Porszívóval a falon a 13 éves Pókember - VIDEÓ


Nem csak a Kick-ass mozifilm bizonyítja, hogy egy kamaszból is lehet szuperhős. Egy 13 éves srác két porszívóból készített olyan berendezést, amivel majdnem úgy mászhat a falon, mint a Pókember.

A szerkezet öt hónap alatt készült el, és az alapja két darab 1400 wattos porszívó, amit egyenként 15 angol fontért, azaz kábé 5200 forintért vett a Tescóban. Sajna azt nem nagyon részletezi a forrás, hogy hogyan csinálta pontosan, csak azt írják, hogy két óriási szívókorong került a csövek végére.

A fiú, Hibiki Kono nagy rajongója Pókembernek, kisebb korában gyakran öltözött be a szuperhősnek. Persze most már inkább a falmászást tolja, bár nem engedik túl magasra, pedig ő totálisan megbízik a találmányában. Az anyukája részéről is megvan a bizalmatlanság: bár nagyon büszke a fiára, nem engedi, hogy a szobájában is falra másszon, mert fél, hogy leszedi a plafont.

##210334##

Egyébként tényleg baromi nagy ötlet, de azért tegyük hozzá, hogy a szuperhősségtől még messze van a dolog. Egyrészt, nem lehet vele nesztelenül közlekedni, másrészt, csak olyan helyen lehet vele hősködni, ahol van konnektor.

Persze ettől még le a kalappal a kissrác előtt. Az ötlet, a kitartás és a kivitelezés miatt is, meg azért is, mert két porszívót háton hordani, a falon kapaszkodva, szintén nem lehet kis meló. Legalábbis az én porszívóm megvan vagy öt kiló...

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Gladiux - Videón a gladiátoros játék
A múltkori képek után most már mozgásban is meg tudjuk mutatni a 2020-ban érkező arénaharcos akciójátékot.
Kipróbáltuk az LG vadállat kompakt audiorendszerét!
Nálunk járt a Bluetooth támogatású, LED-ekkel is kitömött, bitang hangos LG PK7.
Kínai leányvállalatot alapít a GitHub
A világ legnagyobb nyílt forráskódú szoftverplatformja így akarja megvédeni a kínai ügyfeleit az amerikai szankcióktól és azok hatásaitól.
Itt a Galaxy A71 és A51
A hardver szerényebb, a dizájn azonban már 2020-as.
Hallássérülteket tanít kódolni a Microsoft
A hátránnyal élők előtt is új távlatokat nyit a programozási karrier.

További tech hírek >>