Okostelefon Akadémiát indít a Telenor


Okostelefon Akadémia címmel hirdet videópályázatot a Telenor, amelyen mobiltechnológiához kapcsolódó, rövid oktatóvideókkal vehetnek részt a telefonok önjelölt szakértői. A pályázat célja, hogy a beérkezett anyagokból olyan tudásbázis álljon össze a szolgáltató Facebook oldalán, ahol egyszerű, bárki számára érthető videók nyújtanak betekintést az okostelefonok nyújtotta lehetőségekbe.

A pályázóknak kisvideójukban tetszés szerint egy hasznos telefon-beállítást, egy mobilapplikációt, a Telenor valamelyik népszerű szolgáltatását, vagy bármilyen mobiltechnológiához kötődő témát kell bemutatniuk egy rövid, 0,5-3 perces videóban. A beküldött videókra a galériába látogató érdeklődők szavazhatnak, míg a pályázati határidőt követően a mobilszolgáltató kollégáiból álló szakmai zsűri választ ki 2 győzelemre esélyes pályamunkát, amelyek közül az őszi Android Workshop során derül ki, melyik a győztes alkotás.

A pályázati határidő végén legtöbb szavazattal rendelkező, azaz a közönségdíjas videó alkotója egy Samsung Galaxy Note okostelefont nyer, míg a szakma zsűri által legjobbnak ítélt videó alkotója választhat, hogy egy Samsung Galaxy Note, egy Galaxy SIII vagy egy Samsung Galaxy Tab 10.1 készülékkel szeretné bővíteni eszköztárát.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Epic Games – 1 milliárd dollárt pumpáltak a cégbe, a Sony is óriási összeggel szállt be
Tovább mélyítik stratégiai együttműködésüket a felek.
Befutott Az Öngyilkos Osztag magyar előzetese
Végre magyar szinkronnal is látható James Gunn nyár végén mozikba kerülő szuperhősfilmjének hivatalos előzetese.
Ma érkezik a PS5 első nagy rendszerfrissítése
Számos új funkcióval bővül a konzol, mint például a külső meghajtók támogatása, de a PS App is megújul.
Akkor és most: egymás mellett a Mass Effect eredeti és felújított változata
Videós összehasonlítás a Mass Effect Legendary Editionről.
Leginkább a 40 év alattiakat támadja Brazíliában a helyi vírusvariáns
A brazil kórházak intenzív részlegein már 52 százalékos a 40 év alatti betegek aránya.

További tech hírek >>