Óriástabletet fejleszt a Lenovo


Meghökkentő méretű, 23 hüvelykes táblapécét készül piacra dobni a Lenovo. A készüléknek pont a leghasznosabb tablet-tulajdonsága, a hordozhatósága veszne el, de nem teljesen.

A jelenlegi kínálatot végignézve megállapítható, hogy a mai tabletek döntő többsége a 7-10 hüvelykes kijelzővel hódítaná meg a felhasználókat, ráadásul a 10 körüli méretek már ritkábbnak számítanak. Ennek fényében kissé meglepőek a Lenovo tervei, miszerint egy 23 hüvelykes verziót is rászabadítanának a világra.

Ekkora méretnél a hordozhatóság már megkérdőjelezhető, de a gyártó véleménye szerint ahhoz még pont eléggé mobil marad a ketyere, amire szánják. Alapvetően “asztali tabletként” tekintenek az egyelőre név nélküli modellre, amivel ugyanakkor még viszonylag könnyedén lehetne közlekedni a lakás területén.

A buszon tehát nem ezzel fognak a felhasználók Angry Birdözni meg híreket olvasni, de arra megfelelne, hogy alkalmanként az ember áttelepedjen vele a fotelbe, vagy az asztalon körégyűlhet az egész család, valami jó kis interaktív szórakozás reményében.

A Lenovo sok fantáziát lát az óriási kijelzőben, bár azt elismerték, hogy a tömeg lefaragása és az akksi üzemidejének elfogadható mértékűre növelése nem lesz egyszerű feladat. Árról és részletesebb specifikációról egyelőre nem tudni, de a cég vízióiban számítógépként és tévéként egyaránt funkcionáló ketyerét még idén piacra dobnák.

Kíváncsian várjuk, összejön-e nekik, addig is kíváncsiak vagyunk a véleményetekre. Szerintetek egyáltalán van értelme ekkora tabletet fejleszteni?


##szavazas_8##

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Apex Legends tippek-trükkök – Így válhatsz legendává!
Az Apex Legends oktatómódja sajnos hajlamos elhallgatni néhány apróságot, így összeszedtük, mire érdemes figyelni egy-egy meccs során.
Ennyibe fog kerülni a Sony csúcs LED LCD tévéje
Az amerikai árak már ismertek, ami jó támpontul szolgálhat ahhoz, hogy nagyjából mire számíthatunk itthon.
Hollywood a négy fal között: 3+1 új tévével venné be a nappalikat a Panasonic
Három új OLED-televíziót is bejelentett most kezdődött expóján a Panasonic. A cél közös: hollywoodi moziélményt tenni a fogyasztók szeme elé.
Sekiro: Shadows Die Twice – Íme egy újabb boss
A Sekiro: Shadows Die Twice rövidke trailerében egy újabb boss-szal, bizonyos Lady Butterfly-jal ismerkedhetünk meg.
Mindent lefed a Qualcomm új 5G-s modeme
Bemutatta legújabb rádiós modemét a Qualcomm. A dél-kaliforniai tervezőcég X55-ös fejlesztése a piac első olyan chipje, amely az 5G mellett a 4G, 3G, illetve 2G támogatással is...

További tech hírek >>