Napelemes mobiltok-töltő


Legmobilabb

Kínában aztán értenek a praktikához! Gondolom, van ott nyüzsgés, mobilok mindenütt, és nincs idő leállni, töltögetni például, teszem azt. Gyorsan kitalálták, hogy töltődhet az a készülék, mint a jószág az ólban, rendesen. És akkor nappal, mert az hellyel-közzel mindig van.

Tényleg semmi különös. Csak már megont egy egyszerű, ám jó ötlet, ami hasznossá teheti magát úgy, hogy megkönnyíti életünket. Nem valami bonyolult szerkezet, igaz, nem is különösen tetszetős, de azt a mostani mobiltokomra sem mondanám tisztaszívvel. Tartsa azt a készüléket, oszt’ jónapot! Hát, ott meg pár ember fogott egy tokot, varrt rá napelemet, beletett pár USB-cuccot, és egy névjegykártya, vagy bankkártya tartót, mert az arrafelé (is) nélkülözhetetlen.

Ennél csak annyival bonyolultabb, hogy van a tartóban egy lithium-akkumulátor is, amiről telefont, illetve egyéb USB-s kütyüt tudunk tölteni. Most már töltőt sem kell magunkkal vinni a sehová!

A telefontoknak van egy mini és egy normál USB foglalata, és átalakító zsinege, mely kellően rövid ahhoz, hogy ne zavarjon, de elég hosszú egy telefon kényelmes töltéséhez, akárhol is van a csatlakozója.

A telefontartó akkumulátorát feltölthetjük akár számítógépezés közben is, a napelemes töltés csak egy energiatakarékos, és praktikus alternatíva. A táska tehát nem korlátozódik csak a telefon töltésére, és őt is többféleképpen tölthetjük, mindeközben ez tartja a telefonunkat is. Bámulatos! Kínai! És nem egész 27 dollár!

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Ilyet még nem láttak a kutatók: egy varangy magát kígyónak álcázva rázza le a támadóit
Először mutatták ki, hogy a kongói óriásvarangy Afrika legnagyobb és legveszélyesebb viperájának álcázza magát, hogy ne támadják meg – számolt be róla a Phys.org.
Zuckerberg szerint felkészültek 2020-ra, nem érheti őket meglepetés
“Óriási a felelősségünk, és a közelgő amerikai elnökválasztás miatt sem lankadhat a figyelmünk” – így fogalmazott Mark Zuckerberg, amikor újságírók kereszttüzében számolt...
Különleges nevű madár a világ leghangosabbja
Amerikai kutatók szerint a csombókos harangozómadár (Procnias albus) kiáltásainak hangereje elérheti a 113 decibelt. Ilyen hangos például egy cölöpverőgép. Videó.
Időmilliomosoknak: itt a Disney+ mindent mutató, 3 órás beharangozó videója
Nem aprózza el a Disney: egy háromórás videóval szeretne kedvet teremteni november induló, fizetős streaming-szolgáltatásához, a Disney+-hoz.
Van egy nem is olyan kis baj a Vatikán okosrózsafüzérjével
A Fidus biztonsági cég vezetője szerint a Vatikán okosrózsafüzérje hasznos eszköz, csak ne bízza rá az adatait a felhasználó, mert azokat szinte semmi nem védi.

További tech hírek >>