Nagyot lépett a Huawei


A főleg 3G modemeiről ismert gyártó nem kisebb fába vágta a fejszéjét, mint hogy augusztusra egy működő, Froyo-val tuningolt Android telót adjon át a nagyérdeműnek. Vajon sikerül-e nekik?

Talán igen, talán nem. A lényeg, hogy jól belenyúltak a levesbe, ugyanis míg más gyártók régebbi verziójú Android op. rendszerrel dobják piacra készülékeiket (1.5, 2.0, 2.1), addig a Huawei csapat úgy gondolta, miért is kéne frissítéssel bíbelődni, nyomassuk a Froyo-t rögtön. A belépőszintű telefon egyébként 2,8 colos QVGA TFT kijelzőt és 3,2 megapixeles kamerát kapott, melyből az utóbbi elvileg LED vakuval lesz megtámogatva, de ez még csak pletyka szinten mozog szerintem a cégen belül is.

Természetesen a 3G szintén nem maradhatott ki a gépházból, ahogy a vezeték nélküli kapcsolat, a Wi-Fi sem. Mivel belépőszintű telefonról beszélünk, nem hiszem, hogy olyan nagyon földhöz vágós árcédulát kapna, ám sajnos a pontos ár egyelőre nem ismert, ahogy a biztos megjelenési dátum sem. Mindenesetre augusztus hava már nincs olyan messze, remélhetőleg hamarosan több infó is megjelenik a készülékről!

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

2000 Dollár lesz a Samsung hajtogatható telefonja
Galaxy S10 mellett bemutattkozott a kihajtható kijelzős Galaxy Fold is.
Hozzájárulna a környezet­védelemhez az Amazon
A kereskedelmi óriáscég külön kampányt indított azért, hogy a jövőben kevésbé szennyezze a környezetet.
Az Android miatt került bajba a Google Indiában
Az indiai versenyhivatal eljárást indított az amerikai óriáscég ellen, a felvetések hasonlítanak a korábbi európai vádakra.
A Huawei azonnal megköszönte a Samsungnak a Galaxy S10-et, de még hogy...
Nem hagyta szó nélkül a Samsung szerda esti bemutatóját a Huawei. Megköszönték nekik.
Wise Disk Cleaner 10.1.6
Lemezkarbantartó alkalmazás.

További tech hírek >>