Nyeremény Internet Explorer 9 tesztelésért


“Álommelót” hirdetett a Microsoft: akik kipróbálják a legújabb böngészőjük bétáját, azok 30 ezer forintot nyerhetnek. Noha nem jár garantált “fizetés” a tesztelésért, azért érdemes benézni.

Már csak azért is, mert maga a “meló’ csupán pár percet vesz igénybe, screenshotokat kell lőni a letöltött Internet Explorerrel. Utána meg lehet nézegetni a böngészőt, mi tetszik benne és mi nem.

Szeptember, a legújabb béta érkezésekor számoltunk be az újdonságokról, most pedig nyereményjátékkal buzdítják a júzereket a kipróbálására.

A http://alommunka.devportal.hu/ címen lehet jelentkezni. (A szörfdeszkára kell kattintani a részletekért. Álommunka, meg szörfözés a neten... éééérted!)

Szóval, kipróbálja valaki?

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Elindult a SpaceX Crew Dragon űrhajó a Nemzetközi Űrállomásra
Szombaton, magyar idő szerint 21 óra 22 perckor elindult a SpaceX Crew Dragon űrhajó. Két utasával a Nemzetközi Űrállomásra tart.
Akadozhat a Chrome böngésző a OnePlus mobilokon
A jelentések szerint már hónapok óta lefagy a Chrome a OnePlus okostelefonokon.
Ön is közelebb kerülhet egy magánűrhajóhoz
Ezeket a számokat kellett eltalálni hozzá.
Ilyen színekben jöhet a Samsung Galaxy Note 20 széria
Idén sokkal visszafogottabb színekben dobja piacra az új Note modelleket a Samsung.
Itt nézheti élőben: ma űrtörténelmet írhat a SpaceX és a NASA
Szerdán a rossz időjárás miatt törölték a startot, szombat este ismét megpróbálkoznak a Crew Dragon űrhajó felbocsátásával.

További tech hírek >>