NeonGreen Soular napelemes hátizsák


Rengeteg napenergiát használó kütyütöltő található az internet kesze-kusza világában, néhány említésre méltó darabról már be is számoltunk nektek. Tegnapi netes kalandozásom során viszont egy olyan eszközre bukkantam, ami simán veri az eddigi típusokat.

A NeonGreen által gyártott napelemes táska kiegészítők közül a Piggy Back Soulart (nem írtam el, tényleg nem SOLAR-nak írják) emelném ki, hiszen mind formában, mind pedig szolgáltatásokban egy magasabb kategóriát képvisel. Először is, remekül illeszkedik bármilyen hétköznapi hátizsák felületéhez, így bárki egyszerűen használhatja. A kis napelemes eszköz egyébként egy külön hordozó rekeszt is ad a napcellán kívül, melyben akár egy notebook is elhelyezhető. Itt említeném meg, hogy akik 15 col kijelző méretnél nagyobb nótással rendelkeznek, azok bizony bánhatják, ugyanis egy 17 colos darab már kilóg szegényből.

S hogy miért jó ez nekünk? Hát azért, mert a kis kiegészítő táskába helyezett notink akkuját egy mozdulattal töltögethetjük, míg beérünk a munkahelyre, iskolába, vagy ahová éppen indultunk. A napcellás tatyó belsejében ugyanis megtalálható a töltéshez szükséges kábel, több töltő végződéssel (a nagyobb gyártók csatlakozói mind benne vannak a csomagban), ám ha speciális dugóra lenne szükségünk, opcionálisan az is beszerezhető hozzá. Sőt, még egy beépített akkumulátorral is felszerelték, hogy ha éppen nem töltünk általa semmit, akkor se vesszen kárba a kraft. Ez a funkció olyankor jöhet jól, ha éppen nincs elegendő napfény a töltéshez, ilyenkor kiaknázható a lítium akksikban tárolt áram. További előnye lehet a kis drágaságnak, hogy beépített pántja segítségével (evvel rögzül a hátizsákokra is) önálló táskaként is használható, méghozzá vállon hordós kivitelben.

Ahogy a fenti képen is látható, a Piggy Back Soulart több színben és dizájnban is gyártja a NeonGreen, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb darabot. S hogy mennyibe kerül mindez nekünk felhasználóknak? Sajnos nem tudom megmondani, hiszen az oldalon talált online store a cikk írásakor még nem rendelkezett a kis drágasággal. Remélem, hogy mire e sorokat olvassátok, már fent lesznek a webboltban.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

ASUS ROG Theta Electret headset: komfortos magaslatok
Végre ki tudtuk próbálni a hifi és gamer felhasználásra egyaránt alkalmasnak titulált újdonságot.
Ráncfelvarrást kaphat a Motorola Razr
Izmosabb vassal, és 5G-vel szállhat újra csatába a hajlítható kijelzős nosztalgiatelefon.
Bosszantó korlátozástól szabadult meg a Spotify
Nincs már megszabva a könyvtárba menthető dalok száma.
Ránézésre csak egy markoló, de amit beleszerelhetnek, az figyelemreméltó
Kívülről ugyanaz látható: a markoló egy kupac földet tesz arrébb az utcán, a targoncával előhozzák a raktárból a megrendelt árut, a traktoros bejárja a termőföldet. Kicsit...
Így terjed a koronavírus a tömegközlekedési eszközökön – videó
Az Oregoni Egyetem tudósai szimulációval mutatták meg, mi történik, ha egy fertőzött ember felszáll a metróra és beszélget az utastársával.

További tech hírek >>