Rövid szöveges üzenet menet közben


Számtalan esetben előfordulhat, hogy az embernek az utcán loholva kell megírnia egy sms-t, ami bizony a mi tereptárgyakkal teletűzdelt fővárosunkban akár egy jó kis pofáraeséssel is végződhet. Nem úgy, ha Androidos okostelefonunk fel van vértezve a Road SMS applikációval.

A kis programocska tulajdonképpen egy szöveges üzenetíró platform, melynek hátterét mi magunk választhatjuk ki egy listából, melyek között szerepel egy igencsak figyelemreméltó megoldás. Háttér helyett az orrunk elé terülő látványt mutatja a kijelző, melyen egy áttetsző mezőben kapott helyet a virtuális qwerty billentyűzet. 

A dolog úgy működik, hogy a „hátteret” kiválasztva aktiválódik a hátlapi kamera, így az üzenetíró platform az elénk terülő látványba illeszkedik bele. Elvileg ez a lehetőség a Samsung Galaxy S i9000 készülékben gyárilag benne van, ám aki nem ezzel a típussal rendelkezik, az se maradjon le a jóról alapon, a gyártó hamarosan felteszi a samsungapps.com oldalára, hogy bárki számára elérhető legyen. Kíváncsian várom!

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Érdekes lesz a Huawei Nova 4
Fúrt kijelzőt és tripla hátlapi kamerát hozhat a Nova 4, amit nemrég hitelesítettek.
Megelőzheti a halálos baleseteket a Samsung új fejhallgatója
A Samsung új startup cége, az Innomdle Lab készítette el azt a fejhallgatót, ami egyszerre képes az aktív zajszűrésre és arra, hogy hallhatóvá tegye a külső hangokat.
Gurukarácsony: nyereményjáték – a negyedik nap
Ajándéksorsolásunk negyedik napján emeljük a tétet, és a negyvenedik évezredbe látogatunk egy kis aprításra.
Firefox 64.0
A Mozilla böngészőjének 64.0-ás verziója.
Megújult a Telegram
Új dizájnt és új funkciókat hozott magával a Telegram 5.0 verziója.

További tech hírek >>