Rajzfilmhősös médialejátszó


Bizony, ez év júniusában Európa szerte elkezdték vetíteni a mozik a Toy Story legújabb, sorban a harmadik epizódját. Jómagam imádtam az eddigi részeket, ahogy valószínűleg a Sony is, tudniillik a japán gyártó egy médialejátszó sorozatot készített a sorozat tiszteletére.

Ami ugye a jól menő mozifilmek esetében inkább egy okos üzleti fogás, mintsem tisztelgés az elkészült film előtt. No de mindegy, a lényeg, hogy japánban már kapható a Sony S széria, méghozzá a rajzfilmben szereplő játékok képével. 

Azt már említettem, hogy a speciális kiadás a Sony nagy sikernek örvendő S szériájú lejátszóit érinti, melyek az NW-S740, S740K, S640 és az S640K, melyek között 8-tól 32 gigáig mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb példányt, egyelőre 1680 japán yenért. A speciális kiadás egyébként egy műanyag porvédő burkolatot is tartalmaz, mely jól jöhet, ha leejtjük a kis lejátszót, vagy mondjuk ráülünk Woody seriff arcára.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

[TGA 2019] New World: Aeternum Awaits
Az Amazon frissen bemutatott MMO-ja egy alternatív 17. században játszódó akció-RPG lesz, természetfeletti erőkkel.
[TGA 2019] Prologue - Új játék a PUBG alkotójától
Sejtelmes kedvcsinálót kapott a PlayerUnknown Productions első játéka, melyet Brendan Greene felügyel.
[TGA 2019] Ghost of Tsushima trailer
Megkaptuk a hétközi State of Play trailer teljes verzióját, mely a játék megjelenési dátumát is leleplezte.
[TGA 2019] Fast & Furious Crossroads trailer
A pletykák igazak voltak, a Project CARS fejlesztői tényleg egy Halálos iramban-játékon dolgoznak, melyet most le is lepleztek.
[TGA 2019] Ruined King: A League of Legends Story trailer
A korábbi ígéretnek megfelelően a The Game Awardson bemutatkozott a League of Legends-univerzumban játszódó új történet.

További tech hírek >>