Oda ütök, ahol fáj...


Újabb érzékeny helyen készül újabb csapásra a Google az Apple ellen, ugyanis az Android-hoz készült alkalmazások száma átlépte az ötvenezret.

Nem is olyan rég maga Steve bácsi fikázta a Google mobil platformjának App store-ját a Market-et, mondván alig húszezer alkalmazás található az almás App store százakárhányezer kis programjához képest. És ez bizony alig pár hónapja volt, azóta pedig több, mint a duplájára hízott az Androidosok számára elérhető ingyenes és fizetős programocskák száma.

Ez valószínűleg nagyon fog fájni az almának, aki felettébb büszke saját boltjára és bár azt nem gondolom, hogy az Android Market félévente megduplázza az alkalmazások számát, nagyon valószínű hogy sokkal hamarabb fog felzárkózni az Apple App Store-hoz, mint azt Steve bácsi legrosszabb álmaiban gondolta. Sokkal hamarabb!

Ez természetesen nem azt jelenti, hogy ha mi innen kis hazánkból felruccanunk a Market-re akkor mind az 50000 programhoz hozzáférünk, hiszen régiónkét, de még az oprendszerek verziószámaként is eltérő kínálat fogad minket, ám ez az összprogramok számát nem befolyásolja.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

[Filmkritika] Vasember 3
A Marvel Moziuniverzum harmadik fázisát lezáró Pókember: Idegenben premierjéhez közeledve sorra vesszük a PC Gururól hiányzó Marvel filmeket. Most éppen a Vasember 3. részét.
Megérkezett az Előre magyar előzetese
Varázslatos univerzumot teremt a Pixar: befutott az Előre tündékkel, sárkányokkal, unikornisokkal, sellőkkel, trollokkal és törpékkel tömött magyar előzetese.
Csak 200 dollárba kerülne egy laptophoz plusz két kijelző
Már tart a Mobile Pixels TRIO nevű laptopmonitor közösségi finanszírozási kampánya.
Fontos változás jön a YouTube-ra, átalakíthatjuk vele az ajánlórendszert
A jövőben jóval nagyobb ráhatásunk lehet arra, hogy milyen videókat dobáljon be nekünk a YouTube a kezdőoldalon, vagy épp mi kerüljön be az ajánlott kontentek közé.
Wolfenstein: Youngblood –Az első Wolfenstein, amit nem cenzúráznak a németek
Nagyon úgy néz ki, hogy a nácik benne maradhatnak a Wolfenstein: Youngblood német verziójában, először a sorozat történelme során.

További tech hírek >>