Rugalmas egér


A Microsoft Arc Touch egér nem csak a szép, letisztult dizájnnal hódít, de praktikusságával is: a flexibilis kialakításnak köszönhetően testreszabható, így tökéletesen passzol minden használó kezéhez.

Az egerekből méret és forma alapján egyaránt kismillió verzió létezik, hogy az apró női kacsóhoz éppúgy megtaláljuk a számára legkényelmesebbet, mint a norvég favágó lapátkezéhez. A Microsoft némiképp formabontó Arc Touch egere más irányból közelít a kérdéshez, a mérete fix, viszont bárki testre szabhatja egy pillanat alatt.

Az egér teste ugyanis rugalmas és hajlítható, így elvileg minden kéztípushoz és -mérethez passzolni fog használat közben. Ha épp nem használjuk, csak teljesen egyenesítsük ki, így kikapcsoljuk a készüléket. Ebben az állapotában leginkább egy minimál távirányítóra emlékeztet, ha utazunk, ez jól jön, hiszen így még kisebb helyet foglal a csomagban.

A görgőt érintésérzékeny felületre cserélték, a másik két gomb hagyományos kialakítású. Az akkumulátora a gyártó szerint akár 6 hónapot is kibír egy töltéssel. Az Amazonon jelen pillanatban 50 dollárért vesztegetik, ami voltaképpen egész jónak mondható, tavaly év végén ennél magasabb összeget rebesgettek.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Szinte féláron lehet most tiéd a Xiaomi Mi Band 3 aktivitásmérő
Az aktivitásmérő karórák néhány éve kezdtek el terjedni a piacon, ám azóta szinte minden háztartásba jutott már belőlük egy. The post Szinte féláron lehet most tiéd a Xiaomi Mi Band...
Scum – Arany sassal ünneplik az új mérföldkövet
Egymillió példány kelt el a Scum early access változatából, ezért limitált ideig minden játékos bezsákolhat egy arany Desert Eagle-t.
Itt a Tetovált lány második részének előzetese
Folytatódik a svéd klasszikus amerikai remake-trilógiája. Az Ami nem öl meg címet viselő film rögtön két előzetest is kapott.
Parányi ASRock gép, Coffee Lake alapokon
A kis Jupiter mini PC-k az Intel H310 és Q370 lapkakészleteit használják.
Megfejtették az űrbéli Magellán-felhők nagy titkát
A Tejútrendszerhez legközelebb lévő két galaxisnak, a Nagy és a Kis Magellán-felhőnek létezhetett egy harmadik társa, melyet a Nagy Magellán-felhő bekebelezett – állapították meg az...

További tech hírek >>