Napelemes mobiltok-töltő


Legmobilabb

Kínában aztán értenek a praktikához! Gondolom, van ott nyüzsgés, mobilok mindenütt, és nincs idő leállni, töltögetni például, teszem azt. Gyorsan kitalálták, hogy töltődhet az a készülék, mint a jószág az ólban, rendesen. És akkor nappal, mert az hellyel-közzel mindig van.

Tényleg semmi különös. Csak már megont egy egyszerű, ám jó ötlet, ami hasznossá teheti magát úgy, hogy megkönnyíti életünket. Nem valami bonyolult szerkezet, igaz, nem is különösen tetszetős, de azt a mostani mobiltokomra sem mondanám tisztaszívvel. Tartsa azt a készüléket, oszt’ jónapot! Hát, ott meg pár ember fogott egy tokot, varrt rá napelemet, beletett pár USB-cuccot, és egy névjegykártya, vagy bankkártya tartót, mert az arrafelé (is) nélkülözhetetlen.

Ennél csak annyival bonyolultabb, hogy van a tartóban egy lithium-akkumulátor is, amiről telefont, illetve egyéb USB-s kütyüt tudunk tölteni. Most már töltőt sem kell magunkkal vinni a sehová!

A telefontoknak van egy mini és egy normál USB foglalata, és átalakító zsinege, mely kellően rövid ahhoz, hogy ne zavarjon, de elég hosszú egy telefon kényelmes töltéséhez, akárhol is van a csatlakozója.

A telefontartó akkumulátorát feltölthetjük akár számítógépezés közben is, a napelemes töltés csak egy energiatakarékos, és praktikus alternatíva. A táska tehát nem korlátozódik csak a telefon töltésére, és őt is többféleképpen tölthetjük, mindeközben ez tartja a telefonunkat is. Bámulatos! Kínai! És nem egész 27 dollár!

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Vészjelzést adott le a Huawei, egyszerűen elfogynak a chipek
A Qualcomm mentheti meg az összeomlástól a Huawei okostelefonjait, de ehhez a Trump-kormányzat engedékenységére is szükség lesz.
Drónfelderítő rendszer épül több repülőtéren
Az első tesztek augusztusban kezdődnek.
Életet menthet a különleges kesztyű
A szenzorokkal felszerelt kiegészítő bizonyos esetekben nagy segítséget jelenthet.
Odacsaphat a csúcsmobilok piacának a Xiaomi Mi 10 Ultra
Augusztus 11-én érkezik a szuperprémium okostelefon, többek között 120x-os zoomra is képes lesz.
Nagyon súlyos zsarolóvírus-támadás érte a Canont
10 TB felhasználói adat van veszélyben, továbbra sem tudni, hogy hozzáfértek-e a fotókhoz.

További tech hírek >>