Rugalmas egér


A Microsoft Arc Touch egér nem csak a szép, letisztult dizájnnal hódít, de praktikusságával is: a flexibilis kialakításnak köszönhetően testreszabható, így tökéletesen passzol minden használó kezéhez.

Az egerekből méret és forma alapján egyaránt kismillió verzió létezik, hogy az apró női kacsóhoz éppúgy megtaláljuk a számára legkényelmesebbet, mint a norvég favágó lapátkezéhez. A Microsoft némiképp formabontó Arc Touch egere más irányból közelít a kérdéshez, a mérete fix, viszont bárki testre szabhatja egy pillanat alatt.

Az egér teste ugyanis rugalmas és hajlítható, így elvileg minden kéztípushoz és -mérethez passzolni fog használat közben. Ha épp nem használjuk, csak teljesen egyenesítsük ki, így kikapcsoljuk a készüléket. Ebben az állapotában leginkább egy minimál távirányítóra emlékeztet, ha utazunk, ez jól jön, hiszen így még kisebb helyet foglal a csomagban.

A görgőt érintésérzékeny felületre cserélték, a másik két gomb hagyományos kialakítású. Az akkumulátora a gyártó szerint akár 6 hónapot is kibír egy töltéssel. Az Amazonon jelen pillanatban 50 dollárért vesztegetik, ami voltaképpen egész jónak mondható, tavaly év végén ennél magasabb összeget rebesgettek.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Cyberpunk 2077 – Idegsebészek is segítik a fejlesztést
A Cyberpunk 2077-n dolgozó Mike Pondsmith elárulta, hogy a realizmust nagyon komolyan veszik, ha kell, idegsebészekkel is konzultálnak.
Egyszerűbb lesz a közösségi platformok közötti adatmegosztás
A techóriások könnyebbé akarják tenni a felhasználók számára az adataik és a profiljaik átvitelét más platformokra.
5 tipp a sztárfotóstól: így örökítse meg a „golden hour” pillanatait
A világsztárokról készített portréi által híressé vált Uli Weber Ibizán tesztelte a Samsung csúcsmobiljának kameráját. A többek között Stinget, Kate Mosst vagy Kylie Minogue-ot is...
Ingyenes internetet szórnak majd a Facebook műholdjai, hamarosan fel is lövik az elsőt
Az ingyenes internet sugárzására alkalmas drón fejlesztését néhány hete ugyan leállította a Facebook, de mint kiderült, párhuzamosan futtattak egy másik, hasonló projektet is, amely...
Az amerikai felnőttek 18 százalékának van okoshangszórója
A felhasználók szerint rádió helyett is tökéletes megoldás az okoshangszóró.

További tech hírek >>