Retrofonia


Akik manapság rendelkeznek otthoni vonalas telefonvonallal, biztos vagyok benne, hogy már nem azok a jó kis színes bakelitből készült, tárcsás telefonok szolgálják ki őket, amik a 70-80-as években oly nagy szeretetnek örvendtek hazánkban is. Naná, hisz akkoriban nem volt más.

Ám ezek a készülékek mára eltűntek teljesen. Ide a bökőt, hogy baromira fel kéne túrni a budapesti háztartásokat, hogy akár egyetlen élő példányt is fellelhessünk. Pedig „deszépek” voltak istenem! A hívásjelzés (csengés) hangja még a holtakat is felébresztette. És az a berregő hang, amikor tárcsázott az ember… Szerettük, na!

Hála a Junktion-nek, aki betöltetlen űrt érez az életében e készülékek eltűnése miatt, most megkönnyebbülhet. No, telefonálni nem fog tudni rajta, de mindenképpen fényt hozhat az életébe. Fényt bizony, hiszen asztali lámpa készült ebből az egykori távbeszélőből. Ajánlom retrohajlamú geekeknek és nosztalgiázni vágyó nagypapáknak. Nekem tuti lesz egy ilyen az asztalomon. Rögtön az R2D2 USB elosztó mellett.

Kulcsszavak: design, egyéb, fénytelefon, lámpa
Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

[Filmkritika] Aki bújt - modern párválasztási tanácsadó
Az Aki bújt újraértelmezi a bújócskát, és bár nincs itt semmi olyan amit ne láttunk volna máshol, mégis szórakoztató a maga nemében.
Barátkozhat a PlayStation a PC-vel
Követheti az Xbox keresztplatformos törekvéseit a PlayStation, hamarosan exkluzív Sony címek érkezhetnek PC-re.
[GC 2019] – Jöhetnek a PlayStation-exkluzív játékok PC-re?
A Sony nem zárkózik el attól, hogy a jövőbeli PlayStation-exkluzív játékok akár PC-re is megjelenjenek.
Robotok harcáról készült videókat távolított el a YouTube, mert állatkínzásnak vette azokat
Bár vér nem folyt, a YouTube mégis törölt néhány robotharcról készült felvételt, a platform algoritmusa ugyanis azt érzékelte, állatkínzás folyik.
Új eljárással segítenének az éhező koalákon
A székletátültetés lehet a megoldás.

További tech hírek >>