Összetörte a riporter az összetörhetetlen mobilt - videó


Igazi "breaking news" szituáció lett, amikor a BBC riportere a Consumer Electronics Show-n a Sonim standjánál kipróbálta, mit bír a strapamobil... és a riporter győzött. Még videó is készült a "diadalról".

A Sonim olyan mobilokat gyárt, amelyek mindent kibírnak. A tech.hu hasábjain is jelent már meg cikk az egyik termékükről. A cég képviselője szerint, aki a videóban nyilatkozik, ezt a modellt akár ledobhatjuk 10 méter magasból, vagy a víz alatt hagyhatjuk fél órára (maximum 6 méter mélységig), illetve akár szöget is be lehet vele verni, nem lesz semmi baja.

##178438##

Ehhez képest a telő nem bírta a kiképzést, amikor a riporter elkezdte az akvárium szélén a "tesztelést". (Ez körülbelül egy perc magasságában kezdődik a videóban.)

Érdemes megfigyelni, mennyire jó fej módon reagálja le az esetet a cég képviselője: konkrétan megtapsolja a produkciót. A videó kikerült a BBC honlapjára, ez azt bizonyítja, hogy nem volt semmiféle "Bélám, ezt nem adhatjátok le, ugye tudod?" helyzet.

A Sonimnál egyébként olyan garancia van a hírek szerint, hogy ha nem bírja a strapát a telefonod, beviszed hozzájuk és adnak helyette egy másikat.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Nem, a neten keringő teljesen gagyi, helyesírási hibás levél nem Kásler Miklóstól származik
A levélben arról van szó, hogy a kórházak ne hozzák nyilvánosságra a koronavírusos halálozási statisztikákat, de ilyenről szó sincs.
Az új Half-Life nem vak, hanem bátor
VR-be költözött a legendás játék folytatása, de ugyanolyan úttörő és formabontó, mint az elődei.
Egyre terjeszkedik Európában a Disney+
Hét újabb piacon vált legutóbb elérhetővé a streamingszolgáltatás.
Okosmaszkokon dolgozik a Xiaomi
A szokatlan helyzetre való tekintettel úgynevezett Smart Mask arcmaszk fejlesztésébe kezdett a cég.
Tarantino filmek az HBO GO-n
Újabb tartalomfrissítés az HBO GO-n: április 1-től számos népszerű és kevésbé ismert Tarantino filmmel bővül a streamingszolgáltató kínálata.

További tech hírek >>