Redőnytöltő


Energiaredőny

Na, már hiányoztak az ötletes koncepciók, ezért kapva kaptam az első szembejövőn. Egy új napelemes töltőről van szó, az most nagyon menő. Ez ráadásul eléggé működő projektnek tűnik.

Szeretem én a napfényt, de sajnos a belőle kapott meleggel nem vagyok megelégedve, ezért a nyár legnagyobb részében redőnnyel védekezek ellene, a hűvös lakás pártját fogva a harcban. Jól működik, ha az ember betartja a fő szabályt: le a redőnnyel még a nap előtt! Ha a sötéttől depressziós leszek, elmegyek egy szabadtéri kocsmába, és már kész is, jó módszer. És most kitalálták, hogy lehet evvel a fogással még áramot is fejleszteni!

A megoldás titka az egyre jobban fejlődő napelem technológiában van, amit már filmnyi vastagságban is képesek legyártani. Nosza, ebből csináltak egy szépen cizellált redőnyt, és hozzá egy akkumulátor pack-ot, mely jól tervezett alakjával szépen idomul ablakfedőnkhöz.

Ebbe kell alul csatlakoztatni a redőnykét, ami begyűjti az energiát a napból, mit az akkumulátor tárol, és este átad szerkezeteinknek, USB-n keresztül. És persze még ott vannak a szép állapotjelző LED-ek is.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

[GC 2019] – Jöhetnek a PlayStation-exkluzív játékok PC-re?
A Sony nem zárkózik el attól, hogy a jövőbeli PlayStation-exkluzív játékok akár PC-re is megjelenjenek.
Robotok harcáról készült videókat távolított el a YouTube, mert állatkínzásnak vette azokat
Bár vér nem folyt, a YouTube mégis törölt néhány robotharcról készült felvételt, a platform algoritmusa ugyanis azt érzékelte, állatkínzás folyik.
Új eljárással segítenének az éhező koalákon
A székletátültetés lehet a megoldás.
Szeptembertől jön a gigabites kábelnet a Telekomnál
Szeptembertől immár nem csak optikai (FTTH) hálózatán, hanem kábelhálózatán (HFC) is kínál gigabites letöltési sávszélességet biztosító internetelőfizetést a Telekom. A...
[GC 2019] – Lehet, hogy nem lesz multiplayer a Cyberpunk 2077-ben
Bár dolgoznak azon, hogy a Cyberpunk 2077 is kapjon többjátékos módot a megjelenés után, ha az nem üti meg a szintet, nem fogják erőltetni.

További tech hírek >>