Pöttöm DSLR, nagy tudás: Nex 5! - techTV VIDEÓ!


A Sony valami olyasmit tett, amit eddig csak kevesen. Beékelt egy fényképezőgép szériát a kőprofi DSLR sorozata és a „kattingatós” kompaktok közé. Az eredmény? A Nex 5, egy zseniális apróság, komoly tudással. Négy nappal a világpremier után videóbemutató a tech.hu-n!

Már februárban felreppent a hír erről az ultra-compact méretű Alpha fotógépről. Akkoriban nem tudtuk, hogy ez egy modell, vagy egy sorozat, esetleg csak viccből van rajta a cég csúcskategóriás fényképezőgépeit jelző Alpha logó? Mostanra minden kiderült és Split-i sajtótájékoztató után, a hotelszoba teraszán már több időm volt szemügyre venni ezt a csöppséget. A legújabb APS-C szenzoros, FullHD videót rögzíteni képes DSLR minigép komoly fejtörést okozhat a konkurenciának, hiszen a Sony tényleg minden lehetséges funkciót belepakolt, amit egy ilyen apró készülékház elbír. (A teraszos jeleneteken kívül, minden videó a Nex 5-el készült!)

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

A Mortal Kombat még mindig a videojátékok csúcsa
Az előzetes alapján az új rész visszaül a trónra. A nevét még az is ismeri, aki soha életében nem játszott.
A mobilfotózás királya lett a Samsung Galaxy S10 5G
A DxOMark szerint a Samsung Galaxy S10 5G a világ legjobb mobilfényképezője.
Óriási akkumulátorral jön egy olcsó androidos telefon
Áprilisban mutathatja be a kínai Vivo az Y17-es készülékét, amihez egy szabad szemmel is jól látható méretű akkumulátor társul majd.
Új előzetest kapott a Hobbs & Shaw
Akció, humor, száguldás: megérkezett a Dwayne Johnson és Jason Statham főszereplésével készülő Halálos iramban spinoff második előzetese.
Command & Conquer Remastered – Kaptunk egy képet ízelítőnek
A Command & Conquer Remastered csapata kiadott egy képet a játék egyik épületéről, ami ismerős lehet az eredeti program átvezető videóiból.

További tech hírek >>