Psyko 5.1 Gaming Headset - Masszív játékélmény


Ismét egy újfajta játék-headset debütált az idei CES-en, a Psyko cég forgalmazásában. Az eddigi játékokra specializált headset-ek mindegyike valamilyen extra funkció hangoztatásával próbálta eladni magát (pl. „a legkényelmesebb”, „a legtisztább hangzás” stb.), de igazából egyik se tűnt valami innovatív újdonságnak.

A Psyko 5.1 PC Gaming Headset esetében az 5.1-es sorround-hatás talán már nem is olyan nagy szám, azonban a hangszórók elhelyezése a fejünk tetején már annál inkább.

Összesen 5 darab speaker található felül, és mindössze a két mélynyomó ér a fülünkhöz. Az újítás abban rejlik, hogy nem az összes hangszórót sűríti a fejhallgató a fülünkbe, hanem bizonyos frekvenciájú hangokat a fejünkön keresztül vezet le a fülünk hátsó részéhez. Ezek a vezető csatornák a „PsykoWave guides” nevet kapták, csak hogy legyen valami „extra feature” menő elnevezés ennél a terméknél is.

A CES-en leginkább Call of Duty közben próbálták ki a headset-et, és a tapasztalatok szerint a játékélmény sokkal realisztikusabb lesz, a robbanások is élethűbbek (egyik fül hamarabb hallja meg, mint a másik), és az ellenség fegyverropogását is jobban be lehet határolni a hangok alapján (nem kell annyit forgolódni). Még kis ventillátorokat is beszereltek a mélynyomók mellé, így a fülünk sem izzad bele annyira a fülhallgatókba, ahogy az gyakran elő szokott fordulni, a ventillátorok ráadásul a külső zavaró hanghatásokat is kiszűrik (szóval a „Hagyd abba, ebéd van, gyere már!” élményromboló hatásokat el is lehet felejteni). 2010 első negyedévében várható, 299$-t (~60.000 Ft) kell kicsengetni ezért a játékélményért.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Tömeges kihalási hullám jöhet még 5-6 fokos globális hőmérséklet-emelkedés után
Ha kihal egy faj, kihalhat az is, amelyik a másikkal táplálkozott. 5-6 fokos globális hőmérséklet-emelkedés esetén már az élet jelentős része eltűnhet a bolygóról egy friss...
Lapos Infinity-O kijelzőt kaphat a Samsung Galaxy S10 Lite
Újabb részletek derültek ki a közelgő Galaxy S10 széria legolcsóbb modelljéről.
Összehajtható okostelefon, 4 kamerával szerelt mobil – ezek jönnek a Huaweitől 2019-ben
Walter Ji, a Huawei európai fogyasztói üzletágának elnöke elárulta, mi mindennel készül a Huawei 2019-ben. Az elsődleges konkurenciának a Samsungot tekintik.
Fagyos szuperföld kering tőlünk alig hat fényévnyire
Az objektum a Barnard-csillag körül kering, amely Naprendszerünk egyik legközelebbi szomszédja.
Nincs kegyelem: 3,3 milliárd forintos pert akasztott a Nintendo egy házaspár nyakába
Egy arizóniai házaspárnak több mint 12 millió dollárt kell fizetnie, amiért házilagosan üzemeltetett olyan oldalakat, ahol illegálisan lehetett hozzájutni a cég játékaihoz.

További tech hírek >>