Óriástabletet fejleszt a Lenovo


Meghökkentő méretű, 23 hüvelykes táblapécét készül piacra dobni a Lenovo. A készüléknek pont a leghasznosabb tablet-tulajdonsága, a hordozhatósága veszne el, de nem teljesen.

A jelenlegi kínálatot végignézve megállapítható, hogy a mai tabletek döntő többsége a 7-10 hüvelykes kijelzővel hódítaná meg a felhasználókat, ráadásul a 10 körüli méretek már ritkábbnak számítanak. Ennek fényében kissé meglepőek a Lenovo tervei, miszerint egy 23 hüvelykes verziót is rászabadítanának a világra.

Ekkora méretnél a hordozhatóság már megkérdőjelezhető, de a gyártó véleménye szerint ahhoz még pont eléggé mobil marad a ketyere, amire szánják. Alapvetően “asztali tabletként” tekintenek az egyelőre név nélküli modellre, amivel ugyanakkor még viszonylag könnyedén lehetne közlekedni a lakás területén.

A buszon tehát nem ezzel fognak a felhasználók Angry Birdözni meg híreket olvasni, de arra megfelelne, hogy alkalmanként az ember áttelepedjen vele a fotelbe, vagy az asztalon körégyűlhet az egész család, valami jó kis interaktív szórakozás reményében.

A Lenovo sok fantáziát lát az óriási kijelzőben, bár azt elismerték, hogy a tömeg lefaragása és az akksi üzemidejének elfogadható mértékűre növelése nem lesz egyszerű feladat. Árról és részletesebb specifikációról egyelőre nem tudni, de a cég vízióiban számítógépként és tévéként egyaránt funkcionáló ketyerét még idén piacra dobnák.

Kíváncsian várjuk, összejön-e nekik, addig is kíváncsiak vagyunk a véleményetekre. Szerintetek egyáltalán van értelme ekkora tabletet fejleszteni?


##szavazas_8##

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Androidos? Problémás alkalmazásokra bukkantak, az egyik a netet és az aksit is szívta
A kínai DU Group több alkalmazását is törölte a Play Store felületéről a Google, mert titokban olyan dolgot művelnek, ami sem a telefonnak, se a használójának nem tesz jót.
XIII – A kultikus, képregényre hajazó FPS idén remake-t kap
Még idén remake-t kap a kultikus XIII, mely eredetileg 2003-ban jelent meg, és a képregények világát vegyíti az FPS játékmenettel.
Szívesen hallgatna podcastot a hétvégén? Itt egy teches adás, érdemes belehallgatnia
Nemrég megjelent a kifejezetten technológiai hírekkel foglalkozó, Őrültech című podcast hatodik adása, ami ezúttal többek között a dán faluban felépülő 320 méteres...
Késik az LG V50 ThinQ 5G
A gyártónak több időre van szüksége ahhoz, hogy optimalizálja a hardver működését.
Transistor – Most ingyen a tiéd lehet
Az Epic Store következő ingyenes játéka a Transistor, a különleges hangulatú cyberpunk kalandot két hétig lehet bérmentve beszerezni.

További tech hírek >>