Rajzfilmhősös médialejátszó


Bizony, ez év júniusában Európa szerte elkezdték vetíteni a mozik a Toy Story legújabb, sorban a harmadik epizódját. Jómagam imádtam az eddigi részeket, ahogy valószínűleg a Sony is, tudniillik a japán gyártó egy médialejátszó sorozatot készített a sorozat tiszteletére.

Ami ugye a jól menő mozifilmek esetében inkább egy okos üzleti fogás, mintsem tisztelgés az elkészült film előtt. No de mindegy, a lényeg, hogy japánban már kapható a Sony S széria, méghozzá a rajzfilmben szereplő játékok képével. 

Azt már említettem, hogy a speciális kiadás a Sony nagy sikernek örvendő S szériájú lejátszóit érinti, melyek az NW-S740, S740K, S640 és az S640K, melyek között 8-tól 32 gigáig mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb példányt, egyelőre 1680 japán yenért. A speciális kiadás egyébként egy műanyag porvédő burkolatot is tartalmaz, mely jól jöhet, ha leejtjük a kis lejátszót, vagy mondjuk ráülünk Woody seriff arcára.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Titokzatos oldalt kapott a Sega még be nem jelentett játéka
A Sega egy rejtélyes teaser-oldalt lőtt fel feltehetően a még le nem leplezett Humankind projektnek, a bejelentést a Gamescomra várjuk.
Borderlands 3 – megszűnt a szivárogtató Youtuber csatornája
A Take-Two magánnyomozókkal ment SupMatto után, aki törölte Twitterét, és most a Youtube csatornája is eltűnt.
[Képregénybörze] Szukits - Tótágas borzongás
Bár ezúttal „csak” három kötettel gazdagodtunk a Szukits jóvoltából, a hozzánk került képregényes kiadványok ezúttal is minőségi darabok.
Microsoft Flight Simulator – még mindig álleejtően gyönyörű
A Microsoft Flight Simulator már az első bemutatón sem volt ronda, a legújabb videók sem hazudtolják meg az eddig látottakat.
Tovább kapnak frissítéseket a Nokia-telefonok
A HMD egy évvel kitolja több eltérő típus támogatását, ezzel 2020-ig maradnak a frissítések.

További tech hírek >>