Rajzszeg mikrofon iPodhoz


Kétféle termék egyben, csak nem a parafa táblába kell beleszúrni.

A Switcheasy piacra dobott egy nagyon vagány, apró mikrofont az Apple iPod Nano 4G és Touch 2G lejátszókhoz. 13 dollárért kapható piros, fehér és fekete színben. Kiemelkedő minőségben veszi fel a környezet hangjait, csupán a használat előtt frissítnei kell az iPodot.

Le kell tölteni egy új alkalmazást, ami felismeri a kis rajzszeget közvetlenül azután, hogy a 3,5mm-es csatlakozóba beszúrtuk, ekkor ugyanis automatikusan bekapcsol a hangrögzítő.

Nincs többé recording menü kiválasztás, pillanatok alatt át lehet állni hangfelvevésre. A ThumbTacks a megszokott apró formát kellően megerősítette, a dugó nem korrodáló anyagból készült. Ez egy kicsit bohokásabb i-fanoknak ajánlott!

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Jóárasította a havi előfizetését a Netflix, de nem örülhet neki mindenki
A Netflix felveszi a kesztyűt az ázsiai konkurenciával, és egy minden eddiginél olcsóbb előfizetői díjat vezet be. Malajziában már tesztelik, mennyire életképes az új üzleti modell.
Durva terepre szánt laptopok a Delltől
Nyugodtan megcsapkodhatóak, ha lefagy rajtuk a Windows.
A Battlefield V DirectX Raytracing frissítéséhez készült az új GeForce driver
A WHQL minősítésű, 416.94-es meghajtó a Hitman 2 és a Fallout 76 című alkotásokhoz is tartalmaz profilt.
Megérkezett Ashe, az Overwatch 29. hőse
A minap élesedett az 1.30-as frissítés, amivel finomhangoláson esett át az egyensúly és az új hősnő, Ashe is megérkezett.
Nocsak, összehajtható tabletet is tervez a Samsung?
Nyilvánosságra került egy Samsung-szabadalom, amelynek tárgya igencsak aktuális: egy összehajtható tabletről van szó benne.

További tech hírek >>