Napfény(e)tető


Napelemes USB HUD

Jómunkás kollega nemrég írt egy napelemes mobiltöltőről, ami tényleg hasznos lehet egy utazás során, nem csoda, ha már ezt is betámadták az USB-s ügynökök. Hát persze, hogy ennél már csak egy ilyen portokkal felszerelt zsebtányér lehet hasznosabb.

Bár telefontöltőnek találták ki, igazából ez is csak egy töltőállomás, amivel USB-porttal ellátott ketyeréinket tölthetjük fel, vagy működtethetjük, legyen szó zeneszolgáltatásról, vagy egyszerűen fényforrásról. A különbség csak annyi az ez idáig felvonultatott társakkal szemben, hogy mai napi kisokosunk négy darab ilyen foglalattal rendelkezik, ami mellett már konferenciát is lehet tartani.

Többféle mobil töltésével is megbirkózik, de négyet különösen szeret (Nokia, SE, Motorola, Samsung). A legnagyobb dobása persze az, ami igazán a vándorok nagy barátjává teheti őt, a napenergiát is hasznosítani képes akkumulátor, és az ő fénycellái. A zsebben elférő kis doboz felső síkján napkollektorok találhatók, melyek állítólag még gyenge napfény mellett, vagy belső fényben is feltöltik szuflával az áramellátót.

Igaz, a belső fény áramot feltételez, holott e barátunk legfőbb erénye, hogy mentesít minket a környezetszennyező ceruzaelemek használatától, de legfőképpen a civilizációt jelképező konnektorok hatásköréből szakít ki minket, igazi vándorlásra termett kis gézengúz. Mlaczek, szerintem ilyet szerezz be, s akkor a mobilodon kívül még sok egyebed is töltve lesz!

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Itt az újabb bizonyíték, hogy 6-kamerás lesz a Galaxy S10+
Olyan tokokról kerültek elő képek, amelyek bizonyítják, hogy tényleg 4 hátlapi kamerát kap a készülék.
Különleges Instagram-eszközöket kapnak a celebek
A celebek és az influencerek speciális eszközöket kapnak az Instagramtól.
Kínai hackerek szálltak rá az amerikai haditengerészetre, rakétaterveket is loptak tőlük
A hivatalos forrásból származó jelentések szerint az elmúlt másfél évben a kínai hackerek több olyan információt is elloptak az amerikai haditengerészettől, ami érzékenyen...
Gurukarácsony: nyereményjáték – a hatodik nap
Nyereményjátékunk hatodik napján a túlélés az elsődleges cél, legyen bármilyen vad a vadon és hosszú a sötétség.
CD és DVD nyilvántartó v1.45 (magyar) 2.0
Ingyenes nyilvántartó.

További tech hírek >>