Nexcopy USB nyomeltakarító


Portporoló

A Nexcopy eddig csak USB-sokszorosítóiról volt nevezetes, ám most egy ingyenes programmal kedveskedik a flash-memóriát használóknak, mely megtisztítja gépünket a feleslegesen hátrahagyott bejegyzésektől.

Nem nagy dolog, de hasznos, és biztonságosabb, mint egy rendszerleíróadatbázis-tisztítás, amit már leírni is nehéz. Bizony, nem is gondolná az ember, hogy mint minden más, az USB-eszközök is hagynak maguk után mindenféle átmeneti bejegyzést, amik csak gyűlnek az idő múltával, és feleslegesen lassítják operációs rendszerünket.

Minden egyes behelyezéssel akár 260 darab extra bejegyzéssel is gazdagíthatjuk rendszerünket, és lassíthatjuk a felismerési folyamatot. Ahogy néha az oprendszert sem árt átfésülni, és megszabadítani a felesleges fájloktól, bejegyzésektől, úgy a kis USB is megérdemli ezt, pláne, hogy ingyen van, innen. Nekem vagy háromoldalnyi bejegyzést leszedett a mániákus duplaarchiválás okán, mit a Nagygép és a laptop között folytatok.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Ilyet még nem láttak a kutatók: egy varangy magát kígyónak álcázva rázza le a támadóit
Először mutatták ki, hogy a kongói óriásvarangy Afrika legnagyobb és legveszélyesebb viperájának álcázza magát, hogy ne támadják meg – számolt be róla a Phys.org.
Zuckerberg szerint felkészültek 2020-ra, nem érheti őket meglepetés
“Óriási a felelősségünk, és a közelgő amerikai elnökválasztás miatt sem lankadhat a figyelmünk” – így fogalmazott Mark Zuckerberg, amikor újságírók kereszttüzében számolt...
Különleges nevű madár a világ leghangosabbja
Amerikai kutatók szerint a csombókos harangozómadár (Procnias albus) kiáltásainak hangereje elérheti a 113 decibelt. Ilyen hangos például egy cölöpverőgép. Videó.
Időmilliomosoknak: itt a Disney+ mindent mutató, 3 órás beharangozó videója
Nem aprózza el a Disney: egy háromórás videóval szeretne kedvet teremteni november induló, fizetős streaming-szolgáltatásához, a Disney+-hoz.
Van egy nem is olyan kis baj a Vatikán okosrózsafüzérjével
A Fidus biztonsági cég vezetője szerint a Vatikán okosrózsafüzérje hasznos eszköz, csak ne bízza rá az adatait a felhasználó, mert azokat szinte semmi nem védi.

További tech hírek >>