Porsche P’9522


Már írtam korábban egy Porsche-Sagem közös fejlesztésű telefonról, amely kagyló kialakítású volt. Most itt az újabb változat, igaz, már lassan egy éve forgalomban van.

Ezúttal hagyományos kialakítású lett a mobil. Hasonlóan szögletes kialakítású, mint elődje, a színek is megegyeznek. Az ujjlenyomat-olvasó továbbra is megtalálható a készüléken a kijelző alatt a navigációs billentyűk helyén.

Ebből már lehet következtetni, hogy érintőkijelzővel van dolgunk. A felbontása 240x400 pixeles, és AMOLED technológiát használ. Aki ismeri, vagy hallott már ilyen kijelzőről, az tudja, hogy a minőségével nem lesz gond. A beépített kamera 5Mpx-es felbontású, autofókuszos, és van mellette egy vaku is.

Található benne GPS vevő, WiFi, giroszkóp a már említett ujjlenyomat-olvasó, a memóriája microSD kártyával bővíthető. A GPS vevőhöz Wayfinder navigáció párosul. Találunk még FM rádiót, zenelejátszót, és videó felvevőt is.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Kiterjesztett valóság szemüveget készít a Facebook
A társaság erősítheti a fejlesztéseit a területen, mert egy exkluzív partnerre tett szert.
Nanodrónokat vethet be a bűnüldözésben az EU
Retteghetnek a maffiózok: a mindössze 33 grammos apróságok akár 2 kilométerre is el tudnak repülni.
A szülők 28 százaléka aggódik a káros online tartalmak miatt
A 7–12 éves korú gyermeket nevelő szülők több mint egynegyede az erőszakos vagy szexuális tartalmaktól fél.
Az Androméda-törzs [filmkritika]
Újabb klasszikus vírusfilmet vettünk elő. Michael Crichton, a Westworld írójának látomása ma is érvényes kérdéseket vet fel.
Évtizedes mélypont felé száguld a mobilpiac
A CCS Insight szerint 250 millió okostelefonnal kevesebb fogyhat idén, mint tavaly.

További tech hírek >>