Nyeremény Internet Explorer 9 tesztelésért


“Álommelót” hirdetett a Microsoft: akik kipróbálják a legújabb böngészőjük bétáját, azok 30 ezer forintot nyerhetnek. Noha nem jár garantált “fizetés” a tesztelésért, azért érdemes benézni.

Már csak azért is, mert maga a “meló’ csupán pár percet vesz igénybe, screenshotokat kell lőni a letöltött Internet Explorerrel. Utána meg lehet nézegetni a böngészőt, mi tetszik benne és mi nem.

Szeptember, a legújabb béta érkezésekor számoltunk be az újdonságokról, most pedig nyereményjátékkal buzdítják a júzereket a kipróbálására.

A http://alommunka.devportal.hu/ címen lehet jelentkezni. (A szörfdeszkára kell kattintani a részletekért. Álommunka, meg szörfözés a neten... éééérted!)

Szóval, kipróbálja valaki?

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

A Bing erőszakolásába kezd a Microsoft
Egyes céges Office 365-előfizetők torkán próbálja lenyomni.
Tudja, mi történt 2,2 milliárd éve?
Tudósok szerint 2,2 milliárd éve történt a legrégebbi aszteroida-becsapódás, amelynek feltehetően egy jelentős éghajlatváltozás volt a következménye.
Közel 3000 milliárdot költöttünk játékokra decemberben
A Call of Dutynak jót tett a mikrotranzakciós modell, a Fortnite gyengül, és a Clash of Clans hét évesen is uralja a mobilpiacot.
Nem valószínű, hogy lesz jackcsatlakozó a Samsung Galaxy Note 20-on
Egy új szabadalom a Galaxy Note 20 tokjáról árulkodik: jackcsatlakozónak ezen sincs kivágás.
Felbukkant a GeForce RTX 2080 Super Max-Q és a Core i9-10980HK
Még ebben a negyedévben megjelenhetnek a laptopokba szánt, erős hardverek.

További tech hírek >>