Rajzszeg mikrofon iPodhoz


Kétféle termék egyben, csak nem a parafa táblába kell beleszúrni.

A Switcheasy piacra dobott egy nagyon vagány, apró mikrofont az Apple iPod Nano 4G és Touch 2G lejátszókhoz. 13 dollárért kapható piros, fehér és fekete színben. Kiemelkedő minőségben veszi fel a környezet hangjait, csupán a használat előtt frissítnei kell az iPodot.

Le kell tölteni egy új alkalmazást, ami felismeri a kis rajzszeget közvetlenül azután, hogy a 3,5mm-es csatlakozóba beszúrtuk, ekkor ugyanis automatikusan bekapcsol a hangrögzítő.

Nincs többé recording menü kiválasztás, pillanatok alatt át lehet állni hangfelvevésre. A ThumbTacks a megszokott apró formát kellően megerősítette, a dugó nem korrodáló anyagból készült. Ez egy kicsit bohokásabb i-fanoknak ajánlott!

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Androidos? Problémás alkalmazásokra bukkantak, az egyik a netet és az aksit is szívta
A kínai DU Group több alkalmazását is törölte a Play Store felületéről a Google, mert titokban olyan dolgot művelnek, ami sem a telefonnak, se a használójának nem tesz jót.
XIII – A kultikus, képregényre hajazó FPS idén remake-t kap
Még idén remake-t kap a kultikus XIII, mely eredetileg 2003-ban jelent meg, és a képregények világát vegyíti az FPS játékmenettel.
Szívesen hallgatna podcastot a hétvégén? Itt egy teches adás, érdemes belehallgatnia
Nemrég megjelent a kifejezetten technológiai hírekkel foglalkozó, Őrültech című podcast hatodik adása, ami ezúttal többek között a dán faluban felépülő 320 méteres...
Késik az LG V50 ThinQ 5G
A gyártónak több időre van szüksége ahhoz, hogy optimalizálja a hardver működését.
Transistor – Most ingyen a tiéd lehet
Az Epic Store következő ingyenes játéka a Transistor, a különleges hangulatú cyberpunk kalandot két hétig lehet bérmentve beszerezni.

További tech hírek >>