Ötletes kampánnyal támad az LG új hangrendszere


Brazíliában az LG-vel szerződött reklámügynökség egy zseniálisnak mondható reklámötlettel állt elő, hogy az újonnan bemutatott LG Home Theater 3d Sound rendszert népszerűsítsék.

Az LG nemrég bemutatott hangrendszere, az LG Home Theater 3D Sound egy, a világon egyedülálló képességekkel vannak felruházva. Az eddig látott 5.1-es hangrendszerek egyik alapfeltétele volt, hogyha a maximális élményt akartuk elérni, akkor a szoba egy meghatározott pontjára kell leülni egy filmet, vagy zenét meghallgatni. Ezzel szemben a 3D mód aktiválása után a szoba bármely pontjára elmehetünk, ugyanis annak méretétől függetlenül úgy tudjuk élvezni a különböző hangeffekteket, mintha ott szólna mellettünk a hangszóró.

Ezt az egyedülálló és forradalmian új eszközt akarják népszerűsíteni Braziliában, melyre az LG az Y&R reklámügynökséget kérte fel, akik egy hihetetlenül jó kampánnyal készülnek. Híres filmek borítójának képeit dolgozták át, demonstrálva, hogy a képen bárhol állhatnak a zenei élmény maximális lesz.

A kampány nem csak az átdolgozott képek miatt egyedülálló, hanem azért is zseniális, mert szinte minden külföldi és hazai oldal ír róla, így méginkább elterjedhet az új hangrendszer híre.

Kulcsszavak: 3d sound, lg, reklám
Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Digitális oltási igazolványért lobbizik Magyarország is
Az észt kormánytól származó ötletet támogatja a magyar és az izlandi kabinet is.
Calibre 5.10.1
E-könyv olvasó, szinkronizáló és konvertáló.
Tovább marad ingyenes a meglévő felhasználóknak az Apple TV+
Egyszer már meghosszabbította az ingyenes ajánlatát az Apple, most újra így tett.
Resident Evil Village – A tavaszi demó már tartalmasabb lesz, mint a PS5 exkluzív The Maiden
Élesedett a Resident Evil Village PS5 exkluzív demója, a The Maiden, a fejlesztők pedig jelezték, hogy a tavaszi próbakör combosabb lesz.
Amerikai csillagászok megtalálták a második olyan exobolygót, amelynek nincsenek felhői
A forró Jupiternek is nevezett WASP-62b egyik érdekessége, hogy nagyon messze, 575 fényévre van tőlünk.

További tech hírek >>