Navigáló tévé


Thinkware ES300

Mikor az első fotókat megláttam e koreai jószágról, egyből az jutott az eszembe, hogy kellene nekem egy ilyen, bár még azt sem tudtam, micsoda. Most, hogy tudom, ugyanúgy nincs róla fogalmam, de még mindég kéne, mert állatul néz ki, mennék én vele az utcán ide-oda csillogtatva, igen antipatikusan.

Ez kérem a legújabb navigációs rendszer a Thinkware-től, és még olyan új, hogy nem sokat lehet róla tudni, vagy bőven elég az is, ami tudható. Sajnos fogalmam sincs a navigációról, és mint ilyen, a hozzá kapcsolódó eszközökről, maximum részegen a taxiban szoktam megkérdezni, ki beszél a sofőr és énköztem, majd elszédülök az Élmunkás-hídi kanyart leképző képernyő tekeredő forgásától, és alszok hazáig.

 Azt hiszem, ez a szerkezet meg tudná velem szerettetni ezt a témakört is, hiszen bámulnám őt szerelmesen, arról nem is beszélve, hogy a benne lévő DMB TV-tunernek köszönhetően tévézésre is használható a drága, ráadásul PNP és portable is, mondhatni számomra ez munkaeszköz is lehetne. Választhatnám, 2, 4, és 8 GB-os belső memóriával is, amire azt hiszem, elfér az egész világ.

Az autósoknak egy Eco Drive móddal is kedveskedik, amiből a sofőr a körülbelüli CO2 emisszióját tudhatja meg, ha ez kedveskedés egyáltalán. Az ES300 támogatja a többfeladatos felhasználói alkalmazásokat is, engem azonban mégis inkább a kinézete fogott meg, és még azt is tudja, hova megyek, ellentétben az Illéssel.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Érkezhet a GeForce GTX 1650 GDDR6-os verziója?
Az eddigi GeForce GTX 1650 és a GeForce GTX 1650 Super között építhet hidat az NVIDIA.
46 000 éves madarat találtak
Már nem tudták megmenteni az életét.
Ezekből a játékokból még nem készültek filmek. Pedig jó lenne!
Megmutatjuk a legjobb alapanyagokat, szavazzon, melyiket látná szívesen a filmvásznon!
Videón az iPhone 9
A klip is azt mutatja, hogy valóban a régi dizájnt választott az Apple.
Fontos hasonlóságot fedeztek fel az influenza és a koronavírus között
Új koronavírus-fertőzött betegek orr- és garatváladékának mintáit vizsgálva kínai kutatók arra a következtetésre jutottak, hogy a Covid-19 vírus inkább az influenzához hasonlóan...

További tech hírek >>