Redőnytöltő


Energiaredőny

Na, már hiányoztak az ötletes koncepciók, ezért kapva kaptam az első szembejövőn. Egy új napelemes töltőről van szó, az most nagyon menő. Ez ráadásul eléggé működő projektnek tűnik.

Szeretem én a napfényt, de sajnos a belőle kapott meleggel nem vagyok megelégedve, ezért a nyár legnagyobb részében redőnnyel védekezek ellene, a hűvös lakás pártját fogva a harcban. Jól működik, ha az ember betartja a fő szabályt: le a redőnnyel még a nap előtt! Ha a sötéttől depressziós leszek, elmegyek egy szabadtéri kocsmába, és már kész is, jó módszer. És most kitalálták, hogy lehet evvel a fogással még áramot is fejleszteni!

A megoldás titka az egyre jobban fejlődő napelem technológiában van, amit már filmnyi vastagságban is képesek legyártani. Nosza, ebből csináltak egy szépen cizellált redőnyt, és hozzá egy akkumulátor pack-ot, mely jól tervezett alakjával szépen idomul ablakfedőnkhöz.

Ebbe kell alul csatlakoztatni a redőnykét, ami begyűjti az energiát a napból, mit az akkumulátor tárol, és este átad szerkezeteinknek, USB-n keresztül. És persze még ott vannak a szép állapotjelző LED-ek is.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Előzetest kapott a The Boys második évadja
2020-ban visszatér a képernyőre az Amazon kivételesen obszcén és morbid szuperhős sorozata. Megérkezett az első rendes előzetes.
Majdnem minden kiderült a Cougar Conquer utódjáról
A Conquer második generációjának alap elgondolása ugyanaz, mint elődjéé, történtek azonban apróbb változtatások.
Bebizonyították: hallgatnunk kellene a számítógépekre, ha fel akarunk készülni a klímaváltozásra
A Kaliforniai Egyetem tudósai megnézték, 17, a klímaváltozással kapcsolatban elvégzett számítógépes szimulációból mennyi jósolta meg helyesen a bekövetkező eseményeket. Kiderült,...
HWSWeekly: a teljesen vezeték nélküli jövő
Szűk két éven belül az utolsó fizikai csatlakozót is elhagyhatja az iPhone. Örüljünk vagy sem?
Erőszakos frissítgetésbe kezd a Microsoft
Elkezdi átállítani a tavaly őszi Windows 10-et használókat a legújabb rendszerre.

További tech hírek >>