Négycentis fényképező


Elég súlyos, hogy milyen piciben meg lehet oldani egyes dolgokat. Itt van ez Chobi Mini fényképezőgép, ami 4,4 x 2,9 x 1,2 centi, mégis állítólag teljesen normális digitális fotókat lehet vele készíteni.

A leírása szerint 2048 x 1536 pixeles fotókat lehet vele készíteni, videózni pedig 30 fps-sel tud, 1280 x 960 képpontos felbontásban.

A legnagyobb bajom nekem az lenne ezzel, hogy nem látnám rendesen, mit fotózok. Nem is tudom, hogy van-e neki keresője, a hátáról ugyanis nincs kép a Geek Stuff 4 U oldalon, ahol egyébként meg lehet vásárolni 13 850 japán jenért, azaz kábé 30 ezer forintért.

Jobban megnézve, az egyhónapos garancia sem olyan biztató... De attól még durva, mi mindent meg tudnak csinálni miniatűr méretben. A múltkor az ötcentis számítógép, most meg ez... Mi lesz a következő?

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Androidos? Problémás alkalmazásokra bukkantak, az egyik a netet és az aksit is szívta
A kínai DU Group több alkalmazását is törölte a Play Store felületéről a Google, mert titokban olyan dolgot művelnek, ami sem a telefonnak, se a használójának nem tesz jót.
XIII – A kultikus, képregényre hajazó FPS idén remake-t kap
Még idén remake-t kap a kultikus XIII, mely eredetileg 2003-ban jelent meg, és a képregények világát vegyíti az FPS játékmenettel.
Szívesen hallgatna podcastot a hétvégén? Itt egy teches adás, érdemes belehallgatnia
Nemrég megjelent a kifejezetten technológiai hírekkel foglalkozó, Őrültech című podcast hatodik adása, ami ezúttal többek között a dán faluban felépülő 320 méteres...
Késik az LG V50 ThinQ 5G
A gyártónak több időre van szüksége ahhoz, hogy optimalizálja a hardver működését.
Transistor – Most ingyen a tiéd lehet
Az Epic Store következő ingyenes játéka a Transistor, a különleges hangulatú cyberpunk kalandot két hétig lehet bérmentve beszerezni.

További tech hírek >>