NeonGreen Soular napelemes hátizsák


Rengeteg napenergiát használó kütyütöltő található az internet kesze-kusza világában, néhány említésre méltó darabról már be is számoltunk nektek. Tegnapi netes kalandozásom során viszont egy olyan eszközre bukkantam, ami simán veri az eddigi típusokat.

A NeonGreen által gyártott napelemes táska kiegészítők közül a Piggy Back Soulart (nem írtam el, tényleg nem SOLAR-nak írják) emelném ki, hiszen mind formában, mind pedig szolgáltatásokban egy magasabb kategóriát képvisel. Először is, remekül illeszkedik bármilyen hétköznapi hátizsák felületéhez, így bárki egyszerűen használhatja. A kis napelemes eszköz egyébként egy külön hordozó rekeszt is ad a napcellán kívül, melyben akár egy notebook is elhelyezhető. Itt említeném meg, hogy akik 15 col kijelző méretnél nagyobb nótással rendelkeznek, azok bizony bánhatják, ugyanis egy 17 colos darab már kilóg szegényből.

S hogy miért jó ez nekünk? Hát azért, mert a kis kiegészítő táskába helyezett notink akkuját egy mozdulattal töltögethetjük, míg beérünk a munkahelyre, iskolába, vagy ahová éppen indultunk. A napcellás tatyó belsejében ugyanis megtalálható a töltéshez szükséges kábel, több töltő végződéssel (a nagyobb gyártók csatlakozói mind benne vannak a csomagban), ám ha speciális dugóra lenne szükségünk, opcionálisan az is beszerezhető hozzá. Sőt, még egy beépített akkumulátorral is felszerelték, hogy ha éppen nem töltünk általa semmit, akkor se vesszen kárba a kraft. Ez a funkció olyankor jöhet jól, ha éppen nincs elegendő napfény a töltéshez, ilyenkor kiaknázható a lítium akksikban tárolt áram. További előnye lehet a kis drágaságnak, hogy beépített pántja segítségével (evvel rögzül a hátizsákokra is) önálló táskaként is használható, méghozzá vállon hordós kivitelben.

Ahogy a fenti képen is látható, a Piggy Back Soulart több színben és dizájnban is gyártja a NeonGreen, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb darabot. S hogy mennyibe kerül mindez nekünk felhasználóknak? Sajnos nem tudom megmondani, hiszen az oldalon talált online store a cikk írásakor még nem rendelkezett a kis drágasággal. Remélem, hogy mire e sorokat olvassátok, már fent lesznek a webboltban.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Megnézték, mire képes a Qualcomm új csúcsprocesszora, a Snapdragon 865
A Geekbench a számok szintjén is megmutatja, mennyire lehet hinni a Qualcomm fejlesztőinek a Snapdragon 865-öt illetően. Spoiler: nagyon.
Úgy néz ki, a Control mégse lesz része az Xbox Game Pass-nak
Phil Spencer nemrég kijelentette, hogy a Control is része lesz az Xbox Game Pass-nak, de úgy tűnik, a fejlesztők más véleményen vannak.
Úgy fest, hogy lemondhatunk az 5G-s Samsung Galaxy Tab S6-ról
Hitelesítették az 5G-s változatot, de a modellszám arra utal, hogy kizárólag Dél-Koreában lesz kapható.
Bejelentették: visszatér a Motorola a csúcskategóriába
A Qualcomm december elejei rendezvényén jó pár partnere is részt vett. Köztük volt a Motorola is, új csúcskategóriás eszközöket ígérve a jövő év elejére.
Rocket League – A játékosok nem örülnek a loot boxok leváltásának
A Rocket League fejlesztői nemrég egy sokkal átláthatóbb boltra cserélték a loot boxaikat, a játékosok azonban nem örülnek a váltásnak.

További tech hírek >>