Nesztek a pofátokba! VIDEÓ


Nem annyira technikai szempontból érdekes a cikkben található videó, bár kétségtelen, hogy tökéletes a kivitelezés és még vicces is.

##200506##

Az ötlet egyszerű: kicsit túlozzuk el az ételfesték mennyiségét néhány (na jó párszáz) muffin-szerű süteményben, építtessünk (barkácskedvűek, akár saját maguk építhetik) hozzá egy autentikus steampunk stílusú muffinágyút (vajon ő a gulyáságyú kistestvére?), szerezzünk egy FullHD kamerát, ami legalább 700 képkockát képes másodpercenként rögzíteni, lőjük ki a sütiket 8 bar nyomáson és várjuk meg, hogy a haverjaink képébe csapódjon, miközben mindent rögzít a kamera. Ennyi! Ja, hogy mindez egy online pólóbolt miatt van? Mellékes!

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

9000 éves települést találtak Jeruzsálem mellett, újraírhatja a történelmet a környéken
Izrael régészek kilencezer évvel ezelőtti, több ezer lakosú településre bukkantak Jeruzsálem mellett, a felfedezés újraírja ennek az ősi kornak a térségbeli történetét –...
Állj félre Fortnite, új seriff van a városban
Januárban indult a legújabb videójátékos őrület, de csak nyáron szabadult el igazán. Mi az az auto battler, és miért szeretik annyian?
Podcast: Mivel készül egy magyar asztrofotós a holdra szállás évfordulójára?
A holdra szállás 50. évfordulójáról emlékezett meg az Őrültech című teches podcast két műsorvezetője is, amiről a magyar asztrofotóssal, Hődör Gáborral beszélgettek.
Az eddigi legrosszabb évet zárhatja az okostelefonok piaca
A 2019-es visszaesés után jövőre azonban javulhat a helyzet az elemzők szerint.
Sosem váltott még ennyi iPhone-tulajdonos androidos mobilra
Egy felmérés szerint minden negyedik iPhone-felhasználó úgy dönt, hogy Androidra vált.

További tech hírek >>