Négycentis fényképező


Elég súlyos, hogy milyen piciben meg lehet oldani egyes dolgokat. Itt van ez Chobi Mini fényképezőgép, ami 4,4 x 2,9 x 1,2 centi, mégis állítólag teljesen normális digitális fotókat lehet vele készíteni.

A leírása szerint 2048 x 1536 pixeles fotókat lehet vele készíteni, videózni pedig 30 fps-sel tud, 1280 x 960 képpontos felbontásban.

A legnagyobb bajom nekem az lenne ezzel, hogy nem látnám rendesen, mit fotózok. Nem is tudom, hogy van-e neki keresője, a hátáról ugyanis nincs kép a Geek Stuff 4 U oldalon, ahol egyébként meg lehet vásárolni 13 850 japán jenért, azaz kábé 30 ezer forintért.

Jobban megnézve, az egyhónapos garancia sem olyan biztató... De attól még durva, mi mindent meg tudnak csinálni miniatűr méretben. A múltkor az ötcentis számítógép, most meg ez... Mi lesz a következő?

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

9000 éves települést találtak Jeruzsálem mellett, újraírhatja a történelmet a környéken
Izrael régészek kilencezer évvel ezelőtti, több ezer lakosú településre bukkantak Jeruzsálem mellett, a felfedezés újraírja ennek az ősi kornak a térségbeli történetét –...
Állj félre Fortnite, új seriff van a városban
Januárban indult a legújabb videójátékos őrület, de csak nyáron szabadult el igazán. Mi az az auto battler, és miért szeretik annyian?
Podcast: Mivel készül egy magyar asztrofotós a holdra szállás évfordulójára?
A holdra szállás 50. évfordulójáról emlékezett meg az Őrültech című teches podcast két műsorvezetője is, amiről a magyar asztrofotóssal, Hődör Gáborral beszélgettek.
Az eddigi legrosszabb évet zárhatja az okostelefonok piaca
A 2019-es visszaesés után jövőre azonban javulhat a helyzet az elemzők szerint.
Sosem váltott még ennyi iPhone-tulajdonos androidos mobilra
Egy felmérés szerint minden negyedik iPhone-felhasználó úgy dönt, hogy Androidra vált.

További tech hírek >>