Nesztek a pofátokba! VIDEÓ


Nem annyira technikai szempontból érdekes a cikkben található videó, bár kétségtelen, hogy tökéletes a kivitelezés és még vicces is.

##200506##

Az ötlet egyszerű: kicsit túlozzuk el az ételfesték mennyiségét néhány (na jó párszáz) muffin-szerű süteményben, építtessünk (barkácskedvűek, akár saját maguk építhetik) hozzá egy autentikus steampunk stílusú muffinágyút (vajon ő a gulyáságyú kistestvére?), szerezzünk egy FullHD kamerát, ami legalább 700 képkockát képes másodpercenként rögzíteni, lőjük ki a sütiket 8 bar nyomáson és várjuk meg, hogy a haverjaink képébe csapódjon, miközben mindent rögzít a kamera. Ennyi! Ja, hogy mindez egy online pólóbolt miatt van? Mellékes!

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Androidos? Problémás alkalmazásokra bukkantak, az egyik a netet és az aksit is szívta
A kínai DU Group több alkalmazását is törölte a Play Store felületéről a Google, mert titokban olyan dolgot művelnek, ami sem a telefonnak, se a használójának nem tesz jót.
XIII – A kultikus, képregényre hajazó FPS idén remake-t kap
Még idén remake-t kap a kultikus XIII, mely eredetileg 2003-ban jelent meg, és a képregények világát vegyíti az FPS játékmenettel.
Szívesen hallgatna podcastot a hétvégén? Itt egy teches adás, érdemes belehallgatnia
Nemrég megjelent a kifejezetten technológiai hírekkel foglalkozó, Őrültech című podcast hatodik adása, ami ezúttal többek között a dán faluban felépülő 320 méteres...
Késik az LG V50 ThinQ 5G
A gyártónak több időre van szüksége ahhoz, hogy optimalizálja a hardver működését.
Transistor – Most ingyen a tiéd lehet
Az Epic Store következő ingyenes játéka a Transistor, a különleges hangulatú cyberpunk kalandot két hétig lehet bérmentve beszerezni.

További tech hírek >>