Négycentis fényképező


Elég súlyos, hogy milyen piciben meg lehet oldani egyes dolgokat. Itt van ez Chobi Mini fényképezőgép, ami 4,4 x 2,9 x 1,2 centi, mégis állítólag teljesen normális digitális fotókat lehet vele készíteni.

A leírása szerint 2048 x 1536 pixeles fotókat lehet vele készíteni, videózni pedig 30 fps-sel tud, 1280 x 960 képpontos felbontásban.

A legnagyobb bajom nekem az lenne ezzel, hogy nem látnám rendesen, mit fotózok. Nem is tudom, hogy van-e neki keresője, a hátáról ugyanis nincs kép a Geek Stuff 4 U oldalon, ahol egyébként meg lehet vásárolni 13 850 japán jenért, azaz kábé 30 ezer forintért.

Jobban megnézve, az egyhónapos garancia sem olyan biztató... De attól még durva, mi mindent meg tudnak csinálni miniatűr méretben. A múltkor az ötcentis számítógép, most meg ez... Mi lesz a következő?

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Kiadta az LPDDR5 specifikációit a JEDEC
Az új generációs ultramobil memóriaszabvány komoly effektív órajelen működhet.
Befutott a Michael Jackson-dokumentumfilm előzetese
Megérkezett a Michael Jackson vélt molesztálásait feltáró, a Sundance Fesztivál közönsége által sokkolónak kikiáltott dokumentumfilm előzetese.
A Panasonic új mikrója magától felismeri, meddig kell melegíteni az ételt
A mikrohullámú sütők gyakori problémája, hogy nem melegítik meg jól az ételt, vagy túl forróak lesznek, mire kivesszük belőlük. A Panasonic idei új alternatívája erre a problémára...
Majd 15 év késéssel érkezik az első 4 GHz-es Pentium
Érkezik a Pentium Gold G5620 processzor, melynek érdekessége, hogy a legendás márkanévhez először párosul 4 GHz-es frekvencia.
Elkészült az Android 9 Pie a Nokia 6-ra
Tartja magát a kétéves támogatási ígéretéhez a HMD Global.

További tech hírek >>