Rajzszeg mikrofon iPodhoz


Kétféle termék egyben, csak nem a parafa táblába kell beleszúrni.

A Switcheasy piacra dobott egy nagyon vagány, apró mikrofont az Apple iPod Nano 4G és Touch 2G lejátszókhoz. 13 dollárért kapható piros, fehér és fekete színben. Kiemelkedő minőségben veszi fel a környezet hangjait, csupán a használat előtt frissítnei kell az iPodot.

Le kell tölteni egy új alkalmazást, ami felismeri a kis rajzszeget közvetlenül azután, hogy a 3,5mm-es csatlakozóba beszúrtuk, ekkor ugyanis automatikusan bekapcsol a hangrögzítő.

Nincs többé recording menü kiválasztás, pillanatok alatt át lehet állni hangfelvevésre. A ThumbTacks a megszokott apró formát kellően megerősítette, a dugó nem korrodáló anyagból készült. Ez egy kicsit bohokásabb i-fanoknak ajánlott!

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Megvan a jubileumi James Bond rendezője
Danny Boyle váratlan távozása után Craig és a producerek személyesen választották ki a huszonötödik James Bond mozi rendezőjét.
Magasan tarthatja a memóriaárakat a Samsung
A piacvezető gyártó jövő év elején visszafoghatja a termelést, így kontrollálva az árfolyam alakulását. Ha a többi gyártó is így teszi, akkor magasan maradnak az árak.
Már a webshopban szétdobhatjuk az ajándék árát
Magyar startup kínál szétosztott, vagy épp delegált fizetési megoldást az online boltoknak.
Call of Cthulhu – Az őrület határára visz az új trailer
A Call of Cthulhu egy új trailerrel jelentkezett, melyből megtudhatjuk, hogyan próbálhatjuk meg elkerülni azt, hogy elboruljon az elménk.
CS:GO-s perifériák érkeznek a SteelSeriestől
A Valve-os kollaboráció eredményeként az egér-egérpad páros az M4A4 Howl mintáját viseli.

További tech hírek >>