Porszívóval a falon a 13 éves Pókember - VIDEÓ


Nem csak a Kick-ass mozifilm bizonyítja, hogy egy kamaszból is lehet szuperhős. Egy 13 éves srác két porszívóból készített olyan berendezést, amivel majdnem úgy mászhat a falon, mint a Pókember.

A szerkezet öt hónap alatt készült el, és az alapja két darab 1400 wattos porszívó, amit egyenként 15 angol fontért, azaz kábé 5200 forintért vett a Tescóban. Sajna azt nem nagyon részletezi a forrás, hogy hogyan csinálta pontosan, csak azt írják, hogy két óriási szívókorong került a csövek végére.

A fiú, Hibiki Kono nagy rajongója Pókembernek, kisebb korában gyakran öltözött be a szuperhősnek. Persze most már inkább a falmászást tolja, bár nem engedik túl magasra, pedig ő totálisan megbízik a találmányában. Az anyukája részéről is megvan a bizalmatlanság: bár nagyon büszke a fiára, nem engedi, hogy a szobájában is falra másszon, mert fél, hogy leszedi a plafont.

##210334##

Egyébként tényleg baromi nagy ötlet, de azért tegyük hozzá, hogy a szuperhősségtől még messze van a dolog. Egyrészt, nem lehet vele nesztelenül közlekedni, másrészt, csak olyan helyen lehet vele hősködni, ahol van konnektor.

Persze ettől még le a kalappal a kissrác előtt. Az ötlet, a kitartás és a kivitelezés miatt is, meg azért is, mert két porszívót háton hordani, a falon kapaszkodva, szintén nem lehet kis meló. Legalábbis az én porszívóm megvan vagy öt kiló...

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

[Filmkritika] Aki bújt - modern párválasztási tanácsadó
Az Aki bújt újraértelmezi a bújócskát, és bár nincs itt semmi olyan amit ne láttunk volna máshol, mégis szórakoztató a maga nemében.
Barátkozhat a PlayStation a PC-vel
Követheti az Xbox keresztplatformos törekvéseit a PlayStation, hamarosan exkluzív Sony címek érkezhetnek PC-re.
[GC 2019] – Jöhetnek a PlayStation-exkluzív játékok PC-re?
A Sony nem zárkózik el attól, hogy a jövőbeli PlayStation-exkluzív játékok akár PC-re is megjelenjenek.
Robotok harcáról készült videókat távolított el a YouTube, mert állatkínzásnak vette azokat
Bár vér nem folyt, a YouTube mégis törölt néhány robotharcról készült felvételt, a platform algoritmusa ugyanis azt érzékelte, állatkínzás folyik.
Új eljárással segítenének az éhező koalákon
A székletátültetés lehet a megoldás.

További tech hírek >>