Rugalmas egér


A Microsoft Arc Touch egér nem csak a szép, letisztult dizájnnal hódít, de praktikusságával is: a flexibilis kialakításnak köszönhetően testreszabható, így tökéletesen passzol minden használó kezéhez.

Az egerekből méret és forma alapján egyaránt kismillió verzió létezik, hogy az apró női kacsóhoz éppúgy megtaláljuk a számára legkényelmesebbet, mint a norvég favágó lapátkezéhez. A Microsoft némiképp formabontó Arc Touch egere más irányból közelít a kérdéshez, a mérete fix, viszont bárki testre szabhatja egy pillanat alatt.

Az egér teste ugyanis rugalmas és hajlítható, így elvileg minden kéztípushoz és -mérethez passzolni fog használat közben. Ha épp nem használjuk, csak teljesen egyenesítsük ki, így kikapcsoljuk a készüléket. Ebben az állapotában leginkább egy minimál távirányítóra emlékeztet, ha utazunk, ez jól jön, hiszen így még kisebb helyet foglal a csomagban.

A görgőt érintésérzékeny felületre cserélték, a másik két gomb hagyományos kialakítású. Az akkumulátora a gyártó szerint akár 6 hónapot is kibír egy töltéssel. Az Amazonon jelen pillanatban 50 dollárért vesztegetik, ami voltaképpen egész jónak mondható, tavaly év végén ennél magasabb összeget rebesgettek.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Depressziót okoz a sok facebookozás
A közösségi platformok látogatói csak a jót látják mások életéből, a rossz pillanatokat a többség megtartja magának, így összehasonlítás esetén fals képet kapunk a világról.
2019 végétől jön a Disney stream-szolgáltatása
A vállalat felmondja a Netflixszel kötött exkluzív együttműködési megállapodását és 2019-től elindítja saját stream-platformját.
Az LG is a kijelző mögé rejtené a szelfikamerát
Az összes nagyobb gyártó hasonlóan képzeli el a szenzorsávok nélküli jövőt.
Elhunyt Stan Lee
A Marvel képregények ikonikus alakja, számtalan legendás karakter kitalálója, Stan Lee, 95 éves korában tüdőgyulladásban elhunyt.
Több pilóta is azonosíthatatlan, fényes repülő tárgyat látott
Se katonai, se civil gépről nem tudott a földi irányítás, nem mutatta a radar sem, de három pilóta is látta a repülő valamit Írország fölött. Azt mondják, fényes volt és nagyon...

További tech hírek >>