Robot Tabáni István - VIDEÓ


A japánok elkészítették a Csillag születik galamblelkű sztárjának humanoid változatát. A robot természetesen nem énekel, vagy fest, más feladatokat lát el…

Teremőrként funkcionál. Mint ahogy mi Istvánunk, az ALSOK robot is teremőrként kezdipályafutását, ám a Csillag születik zseniális énekesével ellentétben ez a humanoid az is marad.

##198145##

A könyörtelen, megvesztegethetetlen RIBOGU Q robotzsaru folyamatosan tájékoztatja az amúgy csendhez szokott műkedvelőket valamiről, amit azért nem értünk, mert a tech.hu stábja pont hiányzott a japán nyelvórákról, hiszen épp a bajor kultúra remek, kézzelfogható (és nem utolsó sorban, hűvös és habzó, és szomjoltó) termékeivel ismerkedett a nyelviskolával szomszédos össznépi közösségi helyiségben (kocsma).

A robotokat már bevetették plázákban, múzeumokban és irodaépületekben. A technológia nyilván titkos, és azt sem kötik az orrunkra, hogy mikor és főleg mennyi ideig tölti magát egy ilyen robotzsaru.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Borderlands 3 – megszűnt a szivárogtató Youtuber csatornája
A Take-Two magánnyomozókkal ment SupMatto után, aki törölte Twitterét, és most a Youtube csatornája is eltűnt.
[Képregénybörze] Szukits - Tótágas borzongás
Bár ezúttal „csak” három kötettel gazdagodtunk a Szukits jóvoltából, a hozzánk került képregényes kiadványok ezúttal is minőségi darabok.
Microsoft Flight Simulator – még mindig álleejtően gyönyörű
A Microsoft Flight Simulator már az első bemutatón sem volt ronda, a legújabb videók sem hazudtolják meg az eddig látottakat.
Tovább kapnak frissítéseket a Nokia-telefonok
A HMD egy évvel kitolja több eltérő típus támogatását, ezzel 2020-ig maradnak a frissítések.
Világelsők a Galaxy Note10+ 5G kamerái
Az előlapi és a hátlapi kamerája tarolt a DxOMark tesztjein.

További tech hírek >>