Rejtett kígyójáték a YouTube-on


Nem tudjuk mióta van ez. Azt sem, hogy marad-e ez a featúra a videómegosztón végleg. A Pac Man Google logo után most itt a Kígyó játék.

A legszebb, hogy elméletileg bármelyik videón müködik. Egyetlen feltétel van: ott kell lennünk a YT oldalán, mivel a beágyazott (embedded) videókkal nem megy, és csak az új típusú lejátszókban, amikben a hengerőt már jobbról balra és nem fentről le állítod.

##214050##

Azt nem tudjuk, hogy meddig tart a móka, de jó móka. Tapasztalatim szerint a sötét videókon hatékonyabban müködik, mert ott látod is mit csinálsz. 

És mivel elfelejtettem ideírni hogyan is lehet előcsalogatni, jöjjön a trükk: ha a videóplayer az újabb fajta, akkor csak nyomd hosszan a billentűzeteden a bal navigációs nyilat és kész.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

9000 éves települést találtak Jeruzsálem mellett, újraírhatja a történelmet a környéken
Izrael régészek kilencezer évvel ezelőtti, több ezer lakosú településre bukkantak Jeruzsálem mellett, a felfedezés újraírja ennek az ősi kornak a térségbeli történetét –...
Állj félre Fortnite, új seriff van a városban
Januárban indult a legújabb videójátékos őrület, de csak nyáron szabadult el igazán. Mi az az auto battler, és miért szeretik annyian?
Podcast: Mivel készül egy magyar asztrofotós a holdra szállás évfordulójára?
A holdra szállás 50. évfordulójáról emlékezett meg az Őrültech című teches podcast két műsorvezetője is, amiről a magyar asztrofotóssal, Hődör Gáborral beszélgettek.
Az eddigi legrosszabb évet zárhatja az okostelefonok piaca
A 2019-es visszaesés után jövőre azonban javulhat a helyzet az elemzők szerint.
Sosem váltott még ennyi iPhone-tulajdonos androidos mobilra
Egy felmérés szerint minden negyedik iPhone-felhasználó úgy dönt, hogy Androidra vált.

További tech hírek >>