Rejtett kígyójáték a YouTube-on


Nem tudjuk mióta van ez. Azt sem, hogy marad-e ez a featúra a videómegosztón végleg. A Pac Man Google logo után most itt a Kígyó játék.

A legszebb, hogy elméletileg bármelyik videón müködik. Egyetlen feltétel van: ott kell lennünk a YT oldalán, mivel a beágyazott (embedded) videókkal nem megy, és csak az új típusú lejátszókban, amikben a hengerőt már jobbról balra és nem fentről le állítod.

##214050##

Azt nem tudjuk, hogy meddig tart a móka, de jó móka. Tapasztalatim szerint a sötét videókon hatékonyabban müködik, mert ott látod is mit csinálsz. 

És mivel elfelejtettem ideírni hogyan is lehet előcsalogatni, jöjjön a trükk: ha a videóplayer az újabb fajta, akkor csak nyomd hosszan a billentűzeteden a bal navigációs nyilat és kész.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Kiadta az LPDDR5 specifikációit a JEDEC
Az új generációs ultramobil memóriaszabvány komoly effektív órajelen működhet.
Befutott a Michael Jackson-dokumentumfilm előzetese
Megérkezett a Michael Jackson vélt molesztálásait feltáró, a Sundance Fesztivál közönsége által sokkolónak kikiáltott dokumentumfilm előzetese.
A Panasonic új mikrója magától felismeri, meddig kell melegíteni az ételt
A mikrohullámú sütők gyakori problémája, hogy nem melegítik meg jól az ételt, vagy túl forróak lesznek, mire kivesszük belőlük. A Panasonic idei új alternatívája erre a problémára...
Majd 15 év késéssel érkezik az első 4 GHz-es Pentium
Érkezik a Pentium Gold G5620 processzor, melynek érdekessége, hogy a legendás márkanévhez először párosul 4 GHz-es frekvencia.
Elkészült az Android 9 Pie a Nokia 6-ra
Tartja magát a kétéves támogatási ígéretéhez a HMD Global.

További tech hírek >>