Nagyon szoros az iOS - Android csata


A Google mobil oprendszere továbbra is a legnagyobb szeletet hasítja ki a tortából, de az Apple sem marad le nagyon, sőt. Tavaly rendesen megdobta az eladásaikat az iPhone 4S, így megközelítették az Android eredményeit.

A Nielsen 75.000, 18 év feletti telefon vásárló adatai alapján készített tanulmánya szerint egyre többen választják az okostelefonokat a hagyományos készülékek helyett. A különféle platformok részesedését vizsgálva kiderült, hogy az Android őrzi vezető pozícióját, bár tavaly a negyedik negyedévben alaposan belehúzott az Apple is.

A Nielsen eredményeit böngészve látható, hogy a 46,3 % stabil előnyt jelent az Androidnak, ami mögött a második helyen álló Apple-nek 30 % jutott. Azok között viszont, akik az utolsó három hónapban vásároltak telefont, az Apple készülékek voltak a legnépszerűbbek, elsősorban az iPhone 4S. Az Android elsősége egyelőre nem igazán forog veszélyben, a RIM zuhanórepülése viszont folytatódni látszik.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

System Shock – már most fantasztikusan néz ki a remake
A System Shock remake lassan, de biztosan halad a megjelenés felé, szemet gyönyörködtető felvételeket kaptunk a pre-alfából.
The Division 2 – 15 perc is sok a Sötét Zónában
A The Division 2 egyik legikonikusabb helyszíne a Sötét Zóna, melyet a most megjelent videóban alaposan szemügyre is vehetünk.
Anthem – nem lesz meg a 60 FPS konzolokon
Az Anthem az ígéretek szerint mindkét konzolon konstans 30 képkocka/másodperces képfrissítéssel fog futni, felbontástól függetlenül.
Overwatch – idén is visszatér a holdújév
Ahogy arra számítani lehetett, az Overwatch idén is megünnepli a holdújévet, közel egy hónapon át tart majd az esemény.
Nyomozás a génadatbankban: forradalom vagy totális indiszkréció?
Egyesek a bűnügyek megoldásának forradalmi eszközeként, mások adatvédelmi szempontból különösen aggályos fejleményként értékelik, hogy a rend őrei egyre többször kutakodnak...

További tech hírek >>