüksége ahhoz, hogy optimalizálja a hardver működését.
Transistor – Most ingyen a tiéd lehet
Az Epic Store következő ingyenes játéka a Transistor, a különleges hangulatú cyberpunk kalandot két hétig lehet bérmentve beszerezni.

További tech hírek >>