Nagyot lépett a Huawei


A főleg 3G modemeiről ismert gyártó nem kisebb fába vágta a fejszéjét, mint hogy augusztusra egy működő, Froyo-val tuningolt Android telót adjon át a nagyérdeműnek. Vajon sikerül-e nekik?

Talán igen, talán nem. A lényeg, hogy jól belenyúltak a levesbe, ugyanis míg más gyártók régebbi verziójú Android op. rendszerrel dobják piacra készülékeiket (1.5, 2.0, 2.1), addig a Huawei csapat úgy gondolta, miért is kéne frissítéssel bíbelődni, nyomassuk a Froyo-t rögtön. A belépőszintű telefon egyébként 2,8 colos QVGA TFT kijelzőt és 3,2 megapixeles kamerát kapott, melyből az utóbbi elvileg LED vakuval lesz megtámogatva, de ez még csak pletyka szinten mozog szerintem a cégen belül is.

Természetesen a 3G szintén nem maradhatott ki a gépházból, ahogy a vezeték nélküli kapcsolat, a Wi-Fi sem. Mivel belépőszintű telefonról beszélünk, nem hiszem, hogy olyan nagyon földhöz vágós árcédulát kapna, ám sajnos a pontos ár egyelőre nem ismert, ahogy a biztos megjelenési dátum sem. Mindenesetre augusztus hava már nincs olyan messze, remélhetőleg hamarosan több infó is megjelenik a készülékről!

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Jönnek a TP-Link ax-es routerei is
Az IFÁ-n látott Archer AX6000 és AX11000 megjelenési idejét és árait tette közzé a kínai gyártó.
mindiGO TV néven folytatja az online MindigTV
Mobilappok mellett már webes felületről is elérhető a szolgáltatás.
Izgalomba hozta a kutatókat a 100 millió éves madártoll, amit borostyánba zárva találtak meg
A dinoszauruszok korából származó, mintegy százmillió éves madártollat talált borostyánba ágyazódva egy nemzetközi kutatócsoport Kínában.
Szabálysértő kommentek millióit törölte a Play Store-ból a Google
Több ezer hamis értékelésekre támaszkodó, gyanús appnak is mennie kellett - egy hét leforgása alatt.
Befutott A balszerencse áradása előzetese
Hamarosan jön a Lemony Snicket Jim Carrey-t is megihlető gyerekregény-sorozatát feldolgozó Netflix sorozat harmadik, záróévadja.

További tech hírek >>