Retróhangszórókihangosító


Én szeretem a retró tech cuccokat! Szép emlékeket idéznek, pl. amikor a rádióból kétkazettás! magnóval próbáltam felvenni a hétvégi slágerlistáról a számokat és épp akkor döglött be az általam forrasztott jack dugó a magnón. A mai napig őrizgetek néhány furcsa kinézetű magnókazettát. De lehet, hogy mindjárt átbarkácsolom őket hangszóróvá a telómhoz!

Igen kérem. Ez egy pofonegyszerű kis sztereó hangsugárzócska, régi kazettaházba applikálva. Semmi az egész! Nem is audiofil! Ennyiért nem is lehet az! De mégis szemet gyönyörködtető!

A hangja valószínűleg nem a legjobb, de nem is erre készült. Egyszerre nosztalgikus és mégis modern. Én mondjuk annyit fogok változtatni a saját verziómon, hogy nem középen lesz a jack dugó, mivel a saját telómon sem középen van a csatlakozó. Így, ha elkészül a kazisugárzóm, majdnem úgy fog kinézni, mintha a telefonhoz tartozna gyárilag.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Csúszik a Beyond a Steel Sky megjelenése
2020 elején fogják bejelenteni, mikorra várható a Beneath a Steel Sky folytatása, melynek idén kellett volna megjelennie.
A középkategóriában ugrál a Motorola One Hyper szelfikamerája
Középkategóriás okostelefon lett a One Hyper, felugró szelfikamerával.
Nagyjából 10 új bejelentés várható a The Game Awardson
Újdonságokból ezúttal sem lesz hiány, ráadásul Geoff Keighley műsorvezető szerint eddig még egyik sem szivárgott ki közülük.
Netflix - letöltődnének az ajánlott tartalmak
A stream-szolgáltató olyan funkción dolgozik, amely megkönnyítheti a különböző műsorokhoz való hozzáférést.
Módosítani kell a web finanszírozási modelljét?
A világhálóra egyre több ember és eszköz csatlakozik, folyamatosan nő a fogyasztott tartalom, ami növeli az áramszükségletet. Mindez hosszú távon nem lesz fenntartható.

További tech hírek >>