Nagyon szoros az iOS - Android csata


A Google mobil oprendszere továbbra is a legnagyobb szeletet hasítja ki a tortából, de az Apple sem marad le nagyon, sőt. Tavaly rendesen megdobta az eladásaikat az iPhone 4S, így megközelítették az Android eredményeit.

A Nielsen 75.000, 18 év feletti telefon vásárló adatai alapján készített tanulmánya szerint egyre többen választják az okostelefonokat a hagyományos készülékek helyett. A különféle platformok részesedését vizsgálva kiderült, hogy az Android őrzi vezető pozícióját, bár tavaly a negyedik negyedévben alaposan belehúzott az Apple is.

A Nielsen eredményeit böngészve látható, hogy a 46,3 % stabil előnyt jelent az Androidnak, ami mögött a második helyen álló Apple-nek 30 % jutott. Azok között viszont, akik az utolsó három hónapban vásároltak telefont, az Apple készülékek voltak a legnépszerűbbek, elsősorban az iPhone 4S. Az Android elsősége egyelőre nem igazán forog veszélyben, a RIM zuhanórepülése viszont folytatódni látszik.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Így köszönt el Reckfultól a Twitch és a gaming-világ
Sokan fejezték ki köszönetüket és tiszteletüket a hét során meghalt streamer, Byron Bernstein iránt.
Cyberpunk 2077 – Jól elkülöníthetőek lesznek Night City utcái
A Cyberpunk 2077-nek otthont adó hatalmas város, Nighnt City hat körzetre oszlik szét, és mindegyik jól felismerhető lesz.
Korlátlan mobilnetet adnak a Telekom bővítőcsomagjai
Fix összegért rövid időre el lehet felejteni a gigabájtokat.
Ha Windows van a gépén, ezt nézze: így működik majd a vadonatúj Start menü
A Microsoft Insider programjának résztvevői már javában próbálgatják az átdolgozott Start menüt. A változásokról összefoglaló videót adtak ki.
Az Assassin's Creed világához kapcsolódik a Ubisoft új battle royale-játéka?
Sejtelmes kijelentést tett a Hyper Scape kreatív direktora.

További tech hírek >>