Nesztek a pofátokba! VIDEÓ


Nem annyira technikai szempontból érdekes a cikkben található videó, bár kétségtelen, hogy tökéletes a kivitelezés és még vicces is.

##200506##

Az ötlet egyszerű: kicsit túlozzuk el az ételfesték mennyiségét néhány (na jó párszáz) muffin-szerű süteményben, építtessünk (barkácskedvűek, akár saját maguk építhetik) hozzá egy autentikus steampunk stílusú muffinágyút (vajon ő a gulyáságyú kistestvére?), szerezzünk egy FullHD kamerát, ami legalább 700 képkockát képes másodpercenként rögzíteni, lőjük ki a sütiket 8 bar nyomáson és várjuk meg, hogy a haverjaink képébe csapódjon, miközben mindent rögzít a kamera. Ennyi! Ja, hogy mindez egy online pólóbolt miatt van? Mellékes!

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Majd 15 év késéssel érkezik az első 4 GHz-es Pentium
Érkezik a Pentium Gold G5620 processzor, melynek érdekessége, hogy a legendás márkanévhez először párosul 4 GHz-es frekvencia.
Elkészült az Android 9 Pie a Nokia 6-ra
Tartja magát a kétéves támogatási ígéretéhez a HMD Global.
Az igen: a Xiaomi új telefonja videózásban a Huawei legjobb mobilját is veri
A megbízható méréseiről ismert DxOMark megvizsgálta, hogyan teljesít képalkotás terén a Xiaomi frissen bejelentett készüléke, az Mi 9. Több mint beszédes eredmény született.
Apex Legends tippek-trükkök – Így válhatsz legendává!
Az Apex Legends oktatómódja sajnos hajlamos elhallgatni néhány apróságot, így összeszedtük, mire érdemes figyelni egy-egy meccs során.
Ennyibe fog kerülni a Sony csúcs LED LCD tévéje
Az amerikai árak már ismertek, ami jó támpontul szolgálhat ahhoz, hogy nagyjából mire számíthatunk itthon.

További tech hírek >>