Retróhangszórókihangosító


Én szeretem a retró tech cuccokat! Szép emlékeket idéznek, pl. amikor a rádióból kétkazettás! magnóval próbáltam felvenni a hétvégi slágerlistáról a számokat és épp akkor döglött be az általam forrasztott jack dugó a magnón. A mai napig őrizgetek néhány furcsa kinézetű magnókazettát. De lehet, hogy mindjárt átbarkácsolom őket hangszóróvá a telómhoz!

Igen kérem. Ez egy pofonegyszerű kis sztereó hangsugárzócska, régi kazettaházba applikálva. Semmi az egész! Nem is audiofil! Ennyiért nem is lehet az! De mégis szemet gyönyörködtető!

A hangja valószínűleg nem a legjobb, de nem is erre készült. Egyszerre nosztalgikus és mégis modern. Én mondjuk annyit fogok változtatni a saját verziómon, hogy nem középen lesz a jack dugó, mivel a saját telómon sem középen van a csatlakozó. Így, ha elkészül a kazisugárzóm, majdnem úgy fog kinézni, mintha a telefonhoz tartozna gyárilag.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Felpörgött az okoshangszórók piaca
Az Amazon, a Google és még az Apple is örülhetett az idei második negyedéves eredményeknek.
Elárulja az okosóra, ha valakinél megkezdődött az elbutulás?
Az Apple eszközeiből gyűjtött adatokat vizsgálták annak érdekében, hogy felderítsék az ezeket viselőknél a szellemi hanyatlással kapcsolatos korai jeleket.
Ez történt: megmérték, mennyit ér a Windows beépített, ingyenes vírusvédelme
Összegyűjtöttük egy cikkbe a hét legérdekesebb, legolvasottabb technológiai és tudományos témáit.
Újabb 90 napra függesztheti fel Amerika a Huawei elleni intézkedéseket
Augusztus 19-én hivatalosan is lejár az amerikaiak Huawei ellen hozott szankcióinak felfüggesztése, de az ügyet jól ismerő informátorok szerint vasárnap újabb 90 nappal hosszabbíthatják...
Androidos és van WhatsApp a telefonján? Hamarosan kap egy rég várt új funkciót
Az iOS-esek már február óta használhatják a biometrikus (ujjlenyomatos) azonosítást a WhatsAppban. Végre Androidra is megérkezett ez a funkció, igaz, egyelőre csak a WhatsApp bétába.

További tech hírek >>