Rövid szöveges üzenet menet közben


Számtalan esetben előfordulhat, hogy az embernek az utcán loholva kell megírnia egy sms-t, ami bizony a mi tereptárgyakkal teletűzdelt fővárosunkban akár egy jó kis pofáraeséssel is végződhet. Nem úgy, ha Androidos okostelefonunk fel van vértezve a Road SMS applikációval.

A kis programocska tulajdonképpen egy szöveges üzenetíró platform, melynek hátterét mi magunk választhatjuk ki egy listából, melyek között szerepel egy igencsak figyelemreméltó megoldás. Háttér helyett az orrunk elé terülő látványt mutatja a kijelző, melyen egy áttetsző mezőben kapott helyet a virtuális qwerty billentyűzet. 

A dolog úgy működik, hogy a „hátteret” kiválasztva aktiválódik a hátlapi kamera, így az üzenetíró platform az elénk terülő látványba illeszkedik bele. Elvileg ez a lehetőség a Samsung Galaxy S i9000 készülékben gyárilag benne van, ám aki nem ezzel a típussal rendelkezik, az se maradjon le a jóról alapon, a gyártó hamarosan felteszi a samsungapps.com oldalára, hogy bárki számára elérhető legyen. Kíváncsian várom!

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Windows 10 vagy Windows 7? Netán az XP? Mire esküszik? Írja meg nekünk!
Hiába a fejlettebb és naprakész funkciókkal rendelkező Windows 10, sokan máig a jól bevált 7-es oprendszert használják. És vannak olyanok is, akik még mindig az XP-t nyúzzák....
A Google Home Mini a világ legnépszerűbb okoshangszórója
Eladásokban a Google, árbevételben viszont az Apple vezet.
300-900 ezer forintot ér egy kód annak, aki jól írja meg
Hetedik alkalommal rendezi meg az NNG a C++ Grand Prix-t. A programozóversenyen tavaly bebizonyosodott, hogy a tapasztalat nem minden – harmadik helyen egy középiskolás csapat végzett.
Shadow of the Tomb Raider – Törölték a befejezést
Az első napi patch törölte a Shadow of the Tomb Raider egyik alternatív befejezését, ami véletlenül maradt bent a játékban.
5 kiberbiztonsági fenyegetés, amelyre érdemes lesz odafigyelnünk
Az Accenture tanácsadócég évközi biztonsági jelentésében arra hívja fel a figyelmet, hogy vállalatok és kritikus infrastruktúrák a közeljövőben sokkal több és komolyabb...

További tech hírek >>