Napelemes mobiltok-töltő


Legmobilabb

Kínában aztán értenek a praktikához! Gondolom, van ott nyüzsgés, mobilok mindenütt, és nincs idő leállni, töltögetni például, teszem azt. Gyorsan kitalálták, hogy töltődhet az a készülék, mint a jószág az ólban, rendesen. És akkor nappal, mert az hellyel-közzel mindig van.

Tényleg semmi különös. Csak már megont egy egyszerű, ám jó ötlet, ami hasznossá teheti magát úgy, hogy megkönnyíti életünket. Nem valami bonyolult szerkezet, igaz, nem is különösen tetszetős, de azt a mostani mobiltokomra sem mondanám tisztaszívvel. Tartsa azt a készüléket, oszt’ jónapot! Hát, ott meg pár ember fogott egy tokot, varrt rá napelemet, beletett pár USB-cuccot, és egy névjegykártya, vagy bankkártya tartót, mert az arrafelé (is) nélkülözhetetlen.

Ennél csak annyival bonyolultabb, hogy van a tartóban egy lithium-akkumulátor is, amiről telefont, illetve egyéb USB-s kütyüt tudunk tölteni. Most már töltőt sem kell magunkkal vinni a sehová!

A telefontoknak van egy mini és egy normál USB foglalata, és átalakító zsinege, mely kellően rövid ahhoz, hogy ne zavarjon, de elég hosszú egy telefon kényelmes töltéséhez, akárhol is van a csatlakozója.

A telefontartó akkumulátorát feltölthetjük akár számítógépezés közben is, a napelemes töltés csak egy energiatakarékos, és praktikus alternatíva. A táska tehát nem korlátozódik csak a telefon töltésére, és őt is többféleképpen tölthetjük, mindeközben ez tartja a telefonunkat is. Bámulatos! Kínai! És nem egész 27 dollár!

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

[Filmkritika] Aki bújt - modern párválasztási tanácsadó
Az Aki bújt újraértelmezi a bújócskát, és bár nincs itt semmi olyan amit ne láttunk volna máshol, mégis szórakoztató a maga nemében.
Barátkozhat a PlayStation a PC-vel
Követheti az Xbox keresztplatformos törekvéseit a PlayStation, hamarosan exkluzív Sony címek érkezhetnek PC-re.
[GC 2019] – Jöhetnek a PlayStation-exkluzív játékok PC-re?
A Sony nem zárkózik el attól, hogy a jövőbeli PlayStation-exkluzív játékok akár PC-re is megjelenjenek.
Robotok harcáról készült videókat távolított el a YouTube, mert állatkínzásnak vette azokat
Bár vér nem folyt, a YouTube mégis törölt néhány robotharcról készült felvételt, a platform algoritmusa ugyanis azt érzékelte, állatkínzás folyik.
Új eljárással segítenének az éhező koalákon
A székletátültetés lehet a megoldás.

További tech hírek >>