Önmagával harcol a Motorola


Sajnos a Motorola helyzete olyan, mint Szőke András élete, aki elmondása szerint úgy él, hogy az általa leküzdendő problémák nagy részét tulajdonképpen saját maga generálja. 

A Motorola sajnos még mindig komoly nehézségekkel küszködik, ennek ellenére elég magasra tették a mércét. Most egy olyan prémium kategóriás csúcskészüléket akarnak fejleszteni, amivel felvehetik a harcot az iPhone 5-tel szemben. Belső információk szerint a gyártó elsősorban a készülék fényképezőjére és megjelenésére fog nagy hangsúlyt fektetni. Elsősorban olyan szoftveres megoldással akarják felruházni a készüléket, amivel minden eddiginél jobb panorámaképek készíthetőek.

Ami az xPhone munkanévvel ellátott készülék megjelenését illeti, azt kell mondjuk, hogy a világ technológiai fejlettsége nem teszi lehetőség a készülék létrehozását. A kerámia, kevlár és egyéb prémium anyagokkal megtámogatva hajlékony kijelzőt szántak a telefonba. Egyelőre nem tudjuk, hogy a Motorola mérnökei hol tartanak a fejlesztésekkel, de komolyan bele kell húzniuk, ha a Mobile World Congressen, vagy a CES konferencián akarják bemutatni az xPhone-t.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Amikor megfájdul a szíved egy postakocsi kirablásakor
A Red Dead Redemption 2 méltó arra, hogy minden idők legjobb játékai között tartsák számon. Még akkor is, ha azért vannak vele gondok.
Már 200 millióan játsszák a Fortnite-ot
Nem egyszerre, de ez akkor is lélegzetelállító.
Most már tényleg biztonságos az Ügyfélkapu oldala
Most már tényleg biztonságos az Ügyfélkapu oldala
Egy tinédzser GTA-zás közben erőszakolhatta meg a 15 éves barátnőjét
Csak közben bekapcsolva felejtette a mikrofont.
A háború nem változik, de a Fallout igen
A Fallout 76 a legendás RPG-sorozat lábjegyzete lett, ami sokkal jobb, mint a renoméja.

További tech hírek >>