Pöttöm DSLR, nagy tudás: Nex 5! - techTV VIDEÓ!


A Sony valami olyasmit tett, amit eddig csak kevesen. Beékelt egy fényképezőgép szériát a kőprofi DSLR sorozata és a „kattingatós” kompaktok közé. Az eredmény? A Nex 5, egy zseniális apróság, komoly tudással. Négy nappal a világpremier után videóbemutató a tech.hu-n!

Már februárban felreppent a hír erről az ultra-compact méretű Alpha fotógépről. Akkoriban nem tudtuk, hogy ez egy modell, vagy egy sorozat, esetleg csak viccből van rajta a cég csúcskategóriás fényképezőgépeit jelző Alpha logó? Mostanra minden kiderült és Split-i sajtótájékoztató után, a hotelszoba teraszán már több időm volt szemügyre venni ezt a csöppséget. A legújabb APS-C szenzoros, FullHD videót rögzíteni képes DSLR minigép komoly fejtörést okozhat a konkurenciának, hiszen a Sony tényleg minden lehetséges funkciót belepakolt, amit egy ilyen apró készülékház elbír. (A teraszos jeleneteken kívül, minden videó a Nex 5-el készült!)

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Elárulja az okosóra, ha valakinél megkezdődött az elbutulás?
Az Apple eszközeiből gyűjtött adatokat vizsgálták annak érdekében, hogy felderítsék az ezeket viselőknél a szellemi hanyatlással kapcsolatos korai jeleket.
Ez történt: megmérték, mennyit ér a Windows beépített, ingyenes vírusvédelme
Összegyűjtöttük egy cikkbe a hét legérdekesebb, legolvasottabb technológiai és tudományos témáit.
Újabb 90 napra függesztheti fel Amerika a Huawei elleni intézkedéseket
Augusztus 19-én hivatalosan is lejár az amerikaiak Huawei ellen hozott szankcióinak felfüggesztése, de az ügyet jól ismerő informátorok szerint vasárnap újabb 90 nappal hosszabbíthatják...
Androidos és van WhatsApp a telefonján? Hamarosan kap egy rég várt új funkciót
Az iOS-esek már február óta használhatják a biometrikus (ujjlenyomatos) azonosítást a WhatsAppban. Végre Androidra is megérkezett ez a funkció, igaz, egyelőre csak a WhatsApp bétába.
Komoly ellenfelet kapnak az Energizer okostelefonok
6200 mAh-s akkumulátort kapott az ütésálló Gigaset GX290 okostelefon.

További tech hírek >>