Rugalmas egér


A Microsoft Arc Touch egér nem csak a szép, letisztult dizájnnal hódít, de praktikusságával is: a flexibilis kialakításnak köszönhetően testreszabható, így tökéletesen passzol minden használó kezéhez.

Az egerekből méret és forma alapján egyaránt kismillió verzió létezik, hogy az apró női kacsóhoz éppúgy megtaláljuk a számára legkényelmesebbet, mint a norvég favágó lapátkezéhez. A Microsoft némiképp formabontó Arc Touch egere más irányból közelít a kérdéshez, a mérete fix, viszont bárki testre szabhatja egy pillanat alatt.

Az egér teste ugyanis rugalmas és hajlítható, így elvileg minden kéztípushoz és -mérethez passzolni fog használat közben. Ha épp nem használjuk, csak teljesen egyenesítsük ki, így kikapcsoljuk a készüléket. Ebben az állapotában leginkább egy minimál távirányítóra emlékeztet, ha utazunk, ez jól jön, hiszen így még kisebb helyet foglal a csomagban.

A görgőt érintésérzékeny felületre cserélték, a másik két gomb hagyományos kialakítású. Az akkumulátora a gyártó szerint akár 6 hónapot is kibír egy töltéssel. Az Amazonon jelen pillanatban 50 dollárért vesztegetik, ami voltaképpen egész jónak mondható, tavaly év végén ennél magasabb összeget rebesgettek.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Nincs, aki megcsinálja Magyarországon a digitális forradalmat?
A digitális transzformáció szinte a teljes hazai kkv szektort érinti, ám csak kevesek aknázhatják ki a benne rejlő lehetőségeket, mert nincs elég szakember.
Az utolsó utáni pillanatban talán megmenekülhet a Földön már csak két példányban élő orrszarvú
Az orrszarvú-lombikprogram tökéletesítésén dolgoznak kutatók, akik nem adják fel a reményt, hogy megmentsék az északi szélesszájú orrszarvút a kihalástól. Már csupán két ilyen...
Mélyen belenyúlna a kiadók zsebébe az Apple
A várható prémium hírszolgáltatás bevételeinek 50 százalékára tart igényt az Apple.
Vészesen emelkedik a légkör metántartalma
Drámai mértékben kezdett el nőni az atmoszférában a metán mennyisége, amely az egyik legveszélyesebb üvegházhatású gáz.
Nem így néz ki a Sony Xperia XZ4
Mindent körbejárt az Xperia XZ4 állítólagos fotója, de kiderült, hogy hamis.

További tech hírek >>