Rövid szöveges üzenet menet közben


Számtalan esetben előfordulhat, hogy az embernek az utcán loholva kell megírnia egy sms-t, ami bizony a mi tereptárgyakkal teletűzdelt fővárosunkban akár egy jó kis pofáraeséssel is végződhet. Nem úgy, ha Androidos okostelefonunk fel van vértezve a Road SMS applikációval.

A kis programocska tulajdonképpen egy szöveges üzenetíró platform, melynek hátterét mi magunk választhatjuk ki egy listából, melyek között szerepel egy igencsak figyelemreméltó megoldás. Háttér helyett az orrunk elé terülő látványt mutatja a kijelző, melyen egy áttetsző mezőben kapott helyet a virtuális qwerty billentyűzet. 

A dolog úgy működik, hogy a „hátteret” kiválasztva aktiválódik a hátlapi kamera, így az üzenetíró platform az elénk terülő látványba illeszkedik bele. Elvileg ez a lehetőség a Samsung Galaxy S i9000 készülékben gyárilag benne van, ám aki nem ezzel a típussal rendelkezik, az se maradjon le a jóról alapon, a gyártó hamarosan felteszi a samsungapps.com oldalára, hogy bárki számára elérhető legyen. Kíváncsian várom!

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Egyedire szabható okostelefonok jöhetnek
Az igény megvan, bár a moduláris példányok nem arattak sikert.
Mégsem jön idén az Apple iPhone SE 2
Kaszát kapott a sokak által várt, legolcsóbb mobil.
Így sem rendezték még le a laposföld-hívőket: bebizonyították egy kosárlabdáról, hogy "lapos"
Nemrég egy 36 éves programozó ragadott kamerát azért, hogy bebizonyítsa, a kosárlabda is "lapos". Pontosabban: hogy trollkodjon egy jóízűt a laposföld-hívőkkel.
Beyond Good & Evil 2 – Igen messze van még a játék bétaverziója
Azt eddig is tudtuk, hogy a Beyond Good & Evil 2 nem mostanában érkezik, de Michael Ancel szerint a bétára is várni kell nem keveset.
Sci-fiből lett valóság: a mesterséges intelligencia már "belát" egy zárt szobába is, és megmondja, ki hogyan mozog
A Massachusettsi Műszaki Egyetem kutatói olyan rendszert fejlesztettek, amely képes a visszaverődő rádiójelekből megállapítani, hányan vannak és épp mit csinálnak az emberek egy zárt...

További tech hírek >>