Napfény(e)tető


Napelemes USB HUD

Jómunkás kollega nemrég írt egy napelemes mobiltöltőről, ami tényleg hasznos lehet egy utazás során, nem csoda, ha már ezt is betámadták az USB-s ügynökök. Hát persze, hogy ennél már csak egy ilyen portokkal felszerelt zsebtányér lehet hasznosabb.

Bár telefontöltőnek találták ki, igazából ez is csak egy töltőállomás, amivel USB-porttal ellátott ketyeréinket tölthetjük fel, vagy működtethetjük, legyen szó zeneszolgáltatásról, vagy egyszerűen fényforrásról. A különbség csak annyi az ez idáig felvonultatott társakkal szemben, hogy mai napi kisokosunk négy darab ilyen foglalattal rendelkezik, ami mellett már konferenciát is lehet tartani.

Többféle mobil töltésével is megbirkózik, de négyet különösen szeret (Nokia, SE, Motorola, Samsung). A legnagyobb dobása persze az, ami igazán a vándorok nagy barátjává teheti őt, a napenergiát is hasznosítani képes akkumulátor, és az ő fénycellái. A zsebben elférő kis doboz felső síkján napkollektorok találhatók, melyek állítólag még gyenge napfény mellett, vagy belső fényben is feltöltik szuflával az áramellátót.

Igaz, a belső fény áramot feltételez, holott e barátunk legfőbb erénye, hogy mentesít minket a környezetszennyező ceruzaelemek használatától, de legfőképpen a civilizációt jelképező konnektorok hatásköréből szakít ki minket, igazi vándorlásra termett kis gézengúz. Mlaczek, szerintem ilyet szerezz be, s akkor a mobilodon kívül még sok egyebed is töltve lesz!

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Előkerült egy 106 éves újságcikk, amely már figyelmeztetett, hogy baj lesz a felmelegedésből
A Föld felmelegedésének veszélyére figyelmeztetett egy 106 éve megjelent új-zélandi újságcikk, amely a világ szénfelhasználásáról írt.
Orvosként diagnosztizálja a szembetegségeket a mesterséges intelligencia
Rendkívül felgyorsulhat a betegségek diagnosztizálása a gép segítségével.
A nap képe: 15 000 galaxist komponált egy képre a NASA, az eredmény magáért beszél
A Nasa szakemberei a Hubble űrteleszkóp segítségével végre össze tudták rakni azt a képet, amelyen a világegyetem elmúlt 11 milliárd éve látható.
Új lopakodó vadászt mutat be Irán
Vagy hazudik, ami nem kizárt náluk.
Megvan a magyar ára a Samsung telefonjának, melyen 1000 GB adatot tárolhat
Magyarországon is előrendelhetővé vált az 512 GB tárhellyel rendelkező Samsung Galaxy Note9, amely ugyanekkora memóriakártya kezelésére is képes.

További tech hírek >>