Rajzszeg mikrofon iPodhoz


Kétféle termék egyben, csak nem a parafa táblába kell beleszúrni.

A Switcheasy piacra dobott egy nagyon vagány, apró mikrofont az Apple iPod Nano 4G és Touch 2G lejátszókhoz. 13 dollárért kapható piros, fehér és fekete színben. Kiemelkedő minőségben veszi fel a környezet hangjait, csupán a használat előtt frissítnei kell az iPodot.

Le kell tölteni egy új alkalmazást, ami felismeri a kis rajzszeget közvetlenül azután, hogy a 3,5mm-es csatlakozóba beszúrtuk, ekkor ugyanis automatikusan bekapcsol a hangrögzítő.

Nincs többé recording menü kiválasztás, pillanatok alatt át lehet állni hangfelvevésre. A ThumbTacks a megszokott apró formát kellően megerősítette, a dugó nem korrodáló anyagból készült. Ez egy kicsit bohokásabb i-fanoknak ajánlott!

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

System Shock – már most fantasztikusan néz ki a remake
A System Shock remake lassan, de biztosan halad a megjelenés felé, szemet gyönyörködtető felvételeket kaptunk a pre-alfából.
The Division 2 – 15 perc is sok a Sötét Zónában
A The Division 2 egyik legikonikusabb helyszíne a Sötét Zóna, melyet a most megjelent videóban alaposan szemügyre is vehetünk.
Anthem – nem lesz meg a 60 FPS konzolokon
Az Anthem az ígéretek szerint mindkét konzolon konstans 30 képkocka/másodperces képfrissítéssel fog futni, felbontástól függetlenül.
Overwatch – idén is visszatér a holdújév
Ahogy arra számítani lehetett, az Overwatch idén is megünnepli a holdújévet, közel egy hónapon át tart majd az esemény.
Nyomozás a génadatbankban: forradalom vagy totális indiszkréció?
Egyesek a bűnügyek megoldásának forradalmi eszközeként, mások adatvédelmi szempontból különösen aggályos fejleményként értékelik, hogy a rend őrei egyre többször kutakodnak...

További tech hírek >>