Öncsapoló Heineken robot


A házi gazda

Avagy a buli királya. Ezen a héten ez már a második értelmes dolog, nem semmi. A nagycsöcsű egérpad után azt hittem, vége a heti intelligenciaversenynek, erre befut a Heineken sör-bot, most meg gondolkodhatok, melyiknek adjam a pálmát!

Még jó, hogy a CES-en túl létezik egy Kinetica Art Fair agymenés is, ami egy hete ért véget Londonban, és nem eredménytelenül. A számtalan jó ötlet labdába sem rúghatott a Heineken Bot-ja mellett, melyet a middlesex-i egyetem hallgatói rittyentettek össze, ezúttal is külön köszönet nekik!

A Heineken söröshordóval grasszáló robot egy adott (beprogramozott) útvonalon halad a buli ideje alatt, ami azért jó, mert nem nagyon kell keresgélni, és a szomjas alakoknak (általában én) ad egy pohárnyi jó sört. Megállítása, és feladatra késztetése egy kézmozdulattal történik, hála a beépített érzékelőknek. Csak a feje fölé kell tartani a kezünket, és mikor megállt, a poharunkat az erre előképzett tartóba tenni, s már jön is a sör nekünk.

Ha jól látom, a csapolási technikán még van mit finomítani, a kisebb hab felé terelni a tanulásban a szerkentyűt, de az is biztos, hogy middlesex-i diákjaink szülei nem hiába költöttek az oktatásra. Remélem, gyarapszik a hasonló biennálék száma is, nem szeretnék lemaradni a következő okosságról sem! Addig is, hejj, nekem, sört ide!

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Cápa könyvajánló
Egy igazi klasszikus jelent meg a 21. Század könyvkiadónál, Peter Benchley kultikus műve, ami Spielberg számára is elhozta a világhírnevet.
Találtak egy mini szfinxet, de volt valami furcsa vele
Kis méretű szfinxet találtak egyiptomi régészek a dél-egyiptomi Minja tartományban, Tuna al-Dzsabal nekropoliszban - közölte a kairói régészeti minisztérium, amely szerint szokatlan...
Megtalálták a Nemesist a Resident Evil 2 új demójában
Apró, de annál ütősebb easter egget rejtett el a Capcom napokban fellőtt R.P.D. demóban, amely már a harmadik részre utal.
Kipróbáltuk a OnePlus 7T telefon fotós képességeit
Lenyűgöző fotók készíthetőek a gyártó telefonjával.
Sokan értékelik majd: hasznos funkciók érkeznek a OneDrive-ba
Három új, igen hasznos funkcióval bővíti internetes tárhelyszolgáltatását Microsoft. Az újdonságok a napokban kerülnek be a OneDrive-ba.

További tech hírek >>