Oda ütök, ahol fáj...


Újabb érzékeny helyen készül újabb csapásra a Google az Apple ellen, ugyanis az Android-hoz készült alkalmazások száma átlépte az ötvenezret.

Nem is olyan rég maga Steve bácsi fikázta a Google mobil platformjának App store-ját a Market-et, mondván alig húszezer alkalmazás található az almás App store százakárhányezer kis programjához képest. És ez bizony alig pár hónapja volt, azóta pedig több, mint a duplájára hízott az Androidosok számára elérhető ingyenes és fizetős programocskák száma.

Ez valószínűleg nagyon fog fájni az almának, aki felettébb büszke saját boltjára és bár azt nem gondolom, hogy az Android Market félévente megduplázza az alkalmazások számát, nagyon valószínű hogy sokkal hamarabb fog felzárkózni az Apple App Store-hoz, mint azt Steve bácsi legrosszabb álmaiban gondolta. Sokkal hamarabb!

Ez természetesen nem azt jelenti, hogy ha mi innen kis hazánkból felruccanunk a Market-re akkor mind az 50000 programhoz hozzáférünk, hiszen régiónkét, de még az oprendszerek verziószámaként is eltérő kínálat fogad minket, ám ez az összprogramok számát nem befolyásolja.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Kiszivárgott a Galaxy A20s és M30s
A nagy kijelzők mellé méretes akkumulátorok társulnak.
965 millió eurót fizet a Google Francia­országban
A webes konszern egy éveken át húzódó ügy végére tett pontot. A francia állam más cégekkel is megpróbál megegyezni.
Robbanás volt Oroszország legnagyobb víruslaborjában, ahol az ebola és a lépfene mintáit is tárolják
Robbanás és tűz miatt tucatnyi tűzoltót rendeltek hétfőn abba a titkos szibériai intézménybe, ahol vírusokkal kapcsolatos kísérleteket folytatnak orosz tudósok.
Lebontat a hatóság egy szállodát Peruban, mert inka romokra épült
Az sem segített sokat, hogy a hétemeletes szállodát olyan városrészben, emelték, ahol az épületek magasságát két emeletben korlátozzák.
Törd fel az internetet ezzel az ingyenes hacker szimulátorral!
Ha kíváncsi vagyok, vajon jó lennél-e hackernek, akkor jó hír lehet, hogy ebben a játékban most ingyenesen próbára teheted magad.

További tech hírek >>