Robot Tabáni István - VIDEÓ


A japánok elkészítették a Csillag születik galamblelkű sztárjának humanoid változatát. A robot természetesen nem énekel, vagy fest, más feladatokat lát el…

Teremőrként funkcionál. Mint ahogy mi Istvánunk, az ALSOK robot is teremőrként kezdipályafutását, ám a Csillag születik zseniális énekesével ellentétben ez a humanoid az is marad.

##198145##

A könyörtelen, megvesztegethetetlen RIBOGU Q robotzsaru folyamatosan tájékoztatja az amúgy csendhez szokott műkedvelőket valamiről, amit azért nem értünk, mert a tech.hu stábja pont hiányzott a japán nyelvórákról, hiszen épp a bajor kultúra remek, kézzelfogható (és nem utolsó sorban, hűvös és habzó, és szomjoltó) termékeivel ismerkedett a nyelviskolával szomszédos össznépi közösségi helyiségben (kocsma).

A robotokat már bevetették plázákban, múzeumokban és irodaépületekben. A technológia nyilván titkos, és azt sem kötik az orrunkra, hogy mikor és főleg mennyi ideig tölti magát egy ilyen robotzsaru.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Kiderült, mi lesz a Jurassic World 3 címe
Megkezdődött a következő Jurassic World-film forgatása, Colin Trevorrow rendező pedig lerántotta a leplet a harmadik rész címéről.
Itt a 2020-as LG K-sorozat
Négyes kamera, nagy akkumulátor, valamint Android 10 szerepel az étlapon.
9 milliárd dollár adót kellene utólag megfizetnie a Facebooknak
A közösségi platform komoly eljárással szembesült a tengerentúlon.
Adatszivárgás is történt, amikor a Samsung kiküldte a furcsa értesítéseket
A jelek szerint mégsem volt annyira ártalmatlan az a hiba, ami miatt a múlt héten téves értesítések mentek ki a Galaxy mobilokra.
Metro 2033 & Last Light Redux ajánló Switchre
Miután az Exodus a csúcsokig vitte a Metro-sorozatot, nehéz lehet a visszatérés az origóhoz, pláne hogy most egy hordozható, gyengébb hardverre jött ki a Redux csomag. Van még értelme...

További tech hírek >>