Rejtett kígyójáték a YouTube-on


Nem tudjuk mióta van ez. Azt sem, hogy marad-e ez a featúra a videómegosztón végleg. A Pac Man Google logo után most itt a Kígyó játék.

A legszebb, hogy elméletileg bármelyik videón müködik. Egyetlen feltétel van: ott kell lennünk a YT oldalán, mivel a beágyazott (embedded) videókkal nem megy, és csak az új típusú lejátszókban, amikben a hengerőt már jobbról balra és nem fentről le állítod.

##214050##

Azt nem tudjuk, hogy meddig tart a móka, de jó móka. Tapasztalatim szerint a sötét videókon hatékonyabban müködik, mert ott látod is mit csinálsz. 

És mivel elfelejtettem ideírni hogyan is lehet előcsalogatni, jöjjön a trükk: ha a videóplayer az újabb fajta, akkor csak nyomd hosszan a billentűzeteden a bal navigációs nyilat és kész.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Androidos? Problémás alkalmazásokra bukkantak, az egyik a netet és az aksit is szívta
A kínai DU Group több alkalmazását is törölte a Play Store felületéről a Google, mert titokban olyan dolgot művelnek, ami sem a telefonnak, se a használójának nem tesz jót.
XIII – A kultikus, képregényre hajazó FPS idén remake-t kap
Még idén remake-t kap a kultikus XIII, mely eredetileg 2003-ban jelent meg, és a képregények világát vegyíti az FPS játékmenettel.
Szívesen hallgatna podcastot a hétvégén? Itt egy teches adás, érdemes belehallgatnia
Nemrég megjelent a kifejezetten technológiai hírekkel foglalkozó, Őrültech című podcast hatodik adása, ami ezúttal többek között a dán faluban felépülő 320 méteres...
Késik az LG V50 ThinQ 5G
A gyártónak több időre van szüksége ahhoz, hogy optimalizálja a hardver működését.
Transistor – Most ingyen a tiéd lehet
Az Epic Store következő ingyenes játéka a Transistor, a különleges hangulatú cyberpunk kalandot két hétig lehet bérmentve beszerezni.

További tech hírek >>