Okos termosztáttal léptünk egy fenntartható jövő felé


December 3-án nagy sikernek örvendő bemutató­konferencia keretében került bemutatásra az első, Romániában, Erdélyben, Székelyudvarhelyen fejlesztett és gyártott, okos termosztát.

A több mint 70 résztvevő előtt bemutatott termék iránti érdeklődés leginkább az előadás után feltett rengeteg kérdésben mérhető. Farkas Levente vendégelőadó a Marketingiskola.ro megalapítója. Emberi megközelítéssel beszélt a tudatos, okos döntések fontosságáról önmagunk és a világ jobbá tételére. Gogolák-­Hrubecz Zsolt, a Multinvest cégcsoport tulajdonosa egy -­ a régióban egyedülálló -­ zöld irodaház megálmodója, tulajdonosa és működtetője.

A vásárhelyi üzletember az okos­eszközök gyakorlati hasznáról mondta el tapasztalatait sok érdekes információval fűszerezve, sajátos humorral ötvözve. Végül az okos termosztát került leleplezésre. Ez az eszköz a kényelem fokozása mellett segít a fűtés és légkondícionálás költségeinek a csökkentésében és amellett, hogy közelebb visz a székelyföldi okos ház koncepcióhoz, amellett, hogy segtségével megtakarítás érhető el, még a környezetvédelmet is szem előtt tartja.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Felpörgött az okoshangszórók piaca
Az Amazon, a Google és még az Apple is örülhetett az idei második negyedéves eredményeknek.
Elárulja az okosóra, ha valakinél megkezdődött az elbutulás?
Az Apple eszközeiből gyűjtött adatokat vizsgálták annak érdekében, hogy felderítsék az ezeket viselőknél a szellemi hanyatlással kapcsolatos korai jeleket.
Ez történt: megmérték, mennyit ér a Windows beépített, ingyenes vírusvédelme
Összegyűjtöttük egy cikkbe a hét legérdekesebb, legolvasottabb technológiai és tudományos témáit.
Újabb 90 napra függesztheti fel Amerika a Huawei elleni intézkedéseket
Augusztus 19-én hivatalosan is lejár az amerikaiak Huawei ellen hozott szankcióinak felfüggesztése, de az ügyet jól ismerő informátorok szerint vasárnap újabb 90 nappal hosszabbíthatják...
Androidos és van WhatsApp a telefonján? Hamarosan kap egy rég várt új funkciót
Az iOS-esek már február óta használhatják a biometrikus (ujjlenyomatos) azonosítást a WhatsAppban. Végre Androidra is megérkezett ez a funkció, igaz, egyelőre csak a WhatsApp bétába.

További tech hírek >>