Nagyot lépett a Huawei


A főleg 3G modemeiről ismert gyártó nem kisebb fába vágta a fejszéjét, mint hogy augusztusra egy működő, Froyo-val tuningolt Android telót adjon át a nagyérdeműnek. Vajon sikerül-e nekik?

Talán igen, talán nem. A lényeg, hogy jól belenyúltak a levesbe, ugyanis míg más gyártók régebbi verziójú Android op. rendszerrel dobják piacra készülékeiket (1.5, 2.0, 2.1), addig a Huawei csapat úgy gondolta, miért is kéne frissítéssel bíbelődni, nyomassuk a Froyo-t rögtön. A belépőszintű telefon egyébként 2,8 colos QVGA TFT kijelzőt és 3,2 megapixeles kamerát kapott, melyből az utóbbi elvileg LED vakuval lesz megtámogatva, de ez még csak pletyka szinten mozog szerintem a cégen belül is.

Természetesen a 3G szintén nem maradhatott ki a gépházból, ahogy a vezeték nélküli kapcsolat, a Wi-Fi sem. Mivel belépőszintű telefonról beszélünk, nem hiszem, hogy olyan nagyon földhöz vágós árcédulát kapna, ám sajnos a pontos ár egyelőre nem ismert, ahogy a biztos megjelenési dátum sem. Mindenesetre augusztus hava már nincs olyan messze, remélhetőleg hamarosan több infó is megjelenik a készülékről!

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Mortal Kombat 11 – Áprilisban minden platformon első lett
Az NPD Group piackutató cég szerint a szoftvereladások emelkedtek áprilisban, és ebben a hónapban a Mortal Kombat 11 minden platformon vezetett.
Igazinak tűnő, valójában kamu telefonokat vásárolnak a mexikóiak, hogy azokat rabolják el tőlük
Egyre gyakoribbak a telefonlopások a mexikói buszokon. Az utasok ezért igazinak látszó, de kamu készülékeket vásárolnak össze, hogy rablótámadás esetén azokat adják át a...
Focimeccsekhez ajánlja új 4K-s projektorát a BenQ
A TK800M valós 4K-s felbontásval és HDR támogatással kecsegtet.
A Valve bejelentette új játékát?
Az év leggyorsabban növő játéka, de senki sem beszél róla, mi az? Egy mod, ami alapján önálló játékot készíthet a Valve.
Megjelent a legújabb Windows 10
Frissítéses és tiszta telepítéses módszerrel is installálható a májusi óriásfrissítés.

További tech hírek >>