Pöttöm DSLR, nagy tudás: Nex 5! - techTV VIDEÓ!


A Sony valami olyasmit tett, amit eddig csak kevesen. Beékelt egy fényképezőgép szériát a kőprofi DSLR sorozata és a „kattingatós” kompaktok közé. Az eredmény? A Nex 5, egy zseniális apróság, komoly tudással. Négy nappal a világpremier után videóbemutató a tech.hu-n!

Már februárban felreppent a hír erről az ultra-compact méretű Alpha fotógépről. Akkoriban nem tudtuk, hogy ez egy modell, vagy egy sorozat, esetleg csak viccből van rajta a cég csúcskategóriás fényképezőgépeit jelző Alpha logó? Mostanra minden kiderült és Split-i sajtótájékoztató után, a hotelszoba teraszán már több időm volt szemügyre venni ezt a csöppséget. A legújabb APS-C szenzoros, FullHD videót rögzíteni képes DSLR minigép komoly fejtörést okozhat a konkurenciának, hiszen a Sony tényleg minden lehetséges funkciót belepakolt, amit egy ilyen apró készülékház elbír. (A teraszos jeleneteken kívül, minden videó a Nex 5-el készült!)

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Apex Legends tippek-trükkök – Így válhatsz legendává!
Az Apex Legends oktatómódja sajnos hajlamos elhallgatni néhány apróságot, így összeszedtük, mire érdemes figyelni egy-egy meccs során.
Ennyibe fog kerülni a Sony csúcs LED LCD tévéje
Az amerikai árak már ismertek, ami jó támpontul szolgálhat ahhoz, hogy nagyjából mire számíthatunk itthon.
Hollywood a négy fal között: 3+1 új tévével venné be a nappalikat a Panasonic
Három új OLED-televíziót is bejelentett most kezdődött expóján a Panasonic. A cél közös: hollywoodi moziélményt tenni a fogyasztók szeme elé.
Sekiro: Shadows Die Twice – Íme egy újabb boss
A Sekiro: Shadows Die Twice rövidke trailerében egy újabb boss-szal, bizonyos Lady Butterfly-jal ismerkedhetünk meg.
Mindent lefed a Qualcomm új 5G-s modeme
Bemutatta legújabb rádiós modemét a Qualcomm. A dél-kaliforniai tervezőcég X55-ös fejlesztése a piac első olyan chipje, amely az 5G mellett a 4G, 3G, illetve 2G támogatással is...

További tech hírek >>