Piacra fogják dobni a Google autóját


Az amerikai hatóságok jóvá hagyták a Google sofőr nélküli autóját, mely hamarosan meg fog jelenni amerikai autópályáin.

A Google közel egy éve fejleszti sofőr nélküli autóit, mely sok fogyatékkal élő ember életét könnyítené meg. Az első modell egy felszerelt Toyota Prius lesz, melynek induló ára még nem ismert. Annak ellenére, hogy az engedélyt kiadták az autóra azt az egy megkötést támasztották vele szemben, hogy a vásárlóknak egy speciális engedéllyel kell rendelkezniük, amit a vásárlók autósiskolákban szerehetnek meg.

Korábban a Google autóját sokan támadták egy korábbi baleset miatt, melyről később kiderült, hogy az azt vezető sofőr manuális üzemmódra kapcsolta át az autót, így a vezetésből száműzött minden automatikát.

Az autó várható áráről, illetve arról, hogy milyen jogosítvánnyal kell rendelkezniük a vásárlóknak még nincs információnk. Egyenlőre annyi ismert, hogy az első modellek Toyota Prius Hybridek lesznek, amiket fel fognak szerelni a Google technológiájával.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Fortnite - jön Batman is a játékba?
Adatbányászok bukkantak egy sor olyan nyomra, melyek mind egy irányba mutatnak: a következő frissítéssel Batmanként is pózolhatunk.
Két új ultrawide monitorral bővült a HP palettája
A 34 hüvelykes E344c manapság már hétköznapinak mondható 21:9-es képarányt kapott, míg a 43 hüvelykes S430c különcebb megoldás a maga 32:10-es oldalarányaival.
Automatikus elemzést vet be a Tableau
Már adatokat is magyaráz egy természetes nyelvi feldolgozó eszköz segítségével.
A legújabb iPhone-ra vágyik? Itt van, hány napot kell érte dolgoznia
A Picodi nevű elemzőcég nézte meg, hogy országonként hány napot kell dolgozni a vadonatúj iPhone 11 Próért. A listára Magyarország is felkerült.
Másfél millióan használtak hamis reklámblokkolót
A készítőik több millió dollárt kereshettek hirdetési csalással.

További tech hírek >>