Óriástabletet fejleszt a Lenovo


Meghökkentő méretű, 23 hüvelykes táblapécét készül piacra dobni a Lenovo. A készüléknek pont a leghasznosabb tablet-tulajdonsága, a hordozhatósága veszne el, de nem teljesen.

A jelenlegi kínálatot végignézve megállapítható, hogy a mai tabletek döntő többsége a 7-10 hüvelykes kijelzővel hódítaná meg a felhasználókat, ráadásul a 10 körüli méretek már ritkábbnak számítanak. Ennek fényében kissé meglepőek a Lenovo tervei, miszerint egy 23 hüvelykes verziót is rászabadítanának a világra.

Ekkora méretnél a hordozhatóság már megkérdőjelezhető, de a gyártó véleménye szerint ahhoz még pont eléggé mobil marad a ketyere, amire szánják. Alapvetően “asztali tabletként” tekintenek az egyelőre név nélküli modellre, amivel ugyanakkor még viszonylag könnyedén lehetne közlekedni a lakás területén.

A buszon tehát nem ezzel fognak a felhasználók Angry Birdözni meg híreket olvasni, de arra megfelelne, hogy alkalmanként az ember áttelepedjen vele a fotelbe, vagy az asztalon körégyűlhet az egész család, valami jó kis interaktív szórakozás reményében.

A Lenovo sok fantáziát lát az óriási kijelzőben, bár azt elismerték, hogy a tömeg lefaragása és az akksi üzemidejének elfogadható mértékűre növelése nem lesz egyszerű feladat. Árról és részletesebb specifikációról egyelőre nem tudni, de a cég vízióiban számítógépként és tévéként egyaránt funkcionáló ketyerét még idén piacra dobnák.

Kíváncsian várjuk, összejön-e nekik, addig is kíváncsiak vagyunk a véleményetekre. Szerintetek egyáltalán van értelme ekkora tabletet fejleszteni?


##szavazas_8##

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

A Biostar engedélyezi az PCI Express 4.0-át az AMD 400-szériás alaplapjain
Bár az öröm nem tart majd örökké, azért mindenképpen üdvözlendő a hír.
Nincs most ennél erősebb androidos mobil: megjött az Asus ROG Phone II
Az Asus mutatta be elsőként azt a készüléket, amibe a Qualcomm jelenlegi legerősebb processzora került. Az eszköz méltó utódja lett a tavaly ROG Phone-nak.
Egész hétvégén vár titeket a Teamfight Tactics a MondoConon
Két program között nyugodtan beülhettek majd játszani egyet a népszerű autobattler játékkal a hétvégi MondoConon.
Érkezik a jósolt memória áremelkedés
Most kell venni memóriát, az idei évben ugyanis várhatóan már csak drágulni fognak a termékek. Az esetleges vásárlást vagy bővítést tehát célszerű napokon vagy legfeljebb 1-2 héten...
Kettős mércére számít a Tinder
Sérti a Google Play fejlesztői szabályzatát a mobilappja.

További tech hírek >>