Napelemes medenceparti partikellék


Aki gyakran hallgat zenét a szabadban (hangosan), annak jól jöhet egy ilyen ketyere. Lehet, hogy elsőre megterheli a pénztárcát, de utána spórolhatunk a villanyszámlán.

Csak sejtéseim vannak, hogy mennyi időn belül jönne vissza a villanyszámlán az a 200 dollár (több mint 40 ezer forint), amit a Soulra Solar Powered iPod Speaker-be be kell fektetni... de van egy olyan gyanúm, hogy valaki úgyis kiszámolja és elárulja kommentben.

Engem végülis nem is a gazdaságos, hanem a praktikus jellege fogott meg ennek a cuccnak. Ki nem volt még olyan kerti partin, ahol valaki átesett a kábeleken, vagy kirúgta őket a konnektorból? Ezzel elvileg nincs ilyen baj, és este sem kell, hogy megálljon a buli, mert egy töltéssel 7 órát muzsikál ez a dokkoló. Ráadásul cseppálló is.

Ha minden nyári hétvégémet valami víkedház udvarán, egy medence mellett tölteném, elgondolkodnék egy ilyenen...

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Nem, a neten keringő teljesen gagyi, helyesírási hibás levél nem Kásler Miklóstól származik
A levélben arról van szó, hogy a kórházak ne hozzák nyilvánosságra a koronavírusos halálozási statisztikákat, de ilyenről szó sincs.
Az új Half-Life nem vak, hanem bátor
VR-be költözött a legendás játék folytatása, de ugyanolyan úttörő és formabontó, mint az elődei.
Egyre terjeszkedik Európában a Disney+
Hét újabb piacon vált legutóbb elérhetővé a streamingszolgáltatás.
Okosmaszkokon dolgozik a Xiaomi
A szokatlan helyzetre való tekintettel úgynevezett Smart Mask arcmaszk fejlesztésébe kezdett a cég.
Tarantino filmek az HBO GO-n
Újabb tartalomfrissítés az HBO GO-n: április 1-től számos népszerű és kevésbé ismert Tarantino filmmel bővül a streamingszolgáltató kínálata.

További tech hírek >>