Robot Tabáni István - VIDEÓ


A japánok elkészítették a Csillag születik galamblelkű sztárjának humanoid változatát. A robot természetesen nem énekel, vagy fest, más feladatokat lát el…

Teremőrként funkcionál. Mint ahogy mi Istvánunk, az ALSOK robot is teremőrként kezdipályafutását, ám a Csillag születik zseniális énekesével ellentétben ez a humanoid az is marad.

##198145##

A könyörtelen, megvesztegethetetlen RIBOGU Q robotzsaru folyamatosan tájékoztatja az amúgy csendhez szokott műkedvelőket valamiről, amit azért nem értünk, mert a tech.hu stábja pont hiányzott a japán nyelvórákról, hiszen épp a bajor kultúra remek, kézzelfogható (és nem utolsó sorban, hűvös és habzó, és szomjoltó) termékeivel ismerkedett a nyelviskolával szomszédos össznépi közösségi helyiségben (kocsma).

A robotokat már bevetették plázákban, múzeumokban és irodaépületekben. A technológia nyilván titkos, és azt sem kötik az orrunkra, hogy mikor és főleg mennyi ideig tölti magát egy ilyen robotzsaru.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Ingyenes Netflix rivális érkezik
De azért van egy-két kis trükk a dologban, amitől rögtön nem olyan vonzó a Plex szolgáltatása.
Kedden kezdi árulni az Apple az új szuperszámítógépét, ami egy lakás árába kerül
Az Apple eredetileg őszre ígérte a nyáron bemutatott Mac Pro érkezését, ez azonban decemberre tolódott. Technikailag viszont mégis ősszel dobják piacra.
Ultrahangos érzékeléssel egészül ki a Nest Hub
Ha a felhasználó távolabb áll, a megjelenített betűméret is nagyobb lesz.
Ultrahangos érzékeléssel egészül ki a Nest Hub
Ha a felhasználó távolabb áll, a megjelenített betűméret is nagyobb lesz.
Gigabírságot kapott Magyarországon a Facebook
A GVH eddig soha nem szabott ki ekkora bírságot fogyasztóvédelmi ügyben.

További tech hírek >>